Kişilik & Karakter Kızlar , erkekler frikik verince bakıyor musunuz 😃 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Abim frikik vermemek için hanım hanımcik oturmuş 😂 Güncellemeler1 yıl Bakmayın ayıp 😂 Kızlar , erkekler frikik verince bakıyor musunuz 😃 ? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Tesisatcilara özel bir sey değil mi o🙄🙄 2 9 Yorumla Soran 1 yıl Onlar size vermiyor frikiği 😂 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Sus kafami bulandirma jxjs Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Gorselde ki abin mi gercekten Yorumla Soran 1 yıl Hayır be ne abisi 😃 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Tüh be... dicektim abine laf ettirme zorbalik yapanlar oluyordur Yorumla Soran 1 yıl Böyle gezerse yaparlar tabi 😃 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Kınamayın herkesin kendi tercihleri Yorumla Soran 1 yıl Yok kınamam yakışmış zaten 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl gri eşofmandan el sallayan çavuşu görmemek mümkün mü... 6 1 Yorumla Soran 1 yıl O yüzden mi gri eşofman giymeyin diyorsunuz 😃 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mümkün olduğunca kimseye bakmamaya çalışıyorum. Neden kafamı bulandırayım, gerek yok. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kafan mı bulanıyor görünce 😂 Yorumla AsteriaTitan 1 yıl Hee kafam bulanıyor, başım dönüyor, midem bulanıyor ve üstüne kusasım geliyor Yorumla Soran 1 yıl Niye ya 😃 Yorumla AsteriaTitan 1 yıl Ne bilim ben Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Tövbe Estağfurllah bu foto nedir hiçmi utanmamış 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Utanmış o yüzden hanım hanımcik oturuyor 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sadece kol kasına ve üstü giyinik değilse baklavalarına bakarım. Seyine falan asla bakmam 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Asla asla deme 😃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ustalar çalışırken popolar çatalı açılıyor gülmemek için kendimi zor tutuyorum 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Bakma ayıp 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Göz gidiyor Allah affetsin Yorumla Soran 1 yıl Bide ordan tanganın kırmızı ipi göründüğünü düşün sene 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abooww olayy 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl @aristokratimsi Aristo bu @everkeğii mi? bu da böyle giyiniyor ya. Frikiğe bakılır mi ya hsjjdjdd 0 6 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Lan bu ne Allah belanı verecek, göz zevkim bozuldu akşam akşam. @everkeğii sen misin lan bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Aristokratımsı Benim de bozuldu ya Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Arkasındaki yer neresi Türkiye mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum kral 🥲 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @everkeğii gel sana manita buldu Ahmet abin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @everkeğii gel buraya resimdekini beğendiysen istemeye gidicez Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Abinin malafat yerinde yok bu abiye kizlar bakmaz kızlara lazım olan şey yok bu abi de😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olsa öyle oturamaz zaten 😂 Yorumla
ayseecicekk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Frikik değil de popo ya bakıyoruz yani şimdi yalan söyleyemicem 😄 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Poponun nesine bakıyorsunuz ya 😃 Yorumla
Sextingbenimişim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl denizde dalga şortumu indiriyor dalınca kötü oluyorum 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Göğüsse evet bu ne ya 😂😂 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Abim frikik veriyor 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Bahse girerim bakıp yükselen mavili vardır 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Kesin 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Neyse çoçuuğumuzda olacak Yorumla Soran 1 yıl Tövbe de 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Tövbe tövbe Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
