Seviyorsan bir kişiyi kaybetmek istemiyorsan sevdiğini ya belli edersin ya da dile getirirsin sana bakar mı, seni sever mi bilemen.
Sen en azından üstüne düşeni yaptın şansını denedin olmuyorsa, değer bilmiyorsa unutacan en azından öğrenmiş olursun emin olursun sonra kendi yoluna bakarsın.. sonra dersin o bana bakmaz ya da umduğun gibi biri değildir dersin. Bir sonuca varırsın..
Aşık olduğunu belli etmek hata değil sadece ozguven ister bu iş. Çünkü sonuç ne olacak bilmiyorsun. Mutlu olmak ta var, hayal kırıklığı yaşamak ta var. Denemeden bilemezsin.
Hata değil, hisler söylenmeli sonucu ne olursa olsun. Duyguların ifade edilmemesi insanı hasta eden ve travmalaşan süreçlerdir. Duygu boşaltımını sağladığında otomatik olarak iyileşmeye başlarsın, bir uzmana gerek kalmadan
Karşındaki kişi sana değer veriyorsa güzel olur sevdiğini belli etmek. Yok ama bir ilgisi yoksa senin sevgini kullanmaya başlar. Özellikle kadınlar bu konuda çok fena parmağında oynatırlar insanı.
Etmemek hatadır. Olan şansını da hiç etmiş oluyorsun böylelikle olacak şansını da. Düşünsen ya. Başkası sen duygularını açana kadar açabilir ve çabası meyve verebilir.
Bence hatadır. Hele ki vazgeçilmez olduğunu hissettirmek, kaybetmekten korktuğunu göstermek çok büyük hata. Karşı taraf bunu görünce nasılsa vazgeçemez diyip her şeyi yapıyor. Tabii aşık olunca bu kadar mantıklı da düşünülmüyor, bu da işin gerçeği.
Ben çok defa duygularımı açtım sevdiğimi aşık olduğumu söyledim ama onlar bana karşı bir şey hissetmedi
Aşık olduğunu belli etmek tabi ki de bir hata değildir sadece söylediğinde hayır cevabı alırsan kendini üzmemeye çalış deneyimlemiş biri olarak söylüyorum
Ama beni tanımak istemediler en azından beni tanımaya çalışıp bir şans verip denemesi gerek değil mi o zaman aşık olan insan boşu boşuna aşık olmuyor mu 🤔
Bende 2 kez red yedim ama 2 kere de arkadaşlarımdan öğrendiler ben söyleyemedim onlara ve biri beni umursamadı diğeri benden iğreniyodu çok fena şekilde reddedildim ben :(((
Beni çirkin buluyorlar sanırım ama çok eziliyorum ve dişlerim düzensiz aşırı kötü kimse yaklaşmıyor bana okuldaki gıcık kızlar gülüyorlar şöyle bir çakasım geliyo sümüklülere
Yapacağın şey basit kendine çeki düzen vermek spor yap dişlerini fırçala veya temizlettir
Çünkü benim dişlerim de antibiyotik ilaçlardan dolayı taş oluştu şimdi dişlerimi fırçalıyorum görünüşüme özen gösteriyorum kokuma dikkat ediyorum spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum
Spor hem fiziğine hemde yüzüne güzellik verir kendini daha iyi daha özgüvenli hissedersin
Gizlemek başkasına fırsat verir denir hep. Bence hata değil. Ama belli ettikten sonra üstelemek, kendini küçültüp değersizleştireceği için hata olan bu aslında. Yani söyler ya da gösterir bir kendini çekip nabız ölçersin normalde.
"Birine en fazla iki kere git, sonra da onun gelmesini bekle. Eğer ki gelmiyorsa bir daha da gitme." Çok hoşuma giden bir sözdür.
ilgi duyuyorsan bunu ona sakın direkt söyleme. Çok büyük bir ihtimalle karşılık vermeeyecek. O insanla flörtleşmeye çalış. Laf at, kendini onun aklına sok. Ama bunu asla dile getirme. Aşk oyunu oyna. Bu karşı tarafta heyecan, heves ve hoşlantı yaratır
Gayet iyi bişeydir karşindakinin sana aşik oldunu bilmesi belli etmesi dünyanin en güzel mutluluklarindan biri ne yazikki herkes bunun tadina varamiyor yapabilenlere tavsiyem kiymetlerini iyi bilsinler
Ya arkadaslar bunun icin niye fikir aliyorsunuz ki. Diyelim ki hata ne kaybedeceksin duygularin icinde kalmamis olur. Diyelim ki hata degil ki degil bence 5 yil sonra keske deneseydim demekten iyisir. Duygularinizi yasayin bastirmayin. Bir iliskide yasanilanlari unutmaya calismakla yasamamak aynı sey ve ama unutmak caba istiyo. Madem unutucan niye yasiyon. Yani dogru kisiyi bulursaniz yardirin.
Onu belli etme, bunu belli etme öff Hataysa hata ne olabilir ne kaybedebiliriz ki? En fazla red yeriz, hayatımıza yine yalnız devam ederiz bu kadar 🤷🏻♀️
Kim ne derse desin kendini cepte hissetirmeyeceksin her zaman sınırların ve ağırlığın olacak sağlıklı düşünen bir birey olmayı aşık olduktan sonrada bırakmayın👍
Karşındaki kişiye bağlı bence bu. Seni cepte görecek karakterdeyse evet hata ama tam tersi senin değerini bilen sana değer veren biriyse sana da karşılığını verip dünyanın en değerli insanı gibi hissettirebilir 🤷🏼♀️
Hata değildir. Hatta İlk adımı sen at ne kadar cesur biri olduğunu göster. Duygularına önem veren biriyse zaten karşılıksız bırakmaz bu davranışını diğer türlü seni önemsemeyen biriyse zaten en azından zaman kaybın olmaz bence...
Kontröl edebilirsen kendini sıkıntı olmaz. Aksi taktirde kontrolü kaybedebilirsin. Hele ki karşıdaki de suistimal ederse bunu her şey çorba olabilir. İleriye dönük yine de kesin bir şey konuşmak doğru değil. Yolun bahtın açık olsun.