4 yıllık hayatımın merkezine koyduğum kadın beni 10 ay önce terk etti ve başkasıyla sevgili oldu hemen. Onu hayatımın merkezine koyduğum için o gittikten sonra yıkıldım çok acı çektim. 10 aydır ondan hiç bir haber ya da işaret yok. Okuldan mezunum iş yerimdekiler yaşlı ve çevrem yok. Artık tekrar sevmek sevilmek aşık olmak yeni insanlarla tanışmak istiyorum bunu nasıl başaracağım?
Ve kısa bir sorum daha var. Sizce arada sırada beni merak edip stalklıyor mudur? İlerde ben zengin olsam da beni stalklar mı8? yoksa unutmuş mudur unutabilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biz kızlar sevsek de sevmesek de eski sevgililerimizi stalklariz. Nedenini bizde bilmiyoruz. Ama asıl soruya gelirsek bir Başkasına gittiyse sen onu unut. Çünkü o seni çoktan unutmuş geçmiş olsun
onu storysinde ilk paylaştığı zaman bile bana gönderme yapacak storyler atıyoru o günden sonra bidaha stalklamadım. Ama beni çok seviyordu. Çok acı çektim ve inan onu hiç üzmedim. Allah bunu onun yanına bırakır mı* mutlu olabilir mi?
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Ve unutma kimse kırdığı kalbin değerini bilmeden de ölmez. Sen üzülme kardeşim düşünmemeye çalış sürekli zihnini meşgul et. Hayatına yeni insanlar girmesine fırsat ver. He bir de sen unuttuğun zaman mutlaka döner gelir. Hep böyle olmuştur...
4 yıl onu tamamen merkezime koydum çok sevdim ne isterse aldım 4 yıllık ilişkide gümüş olsa da kaç tane yüzük istedi aldım. Sülalemle tanıştırdım hiç kıyamadım onu kırmaya. Yalanlar söyledi arkamdan işler çevirdi her defasında haklı olan o çıktı ama ben ondan hiç vazgeçmedim. Ve soruyu da bu yüzden sordum Hayatıma yeni insanlar girmesine nasıl fırsat verebilirim? Nasıl onu unutucam da kapıma gelecek dönecek?
Canım kardeşim bak, sen birine böyle davranıp da karşılığında böyle muamale aldıysan demek ki kötü davranman gerekiyormuş. Şahsen kendi adıma konuşayım sevgilim bana bu şekilde davransa haşa ben de ona tapardim herhalde. O seni hak etmemiş. Geri dönmesi icin falan da bekleme sen onu unut git sosyal hayata karış yeni insanlarla tanış. Su anki ilişkisi bitince muhtemelen ilk çalacagi kapi sensin.
işte bende onu istiyorum sevgimi gerçekten hak edecek birini. Ama sosyalleşecek yeni insanlarla tanışacak ortamım yok nasıl sosyalleşebilirim. Ben o bana lüzumsuz küstüğü zaman bile barışmadan uyuyamazdım...
Bilemiyorum ilgi alanına giren kurslara gidebilirsin otomatik birileriyle tanışacaksın zaten, spor salonuna gidebilirsin.
kurslara gitmeyi düşünüyorum umarım biriletiyle tanışabilirim. Bişey daha sorucam biz mesela hep zenginlik hayalleri falan kurardık ve son zamanlarda zenginlik hayallerimle dalga geçmeye başladı vs en sonda story de şey palaşmıştı; SEVDİĞİNİZ ADAMLA EVLENMEYİN YOKSA AÇ KALIRSINIZ yazılı story atmıştı. Sizce ben hayallerimi gerçekleştirsem dediğiniz gibi stalklar mı zengin olduğumu görünce acı çeker mi ne düşünür?
Ya cidden bu kizin doğru insan olmadığını anlamamana üzülüyorum. Birgun zengin olursan zaten sana dönse bile asla kabul etme
şöyle bir şey var ben onu ilk gördüüm an bayılacak gibi oldum ve daha çok mucizevi olay var ama sorun o değil. O gerçek kişi olmasa bile onu kabul etmeyeceğim ki sadece ne düşünür ne yapar merak ediyorum acı çeksin kapıma gelsin istiyorum. sadece sevgimi hak edecek insanla sevgili olacağım. ama merakım bu Sizce ben hayallerimi gerçekleştirsem dediğiniz gibi stalklar mı zengin olduğumu görünce acı çeker mi ne düşünür?
Hayatinin merkezine kendini koyarak basla. Bunu yaptiginda son paragrafta sordukların artik seni ilgilendiren seyler olmayacak.
Ama sosyalleşecek yeni insanlarla tanışacak ortamım yok nasıl sosyalleşebilirim. Hayatıma yeni insanlar girmesine nasıl fırsat verebilirim?
Senin zenginliğine gelecekse yine ondan sana hayir yok. Yerinde olsam onu denk getirip 4 yilin intikamı diye saglam bir t*kat atip si*tirederdim.
sadece acı çeksin istiyorum