Kimi seçmeliyim ne yapmalıyım inanın bilmiyorum?

Zamanında bir çocukla konuşmuştum. Sonra ortada bir sebeb yokken konuşmayı kestik. Sonra ben nişanlandım. O önceden konuştuğum çocuk da nişanlımın çevresinden olan bir çocukmuş çok iyi temiz kalpli bir çocuk yüzünden de belli. Ben nişanlanınca tabi çocukla hiç konuşmadık arada aynı ortamda bulunduk nişanlım ben o filan orada bile çok masum bakıyor bana niyeti hiç kötü değil. Neyse sonra ben nişanlıyken nişanlım beni bırakıp eski sevgilisine döndü. Zor zamanlar geçirdim yeni yeni toparlıyorum en kötü zamanlarımda da o çocuk yanımdaydı bana moral verdi üzülmemem için her şeyi yaptı iyi hissettirdi kendimi ama asla yanlış bir davranışı olmadı bana. Gönlü var gibi ama açılamıyor belli ediyo. Ben tabi nişanlımı çok seviyordum çok kırıldım yıkıldım toparlanamadım. Neyse sonra nişanlım o kızdan ayrılıp bana döndü bende yaşanmışlıkların hatrına ve hala içimde sevgi olduğu için kabul ettim devam etme kararı aldık o çocuk da ara ara yazıyor nasılım iyi miyim diye ama nişanlım o çocukla konuştuğumu bilmiyor onun çevresinden biri sonuçta. O çocukla nereye kadar konuşacağım bilmiyorum içim de rahat değil açıkçası nişanlımın bana yaptığından ne farkım var işin içinden çıkamıyorum bir türlü

Kimi seçmeliyim ne yapmalıyım inanın bilmiyorum?