Aşk İlişkileri Keşke evli bir sevgilim olsa yanımda karısını arasa o arada ben ona meyve soydan yedirsem harika olmaz mıydı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soysam* Keşke evli bir sevgilim olsa yanımda karısını arasa o arada ben ona meyve soydan yedirsem harika olmaz mıydı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Keşke o gece ebeveynlerin korunsaydı 🥹 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Kızlar herkes sevgilisine kocasına sahip çıksın. Bunlardan çok var. 0 0 Yorumla
SaygıdeğerYabancı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ya meyve soysam ne arkadaş tüm fantezinin ortasına s*ctin, aklıma meyve soyan cennet mahallesindeki pembe geldi be Allah belanı vermesin oraya göbegimden siyah üzümler yese desen bunlarin hic biri olmayacaktı puh 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Herkes buna inansa, süper soru olsa hayat bayram olsaa.. 2 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sen kendini o konumda bir görmek istersen buna söz söylemek kimin haddine düşmüş !!! Bihtihhhhhhh vallla bihtihhhh 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. senin fantazilerin gayet iyi valla.. baska neler var.. dinlemek isterdim... 0 0 Yorumla
khaleesi91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Erkeklerin hoşuna gitmiş ağızları da kulaklarında. 0 0 Yorumla
KişiselGelişimci Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Keşke soymak istediğin meyveyi de yazsaydın, detaylar önemli! Bu beni üzdü :( 0 0 Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. burada sayısız kişide bulursun bu imkanı dhdbdbsmsmfdb 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tam atadığım tip ama neyse yoldan çıkmak istemiyorum 😃 0 0 Yorumla
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. fanteziye bakarmisin 😂🤣😂 bunun altindaki sebep nedir? ya da ne amaci var? 😜😜😜 0 0 Yorumla
Capkinnn07 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. aynı şeyi kocana düşün bakalım zevkli geliyormu sana? 0 0 Yorumla
Neysene0 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kızım senin gibiler yüzünden eşlerimizi sevgililerimizi sokağa salamiyoruz evlerden ırak 2 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok güzel fantezi tebrikler! 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bana soyarmisin😂😂 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Biz buna hayat kadınları diyoruz 0 0 Yorumla
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. :) bu fantezi nerden? 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çok delikanli haunsun :) çokta seksi 0 0 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. gel sana muz yedireyim 0 0 Yorumla
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Fanteziler fanteziler... 0 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu nasil bir kafa yapisi 0 0 Yorumla
rıdvanlandınızzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Nerden geliyor baba aklınıza böyle fantezi awq 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Karısının yerine koy hocam kendini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayallerimdeki kadın bu işte 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hatta sevşirken sen de sevgilini arasan onunla sohbet etsen... Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Tehlikeli fantezi 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mideye göre değişir, iğrenç birsey 0 0 Yorumla
barmen_pisiko Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Eyi olurdu 😁 Sen muz yerken oda şeftali yerdi 👍 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Olurmuydu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Keşke o gece ebeveynlerin korunsaydı 🥹
Kızlar herkes sevgilisine kocasına sahip çıksın. Bunlardan çok var.
Ya meyve soysam ne arkadaş tüm fantezinin ortasına s*ctin, aklıma meyve soyan cennet mahallesindeki pembe geldi be Allah belanı vermesin oraya göbegimden siyah üzümler yese desen bunlarin hic biri olmayacaktı puh
Herkes buna inansa, süper soru olsa hayat bayram olsaa..
Sen kendini o konumda bir görmek istersen buna söz söylemek kimin haddine düşmüş !!! Bihtihhhhhhh vallla bihtihhhh
senin fantazilerin gayet iyi valla.. baska neler var.. dinlemek isterdim...
Erkeklerin hoşuna gitmiş ağızları da kulaklarında.
Keşke soymak istediğin meyveyi de yazsaydın, detaylar önemli! Bu beni üzdü :(
burada sayısız kişide bulursun bu imkanı dhdbdbsmsmfdb
Tam atadığım tip ama neyse yoldan çıkmak istemiyorum 😃
fanteziye bakarmisin 😂🤣😂 bunun altindaki sebep nedir? ya da ne amaci var? 😜😜😜
aynı şeyi kocana düşün bakalım zevkli geliyormu sana?
Kızım senin gibiler yüzünden eşlerimizi sevgililerimizi sokağa salamiyoruz evlerden ırak
Çok güzel fantezi tebrikler!
Zevk alıyor demek ki grup yapmaktan.
Valla güzel olurdu
Bana soyarmisin😂😂
Biz buna hayat kadınları diyoruz
:) bu fantezi nerden?
Çok delikanli haunsun :) çokta seksi
gel sana muz yedireyim
Fanteziler fanteziler...
Metres mi desem eskort mu ne denir or=)
bu nasil bir kafa yapisi
fanteziye bak gjfgjgdn
Güzel fantaziymis masallah
Nerden geliyor baba aklınıza böyle fantezi awq
Karısının yerine koy hocam kendini
Sadece fantezi mi bu 😂
Hayallerimdeki kadın bu işte
hatta sevşirken sen de sevgilini arasan onunla sohbet etsen...
Evli fantezisimi ne bu
Keşke sana da aynısını yasatsalar 😁
sen her erkeğe bir tane gereklisin
Tehlikeli fantezi
Fazla türk filmi izliyorsun
Mideye göre değişir, iğrenç birsey
Eyi olurdu 😁 Sen muz yerken oda şeftali yerdi 👍
Olmazdı. başka soru
Abaza. avi
Hadi yapalım😂
Yaz fantezini gerçekleştirelim
niye evli