Öküz ruhlu geri kafalı mağara adamı bi nişanlım var aslında ilk tanıştığımızda böyle değildi tam bi beyefendiydi çok anlayışlıydı kırmadan incitmeden dinlerdi saygı duyardı
Şimdi ise aşırı kıskanç aşırı baskıcı ağzı bozuk çok kızan ve çok kavga çıkaran bi tip oldu nasıl eski haline döndürebilirim?
Şimdi ise aşırı kıskanç aşırı baskıcı ağzı bozuk çok kızan ve çok kavga çıkaran bi tip oldu nasıl eski haline döndürebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boğa burcu erkeğine istemediği hicbirseyi zorla yaptiramazsin. İnattir hele inada binsin yapacağı bir şey varsa inat uğruna yapmaz 🤣
Boğa burcuyum
Ya aşırı inat onu biliyorum inadından döndürmeye bile çalışmıyorum ama beni çok üzüyo çok kalbimi kırıyo çok aşağılıyo hep küçümsüyor ayrılmak istediğimde ise ağlayıp zırlıyo
Senin ki yüzündeki maskeyi çıkarmış artık gerçek yüzünü görüyorsun. Şimdi kendine şunu sor " bununla bir ömür geçer mi"
Kıskançlık kısıtlama sevgi göstergesi değildir güven ve özgüven sorunudur
Ve seni değersiz hissettiren ne varsa hayatında yük olarak taşımaya çalışma
Çok haklısın peki boğa burcu bi erkekten kolay bir şekilde nasıl ayrılabilirim çünkü bırakmıyor
Gururunu kır. Sen 2 yüzlü çıktın. Ben artık seninle bir ömür düşünmüyorum diyeceksin
Ya aslında çok diyorum insan değilsin sen hastasın adam değilsin diyorum zoruna gidiyo ama ayrılmıyo
Engelle her yerden. O cidden kronik sorunlu , takıntılı birisi. Bu kişi şiddete de meyilli olur. O yüzden gerekirse gidip savcılığa verin ama iletişimi kesin. Tehdit vs korkmayin
Annesi bana dediki sen oğlumu engelle her yerden ben kaldır diyene kadar da kaldırma dedi bana ettiği hakaretleri annesi duymuş o bile deliye dönmüş
Annesi de dese kaldırma. İnan kendine yazık edersin.
Sağol teşekkür ederim
Ben de boğayım biraz yumuşar belki ama asla ona baskınlık kuramazsın
Ben baskı kurmak istemiyorum bana etmediği hakaret kalmadı üstüme çok geliyor ayrılmak istediğimde ise ya tehdit ediyo ya ağlıyo ne yapacağımı bilmiyorum
Getiremezsin ayrıl boş ver
Ayrılmak istemediğim de ise kapıma gelip hüngür hüngür ağlıyo
Biz boğalar oyleyiz dır
Zor ama görünüşüne önem ver
Ee dize gelmez artık o gerçek özüne dönmüş
Hocaya götür
Var mı bilindik hoca
Var beni okuyan bir hoca var her hafta ufletirim
Kayseri'de iseniz siz de görünün
Numarasını atarim
Yaaa haasss 😭😂
Efendim
Kusura bakmayın
Özür dilerim
Neden özür diledin
Bilmiyom kirdiysam diye
Sorun değil
Sevindim
Onlar düzelmiyor :')
Ayrılıyorum ben bundan her yerden engelliyorum kapıma gelip köpek gibi ağlıyo affediyorum 1 hafta sonra yine aynı
Ayrıl boş ver