Güncellemeler
+1 yıl
Çoğunuz bacağım kadar 😅 Tr de uzun erkek olmanın cezası sanırım..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yaklaşık 1.82 boyunda boylu poslu bir erkek olarak bu kızlarda ki küçük boy bazen can sıkıcı olabiliyor sonuçta kimse yanında çocuğu gibi kalan bir kız gezdirmek istemez değil mi? 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben 186'yım Dünya geneli öyle birkaç ülke hariç örnğn Hollanda...
179 um hayat bana güzel her kızın boyu boyuma uyuyor
Tek problem boy mu? Geri kalan her şeyiyle sana uygun bir kız buluyorsun da boyu mu mazeret?
Uyum açısından önemli
176 boyum 182 aşırı uzun değil senin gibi konuşacağına 175 olsun kabul
Spor ayakkabıyla 1.82 ayakkabısız 1.80 im
Seninde o 1.76 çıplak ayakla max 1.74 tür 😉
Çıplak ayak 176
Bana yakınmışsin baya..
Ama ben zaten görücü genele konuştum sen zaten uzunsun baya..
İnsanların elinde olmayan şeyleri dile getirmek saçmalık sende uzun değilsin
Çıplak ayakla yan yana gelince aramızda sadece 4 cm var nerdeyse aynıyız sana uzun gelmemem normal
Kendinize uygun da bulursunuz herkes kısa degil
Sen kaçsın?
73 .
150 de 190 istiyo.
Evet nasıl bir özgüvense...
182 mi gören de baya uzunsun sanır günümüz standartlarına göre erkek için normal bi boy
kadınlar zaten erkeklerden kısa olur yanında kısa bi kadının olması normal
150 belki yanında çok kısa kalır da türkiyede o kadar kısa yok zaten pek
Puahahahahhahabasjdjjdjdjdjdj su cumlene koptum
150 belki yanında çok kısa kalır da türkiyede o kadar kısa yok zaten pek
150 kiz mi yok pek?
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg evet türk kızları uzun değil ama 150 o kadar da yaygın değil genelde 55 65 arası en çok
hani diyorumki kız 150 olsa sen 182 olarak fazla uzun kalırsın ama 155 165 arası kızlar için 182 çok normal bi boy
155 kizla 182 arasinda 27 cm var o da cok uzun kalir cogunluk 155 160 diyelim buda 20 cmin ustunde oluyor ve baya uzundur bende 182yim kizlarin cogu benden cok kisa kucuk bir kisalik yok
Ki 182 biri disarda 184 85 oabiliyor ayakkabi ile
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg 27 cm hiç de aşırı değil bunu ilk defa senden duyuyorum neyse uzun bul madem öyle istiyosun ne biliyim yabancı birini bul sanki dünyada ve türkiyede hiç 175 üstü kadın yokmuş gibi davranma
Senin boy 155 falan galiba kendini 190lara layik goruyorsun xjxjjdj ben yanyana gelince diyorum sen neyden bahsediyorsun erkeklere oranla cok uzun demedim kizlara oranla cok uzundur ulan ortalama 160 max kizlarin boyu gelmisler 182yi begenmiyorlar saka gibi djdjjd
Bide 27 cm cok uzun degil mi shxjdjdjdj gercekten uctunuz siz yemin ediyorum insallah cocugunuz olmaz yoksa durum vahim
Cevap Sahibi 1.60 a kadar sorun olmaz ama 1.55 1.83 ün yanında baya kısa kalır abi kardeş gibi bir görüntü çıkar ortaya
168 im ama konuştuğum biri var :)
Sen tam idealmissin benim boyum için 😇
Konuştuğun kişinin boyu kaç?
182 o da dbısnxjs
Nasıl duruyorsunuz peki yan yana neresine geliyorsun mesela?
Bugün tanıştık hiç bilmiyorum
https://hikaku-sitatter.com/en/
Bu şekilmiş