AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anlayış gösteriyor ona ders çalışması için zaman tanıyorsan bir sorun yok aslında. O okucam derken sen “hayır” demiyorsan, ona saygı duyuyorsan, sürekli buluşma konuşma falan talep etmiyorsan üzgünüm ki bence kız bitirmek için bunu bahane ediyordur. Ama lütfen bu yazdıklarımı okurken objektif ol. Kızı gerçekten engelliyor musun diye sor kendine. Kendi açından değil onun açısından bak
Saol zaman ayırıp yazidigin icin aslında zaman tanımıyorum sürekli mesaj atma isteğim oluyor ne bileyim özlüyorum merak ediyorum onu eskiden böyle biri olmamı çok istiyordu bunun icin kaç defa ayrılmak istedi değiş dedi değiştim şimdi sürekli mesaj atmamı istemiyor işlerimi yapamıyorum diyor değiş diyor gene
Bulunamıyoruz uzak ilişki en son 6 ay önce ilk defa buluştuk kaç ay
Okunmasına saygım var ve her okumasi için kendim yardımcı olmak istiyorum hep
Anlıyorum duygularını ve düşüncelerini de aynı şekilde. Sevdiğini sorunu sorma şeklinden anlayabildiğim için yardımım dokunsun istedim. Bana göre ilişkilerin kilit noktası iletişimdir. Ona özlemini güzel bir dille ifade edebilirsin. Sonra bu özlemi gidermek adına bazı fırsatlar sunabilirsin. Günde bir kere sesli konuşmak, birbirinize gününüz hakkında sesli mesajlar atmak… gibi rutin haline gelecek şeyler. Belki hanımefendi okuduğundan dolayı normal olarak “ben okuyorum daha yoğunum o ise çalışıyor rahat” vs gibi düşüncelere kapılabilir. Ondan sizde üstte yazdığım gibi ilişkiye bu tarz şeyler katarak gününüzü dolu geçirdiğinizi, onu anladığınızı ve bu süreçte birlikte olduğunuzu hissettirebilirsiniz
Saolun çok güzel anlatınız evet bende hep öyle söylüyorum ona müsait kalınca biraz görüntülü biraz sesli konuşsak en azından biraz içim rahatlar ne bileyim iyi olur ama bazen vakti olmuyor bazen de unutuyor çok unutkanlığı oluşmaya başladı hep
Zor bir süreçteyiz. Açıkcası benim erkek arkadaşım da bu stresin yanında ilişki yapamayacağını diyip ayrıldı benden, 2 gün önce☺️ Sizi bu konuda anlıyorum o nedenle. Alttaki mesajlarda lise son olduğunu gördüm hanımefendinin. Onun için gerçekten de çok önemli bir süreç ve ülkedeki olaylar derken stresli epey. Ona zaman tanımanız en iyisi. Kendiniz için de bahsettiğim şeylere başvurabilirsiniz ayrıca boş vaktiniz olan biriyseniz size hem kendiniz hem ilişkiniz için tavsiyem mutlaka online eğitimler alın. Ücretsiz/ Ücretli uzaktan çok güzel eğitimler var. Kendinizi bir şeyler katarsınız ayrıca kız arkadaşınıza da onunla aynı şeyleri hissedip yaşadığınızı göstermiş olursunuz. Size hiçbir şey kaybettirmez emin olun. Günde bir saat bile ayırarak sertifikalar alabilirsiniz. Bunu sizin için diyorum özellikle. ✨
Çok haklısınız biz 5 yıldır beraberiz uzaktan ilişki ve ailesi istemediği için beni oda bunu aklından çıkarmıyor her defa kafasına giriyor dedikleri hakkınızda hayırlısı insallah daha iyisi olur hakkınızda haklısınız bende boş zamanlarda çalışıp kendimi mutlu uğraştıracak başka şeyler yapmam lazım ona mesaj atmaktan kendimi uzak tutayım
5 yıllık bir ilişki çok çaba ve ister istemez yorucu. Sizlere hayırlı bir gelecek diliyorum. Ve şunu unutmayın ki öncelik hep sizsiniz. Kendiniz için çabalayın✨
Kendim için değilde onun için çabalamak istiyorum benim işim boş o mutlu olsun ben bir şekilde geçerim
İleride süreceğiniz bir yaşamda sizin geliriniz, işiniz de önemli ama. Bu nedenle her ikiniz de bireysel başarıya odaklanın. Ayrıca birbirinize destek olun
Evet doğru zaten onun için ayrı çalışıyorum ama en zoru bu benim için ailesi çok ilişkimize karşı çıktığı için
Ailenin karışma nedeni nedir, özel değilse?
Doğulu olduğum için beni damat olarak istemiyorlar
Ow, bu oldukça geçersiz bir neden gibi geliyor. Ben daha mantıklı bir neden bekliyordum. Allah kolaylık versin.
Allah razı olsun sizce bunlar gecermi
Gelecek süreçte siz kendinizi onlara kanıtlarsanız; bunu kız arkadaşınızla ilişkinizi sürdürerek, onu üzmeyerek yapabilirsiniz. Elbette yumuşarlar. Muhtemelen bir yandan da kız okuyor diye sertler. Zamana bırakın ve yumuşamalarını bekleyin
Saolun Allah razı olsun Allah sizi daima mutlu etsin dilediğin gibi olur hersey çok güzel konuşup çok güzel umut verdiniz 🌹❤️
Ne demek, rica ederim. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Saolun insallah siz daha mutlu olursunuz yüzünüzden gülümseme eksilmesin
☺️✨
ayrılma ama ara ver. sınavdan sonra devam edersiniz
Zaten hiç konuşmuyoruz ki geceleri uyurken iyi geceler diyor sabah günaydın cevap veriyor bana o kadar
hmm az konuşuyosunuz ama biraz anlayış göster. sınava 115 gün kaldı
Lise son
Arapça çok seviyor