Benden ayrılan eski sevgilime 7 8 ay sonra hiçbir şey olmamış gibi nasılsın yazsam tersler mi yoksa konuşur mu ama çok ciddi gitti beni her yerden engelledi bizden olmicak diye sadece 7 8 ay sonra nasılsın desem ve bu sevgililik konuları önceki konuları açmasam sanki hiç sevgili olmamış gibi sizce ne olur zaman geçtikte kararı değişir mi yoksa aynı netlikte mi olur
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Terslemez ama ilk başlarda soğuk davranır. Sonra sorar neden yazdın vs.
Nasılsın halini hatrini sormak istedim diye aslında şöyle aramız da mesafe vardı bu sene sınava girip onun olduğu üniversiteye tercih edicektim eğer kazandığımi. gorurse ne bilim belki zaman da geçti aynı netlikte olmaz belki diye ama o zaman kadar hiç bir yerden yazmicam
Belki aynı üniversiteye geldiğini veya gelmek istediğini görürse biraz daha ısınır sana karşı veya seni düşünmeye başlar
Ya tamam da bem buna dedim ki eğer sonuç iyi olursa sana haber vercem senden şans isticem tekrar yeni bir sayfa için dedim çünkü hiç yanyaja olmadık hep bir mesafe vardı arada buluşuyorduk buda dediki yazmana. gerek. yok ben öğrenirim dedi çok net gelsen de olmicak dedi önceden böyle demiyordu anlamıyorum işte belki o zaman kararı değişir diye ne bilim
Belki bu durumdan sıkılmış soğumuş da olabilir çünkü bir türlü yanyana denemedik ama niye böyle net olsun anlamıyorum
yaz bence olmayan şeyi kaybedemezsin ama kazanabileceklerin mutlu edebilir en fazla terslenirsin.
Doğru diyosun peki bu durumdan soğumuş ya da sıkılmış da olabilir çunlku hep bir mesafe falan vardı o zaman geçmiş olcak nenbikim gelcegimi kesin görmüş olcak eğer şimdi soguduysa o zaman düşüncesi değişir belki aman ben buna dedim ki ben sana sonuç iyi olursa haber vericem dedim haber vermene gerek yok ben öğrenirim dedi çünkü senden şans isticem dedim ona bile haber vermene gerek yok dedi :(
aga bilemedim valla sen bilirsin ama bence yaz ben birine yazacaksam hiç düşünmüyorum ne olabilir ki en fazla
Ya işte tutarsız davranışları var onu anlamıyorum ben giderken ağlıyordu gitme çok kötü oluyorum ne zaman görüntülü aricaksin benim SS almış fotomu habersiz buluşunca benim videolarımi çekiyordu hatıra diye kavga etmeden bir gün önce seni özledim ne zaman aricaksin falan diyordu ayrılıkken dediki bana yapamıyorum olmuyo her seferinde böyle oluyo bana göre değil bu işler sevmekle alakasi yok mantıklı olan bu bende bilmiyorum çaresizim sen kadar üzgünüm bende falan filan saçını 0 vurdurmusş kafayı yedim diyordu
Bide normal de şey eğer sonuç kötü gelirse konuşmayı kesicektik tamamen cikicak tık hayatlarimizdsn ilk başta anlastik buda dediki saçma şeyler uğraşmıyorum artık falan dedi
yaa bıraksın o ayakları başkasını bulmuştur çantada keklik görüyor seni de alışmış boşta duramıyor her fırsatta da sana geliyordur hiçbir erkek öyle bir anda ayy çok kötü oldum şöyle böyle yapmaz kafası karışıktır başkasından dolayı o olmadıkça da boştayken sana geliyordur ben böyle yorumladım.
ya abi nasıl aşık oluyorsunuz böyle tiplere tam bir canım diye düşünüyorum
Ya her gün buluşuyorduk ağlıyordu ben giderken telefonda bir tane bir şey bile. yok hatta ben wp çıkıyordum nerdesinndiyordu 2 dk bir nereye gidiyorsun diyordu ya da bilniyorum soğudu benden sıkıldı bu durumdan bunaldı bilsem işte bir şey var ama başkası olacağını sanmıyorum neti bile yok yaptırmıyor hediye netlerle geciniyi
ya bak şeyap yaz sen buna başlayabiliyorsan başla bir şekilde ya da kendisinin yazma durumu varsa onu bekle ama çok ilgilenme böyle her an onu bırakacakmış gibi davran o seni elde etmiş bir şekilde elde edince de hevesi kaçmış olabilir.
İşte şimdi net ya çok net acaba diyorum 7 8 ay sonra yazsam nasılsın falan diye ama bu konuları açmasam hiç önceki gibi yeniden konuşuyor sevgili olmamış gibi üniyi kazandım falan desem o zamanda böyle olurnmu acaba yoksa normal konuşur mu
ne kadar oldu ki bu durum olalı daha çok mu yeni?
Bir ayoldu ayrilalo
Offffff offf bir şarkı vardı tammbjzi anlatıyordu bu şarkı seni anlatıyo diyordu onu eklemiş Spotify hesabına ne yaşıyor bu çocuk ya niyenboyle yapıp beni istemese niye eklesin o beni hatırlatan şarkıyı
Sen yorum yapsana bizim şarkımız bizi anlatana resmen ben eklemiş sportif hesabina beni istemiyor beni hatırlatan şarkıyı dinliyor ben bu çocuktan bir şey anlamadım istemese o şarkıyı ejlemez ne bilimmof
abicim ne güzel işte ne üflüyorsun bekle biraz yazacak demekki sabret..
Ya ama biye gelsen de olmicak diyor ben anlamıyorum çok netti çok ama gitmiş şarkıyı eklemiş anlamıyorum ne düşünüyor ne yapıyor
valla aga benden bu kadar bilemiyorum yani çocuğu tanısam yorumlarım belki ama tanımıyorum da sen çok kafaya takıyorsun takma bu kadar sal gitsin ne atarsa atsın işine bak sen otur dersine çalış boş işler bunlar.
Offf doğru diyosun:(
Şimdi yazdım dayanamadım kxsbskd
sonuç ne peki
Ne desem ssenin karın olmak istiyorum karın derdinn ne aslanım mi desem
Daha bakmadı ki ikimizde birbimiz seviyoruz niye bize acı çektiriyorsun dedim
ohaa abartma o kadar, bencee
tamam gayet yeterli
3 günlük dünya abi ah ah bilmiyorum napcak
bekle bakalım, ahhahaah allahımm yaaa
Ya şaka diyorum ckdhkdd sende
sen yaparsın yaa şaka gibi gelmedi pek biraz dirayetli ol bence ezdirme kendini böyle çok üzülürsün
Ya ama baksana oda seviyo gibi ben anlamıyorum kaybetmek istemiyorum bilmiyorum bir aydır ne yemek yiyebiliyor um ne uyuyabiliyorum ne derse odaklanabiliyorum
anlıyorum, bekle bakalım görelim ne dicek ben de merak ettim
Ah ah bakalım yine gidip engelliyomuş kdehsksn bende travma oldu yemin ederim psikologa gitmeyi bile düşünüyorum
yaa takma bu kadar etrafta bir sürü insan var şu an o seni reddettiği için tatlı geliyor sadece başka bir sebebi yok yani düşündüğün gibi mükemmel birisi falan değil sadece sana öyle geliyor
Bilmiyorum kiiii
Hala yazmadi 2 saat oldu :(
uyumuştur
Uyumaz ki bu saatlerde
bilmiyorum o zaman 🤷🏼♂️
Ayyy ağır lafları edip sonra gelip boyle mi konusuyosun dedi
ooo bu iş uzun aga ne dedin sen buna
Hakaret ettim full her gün onu okuyorum dedi ama hala aynı
Abi bu çocuk baya ciddi sıkıldım bir ay varsin 10 ay yoksun bıktım dedi olmicak falan fistan
yapcak bir şey yok o zaman sağlık olsun
İyice psk bozulmuş deprem olcak zaten başıma yikilcak İstanbul diyo
kötüye bir şey olmaz de sen de
Bilmiyorum iyice bunalmış galiba anlasam annem ler salmiyo ztaen Antalya'ya gidicem diyo geri
Bizi imkansız görüyor artık ah ahhhh
boş ver sen de dersine çalış üniversitede bulursun birini çok takma
Böyle bitmesine üzüldüm cidden hayat yüzünden bitirmek zorunda kaldık başka şartlar da olsaydik böyle olmazdi belkide
yani evet boş ver sen dediğimi yap unutursun bir kaç haftaya
Bilmiyorum keskeler beni boğuyor
evet daha yapacak bir şey yok yorumlayabileceğim bir şey de yok
Bitti tamamen bittiiiiiii
Kafasında her şeyi bitirmiş yapcak bir şey yok kader hayırlısı böyleymiş
Ama anıları nasıl yok edicem bilmiyorum
Aen ayrıldıysan popo gibi davranabilir
O ayrıldı gitti çok net biçimde de ve ilk sevgiliyim zaman geçtikte düşünceleri değişir belki diye hiç bir şey olmamış gibi yazsam