adakarcı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl baklava saymıyorsam bakmam 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Baklava frikik verilmez ki açılır direkt 😃 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Gözlerimi kaçırıyorum😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden 😃 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Ayıptır bakılmaz Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Kılını almışmi diye bakıyorum genelde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Göğüs mü 😃 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl çoğu biyolojik kadından daha çekici valla kimse kendisini kandırmasın 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Beğendin mi 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yalan değil beğendim valla Yorumla Soran 1 yıl Alalım sana 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kızmazsan sana bişi sorabilir miyim Yorumla Soran 1 yıl Sorabilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bu kadın ayy pardon adam sensin dimi? Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl trans sevmem ama bu ilgi çekici. ya soyle bı sorun var ben analı vajınaya tercıh edıyorum her zaaman Yorumla Soran 1 yıl Anal seviyorsan bunlar tam senlik 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sadece analcıyım :) ama travesti sevmiyorum dediğim gibi oğlancıyım ama bu güzel Yorumla Soran 1 yıl Böyle giydirip süslemiyor musun 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl öyle seven de var :) ama ben kılsız parlak erkek seviyorum aşırı kadınsıya kaçmadan yani... gerçi hafif kıllı da olabilir :) Yorumla Soran 1 yıl Sen baya oğlan seviyorsun 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aynen kanka :) sen bisek misin escinsel misin yoksa hetoro mu? Yorumla Soran 1 yıl Düz erkeğim ya 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hetero yani öyle mi Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tövbe yarabbim ya trans galiba bu🙄 0 12 Yorumla AndreïAndreï 1 yıl Askerlikten kaçmak için kadın olmak istediğimi söyleyerek yalan söyledim. Ancak yetkililer benden kadın olmak için gerekli adımları atmamı istedi. Yalanım yüzünden şimdi bir kadın olarak yaşamak zorundayım. Yorumla Soran 1 yıl Ne diyorsun 😃 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Gizli üye kime diyon Yorumla Cooldusunce 1 yıl @andreiandrei al bı tanede burada var 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Evet 😂 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Sen o cevabını banami ona mi dedin bir gün onceki Yorumla Soran 1 yıl Hangi cevabı Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ne diyorsun diye Yorumla Soran 1 yıl Andrei e dedim 😃 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ok Sana bana cevap vermiyo nedense Yorumla Soran 1 yıl Yazıp kaçtı Yorumla Cooldusunce 1 yıl Evt Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır bakmıyorum neyseki 🤦♀️🤦♀️ 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Niye öyle dedin 😃 ne oluyor bakınca Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Bakılacak gibi değil ki 🤦♀️ Yorumla Soran 1 yıl Neden 😃 nasıl olması gerekiyor Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Kas yapsın baklava belki o zaman bakarım sjsjssj Yorumla Soran 1 yıl Yağlı göbekli hepsi 😂 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayir bakmiyorum iyi ki 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl popona bakıyorum begenmeyince bir daha bakmıyorum😂 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Lan popo ne alaka 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Popo önemli Ne sandın yaa Yorumla Soran 1 yıl Ne yapacaksınız popoyu 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazılarının popo benimkinden daha büyük Ben mi onu? O mu beni yani diye düşünüyorum 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Artık kime kime gücü yeterse 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte böyle olacaksın 🤣😂 Yorumla Soran 1 yıl Lan benim popom küçük 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yaparsa poposu küçük olan yapıyor🤣 Kurtuldun yani Yorumla Soran 1 yıl Kurtuldum 😂 Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Yüzüne bakıyorum ben 😎 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Baksak da iğrenerek 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye çok mu pis 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoş değil sjsjjs Yorumla Soran 1 yıl E komple soyununca hoş mu oluyor ben anlamadım 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amaca göre değişir 😉 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok güzelsin be 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Beğendin mi 😂 Yorumla Zena24356 1 yıl Offff Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. 😂😂😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
