Yeni evliyiz aylardır tartışıyoruz alttan alan hep benim esim çalışmıyor girdiği işlerden çeşitli bahanelerle ayrılıyor ne eve ne bana bakmıyor yol parası istediğim zaman vermiyor kendisi için her gün sigara alacak kendi keyfi giderleri için harcayacak parası var oyun bağımlısı istediği oyunu anında alıyor çok pahalı oyunlar 700-800 gibi.. en son tartışmamızda yine evin ihtiyaçları yerine oyunlara para harcamış bende bağırdım çağırdım bana Bi tokat attı evden kovdu anahtarı bırak nereye gidiyorrsan git bu benim param istediğimi alırım sana bakmak zorunda değilim dedi
Bana vurduğu için darp raporu alıp şikayetçi oldum ama işe yaramadı ayni evde yaşamaya devam edebilirsiniz karari çıktı bende bu kararı kabul etmediğim için ailemin yanına geldim. Ben aileme gittiğim anda alyansini satıp yine oyun almış. Beni aylarca değersiz önemsiz elinin tersiyle itti. Şimdi bosanma işlemlerini yapacağım bu sefer ben onu bırakıp kendi yoluma bakacağım ailem benim yanımda oldu fakat korkuyorum beni neler bekliyor acaba yeniden mutlu olabilir miyim yeni başlangıçlar yapabilir miyim is bulup çalışıp kendime yetebilir miyim. Bir sürü düşünce geçiyor aklımdan korkularımı nasıl yenebilirim. Bu arada eşimin hiç umurunda değilim aramaz sormaz üzülmüyor bile
Bana vurduğu için darp raporu alıp şikayetçi oldum ama işe yaramadı ayni evde yaşamaya devam edebilirsiniz karari çıktı bende bu kararı kabul etmediğim için ailemin yanına geldim. Ben aileme gittiğim anda alyansini satıp yine oyun almış. Beni aylarca değersiz önemsiz elinin tersiyle itti. Şimdi bosanma işlemlerini yapacağım bu sefer ben onu bırakıp kendi yoluma bakacağım ailem benim yanımda oldu fakat korkuyorum beni neler bekliyor acaba yeniden mutlu olabilir miyim yeni başlangıçlar yapabilir miyim is bulup çalışıp kendime yetebilir miyim. Bir sürü düşünce geçiyor aklımdan korkularımı nasıl yenebilirim. Bu arada eşimin hiç umurunda değilim aramaz sormaz üzülmüyor bile
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer