Kimi seçmem gerekiyor?

benim 1 yıllık her şeyim arkadaşım ailem sevgilim olan bi ilişkim vardı yarısında aynı sehirdeyken devamında tasinmisti ve ilişkinin son 4 ayı cidden bana çok ilgisizdi ama yeni bi hayata basladigi için alttan aldım sonra ilişki ikimizide memnun etmemeye basladigi için benden ayrıldı 4 ay oldu iletişim kurduk arada bi zaten ama şu ara daha bi samimiyiz onsuzluga alissamda kiminle flortlesirsem flortlesiyim sanki onu aldatiyomus gibi hissettim karsimdaki de hiç içime sinmedi su donemde yeni bi flortim oldu çok saygili mukemmel biri kendimi rahatsız hissetmiyorum ciddi ilişki yapabiliriz fakat ben şu sıralar eximle yakinlastigim için kendimi hem suçlu hissediyorum hemde yaptığı yer şeye rağmen onunla olmak istedigimi biliyorum ama flortumu de cidden kaybetmek istemiyorum bana olan ilgisinden falan değil benim için iyi olucagini bildigim için sizce ne yapmaliyim eximi hayatimdan cikarsam mi ama o zaman aklım kalır flortimu cikarsam eximle yeniden olmazsam çok büyük kayip olur biliyorum flortumu cepte goruyo gibi oldum ama kafam ve duygularım çok karisik flortime ilgim vok olsa da sevemiyorum sevgi besleyemiuorum kiskanamiyoeum eximi de sevmiyorum sanirim ama yine de istiyorum sizce ne yapmam lazim
Kimi seçmem gerekiyor?