kırılan_saat_08 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İğrenç 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Tertemiz almış bacaklarını 😂 Yorumla kırılan_saat_08 1 yıl Erkek olduktan sonra ne yapsa boş Yorumla Soran 1 yıl Öyle deme uğraşıyorlar işte 😂 Yorumla kırılan_saat_08 1 yıl Beni ilgilendirmez Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Şaka mı? 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Senin resme ne oldu 😃 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Bundan sonra böyle. Değişim kararı aldım tamamiyle bro. Yorumla Soran 1 yıl O sen misin 😃 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Evet, bundan sonra yüzsüz olarak dudaklarımla insanlara göstereceğim. Kim olduğumu bilsinler. Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Bakilir.. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sende mi bakıyorsun 😃 Yorumla Sqhiptare 1 yıl Laaa olm soruyu yanlis okumusum a. w Asdjakkdkdk Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bakmıyorum. 🙈🙈 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden 😄 Yorumla Bravehrart 1 yıl Bu görseldeki kişiyi ilk başta kadın zannettim. 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bakmazlar 0 0 Yorumla
elçinglsp Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Hayır djdmdjkdx 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Yalan söyleme 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl evet 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Neresine bakıyorsun 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl senceee Yorumla Soran 1 yıl Poposuna mı 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet:) Yorumla Soran 1 yıl Erkeğin poposuna mı bakılır ya ne yapacaksın popoyu 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tesisatcilara özel bir sey değil mi o🙄🙄
Onlar size vermiyor frikiği 😂
Sus kafami bulandirma jxjs
😂😂
Gorselde ki abin mi gercekten
Hayır be ne abisi 😃
Tüh be... dicektim abine laf ettirme zorbalik yapanlar oluyordur
Böyle gezerse yaparlar tabi 😃
Kınamayın herkesin kendi tercihleri
Yok kınamam yakışmış zaten 😃
gri eşofmandan el sallayan çavuşu görmemek mümkün mü...
O yüzden mi gri eşofman giymeyin diyorsunuz 😃
Mümkün olduğunca kimseye bakmamaya çalışıyorum. Neden kafamı bulandırayım, gerek yok.
Kafan mı bulanıyor görünce 😂
Hee kafam bulanıyor, başım dönüyor, midem bulanıyor ve üstüne kusasım geliyor
Niye ya 😃
Ne bilim ben
Tövbe Estağfurllah bu foto nedir hiçmi utanmamış
Utanmış o yüzden hanım hanımcik oturuyor 😂
Sadece kol kasına ve üstü giyinik değilse baklavalarına bakarım. Seyine falan asla bakmam
Asla asla deme 😃
Ustalar çalışırken popolar çatalı açılıyor gülmemek için kendimi zor tutuyorum
Bakma ayıp 😂
Göz gidiyor Allah affetsin
Bide ordan tanganın kırmızı ipi göründüğünü düşün sene 😂
Abooww olayy 😂😂😂
😂😂
@aristokratimsi Aristo bu @everkeğii mi? bu da böyle giyiniyor ya. Frikiğe bakılır mi ya hsjjdjdd
Lan bu ne Allah belanı verecek, göz zevkim bozuldu akşam akşam. @everkeğii sen misin lan bu
@Aristokratımsı Benim de bozuldu ya
Arkasındaki yer neresi Türkiye mi
Bilmiyorum kral 🥲
@everkeğii gel sana manita buldu Ahmet abin
@everkeğii gel buraya resimdekini beğendiysen istemeye gidicez
Abinin malafat yerinde yok bu abiye kizlar bakmaz kızlara lazım olan şey yok bu abi de😂😂
Olsa öyle oturamaz zaten 😂
Frikik değil de popo ya bakıyoruz yani şimdi yalan söyleyemicem 😄
Poponun nesine bakıyorsunuz ya 😃
denizde dalga şortumu indiriyor dalınca kötü oluyorum
Göğüsse evet bu ne ya 😂😂
Abim frikik veriyor 😂
Bahse girerim bakıp yükselen mavili vardır 😂😂
Kesin 😂
Neyse çoçuuğumuzda olacak
Tövbe de 😂
Tövbe tövbe
😂😂
baklava saymıyorsam bakmam
Baklava frikik verilmez ki açılır direkt 😃
Gözlerimi kaçırıyorum😂
Neden 😃
Ayıptır bakılmaz
Kılını almışmi diye bakıyorum genelde
Göğüs mü 😃
çoğu biyolojik kadından daha çekici valla kimse kendisini kandırmasın
Beğendin mi 😃
yalan değil beğendim valla
Alalım sana 😃
kızmazsan sana bişi sorabilir miyim
Sorabilirsin
bu kadın ayy pardon adam sensin dimi?
Hayır ya 😃
trans sevmem ama bu ilgi çekici. ya soyle bı sorun var ben analı vajınaya tercıh edıyorum her zaaman
Anal seviyorsan bunlar tam senlik 😃
sadece analcıyım :) ama travesti sevmiyorum dediğim gibi oğlancıyım ama bu güzel
Böyle giydirip süslemiyor musun 😃
öyle seven de var :) ama ben kılsız parlak erkek seviyorum aşırı kadınsıya kaçmadan yani... gerçi hafif kıllı da olabilir :)
Sen baya oğlan seviyorsun 😃
aynen kanka :) sen bisek misin escinsel misin yoksa hetoro mu?
Düz erkeğim ya 😅
hetero yani öyle mi
Tövbe yarabbim ya trans galiba bu🙄
Askerlikten kaçmak için kadın olmak istediğimi söyleyerek yalan söyledim. Ancak yetkililer benden kadın olmak için gerekli adımları atmamı istedi.
Yalanım yüzünden şimdi bir kadın olarak yaşamak zorundayım.
Ne diyorsun 😃
Gizli üye kime diyon
@andreiandrei al bı tanede burada var 🙄
Evet 😂
Sen o cevabını banami ona mi dedin bir gün onceki
Hangi cevabı
Ne diyorsun diye
Andrei e dedim 😃
Ok
Sana bana cevap vermiyo nedense
Yazıp kaçtı
Evt
Hayır bakmıyorum neyseki 🤦♀️🤦♀️
Niye öyle dedin 😃 ne oluyor bakınca
Bakılacak gibi değil ki 🤦♀️
Neden 😃 nasıl olması gerekiyor
Kas yapsın baklava belki o zaman bakarım sjsjssj
Yağlı göbekli hepsi 😂
hayir bakmiyorum iyi ki 😂
😂😂
popona bakıyorum begenmeyince bir daha bakmıyorum😂
Lan popo ne alaka 😃
Popo önemli
Ne sandın yaa
Ne yapacaksınız popoyu 😃
Bazılarının popo benimkinden daha büyük
Ben mi onu? O mu beni yani diye düşünüyorum 🤣
Artık kime kime gücü yeterse 😂
İşte böyle olacaksın 🤣😂
Lan benim popom küçük 😅
Ne yaparsa poposu küçük olan yapıyor
🤣 Kurtuldun yani
Kurtuldum 😂
Yüzüne bakıyorum ben 😎
Baksak da iğrenerek 😂
Niye çok mu pis 😃
Hoş değil sjsjjs
E komple soyununca hoş mu oluyor ben anlamadım 😃
Amaca göre değişir 😉
Bu ne lan midem havaya kalktı mk
😂😂
Çok güzelsin be
Beğendin mi 😂
Offff
😂😂
😂😂😂
😂😂
İğrenç
Tertemiz almış bacaklarını 😂
Erkek olduktan sonra ne yapsa boş
Öyle deme uğraşıyorlar işte 😂
Beni ilgilendirmez
Şaka mı?
Senin resme ne oldu 😃
Bundan sonra böyle. Değişim kararı aldım tamamiyle bro.
O sen misin 😃
Evet, bundan sonra yüzsüz olarak dudaklarımla insanlara göstereceğim. Kim olduğumu bilsinler.
Bakilir..
Sende mi bakıyorsun 😃
Laaa olm soruyu yanlis okumusum a. w
Asdjakkdkdk
Bakmıyorum. 🙈🙈
Neden 😄
Bu görseldeki kişiyi ilk başta kadın zannettim. 😂😂
😂😂
Lan bu ne
Bakmazlar
Bakmıyorum
neye bakcaklar bakacaklarini sanmam ya