Yani herkesten cok bana karşı iyi hatta birkac gun once çok sinirliydi bagirip cagiriyordu beni gorunce sacini felan duzeltip bana nasilsin felan diye sordu hemen yumuşadı ama benimlede mumkun oldugunca konusmuyor ve muhattap olmak istiyor ama olmuyor gibi degisik işte
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gerektiği kadar muhatap oluyor işte. Belki de sen o seninle konuşurken leyla oluyorsun oda farketti bunu. Seviyeyi korumaya çalışıyor
Nerden anladiniz
Onunla konusurken sesim felan titriyor
Bende patronum :)
O zaman siz cok daha iyi analiz edebilirsiniz
:) muhtemelen. Ama işyerinden biriyle samimiyet istemiyor olabilir
Olabilir ama beni begeniyor bana karsi ilgisi var gibi ama muhattap olmak istemiyor ve uzak duruyor
Bana karsi ilk baslarda asiri ilgiliydi ve bu sekilde uzak durup kacmiyordu bunu cok belli ediyordu benim ona karsi ilgim yoktu sonradan onun ilgisi cok hosuma gitmeye baslamisti ve beni korumasi felan iyi hissettiriyordu bana kendimi ve sonrasin da benim de ona karsi ilgim olustu ve bunu bende acik sekilde istemeden belli ediyordum onu gorunce anlamsiz sekilde tebessum ediyordym elim ayagima dolasiyordu ellerim titriyordu heyecandan ve mesai saati disinda mesaj atmistim ona cok sinirlenmisti o cok problem olmustu o zamandan beri uzak durmaya calisiyor bazen o yaklaşıyor
İlk işe girince sana destek olmak yardımcı olmak istemiş. Ancak sen yanlış anlamışsın. Artık mesafeli olmak ta haklı.
Ama mudurumden kiskaniyordu
Hayır kıskanmıyor , o işyerine alışana kadar seni korumaya çalışıyordur. Sense bunu yanlış anlıyorsun.
Psikolojik sorunların mı var?
O zaman mesai saati disinda gorusmuyoruz felanda korumasina dahil mi? Siz problemlisiniz bana karsi ilgisi var diyiyorum anlamiyacak hissetmiyecek kadara hissiz duygusuz robot muyum
İlgisi olsa araya niye mesafe koysun. İlk işe girdiğinizde rahat ol , utanma sıkılma olmasın işine çabuk alış diye , fazla heyecanın gitsin diye samimi davranmış adam sana. bundan farklı bir mana çıkarma bence
2 sene oldu artik oyle bir vs yok gecen gunde birini isten kovdu sinirden gozu donmusti beni gorunce sacıni felan duzleyip yumuşadı benimle konuştu 1 hafta memleketine gitmişti. Onun dışın da mudurumde beni patronumda uzak tutmaya calisiyor ve patronumdan kiskaniyor neden durdul yere kiskansın ki
Müdürün ve patronun sevişken tipler demekki. Biri diğerine yedirmek istemiyor olabilir seni. İkiside seni saf görüyor olmalı. biri diğeri kandırıp kullanmasın diye korumacı yaklaşıyor , ikisi de senin zayıf bir karakter olduğunu düşünüoyr
Evet saf gorduklerini soylemislerdi ve fazla duygusal, hassas oldugumu soylemislerdi ki gercekten oyleyim kaldiramam bazi seyleri onlarda o yuzden uxak duruyor olabilir ama zaten mudurum uzak dursun onun korumaciligi rahatsiz ediyor beni patronumum etmiyor
Patronum gidince cok mutsuz oluyorum geldiginde cok mutluyum 1 bucuk hafta yok asiri keyifsiz oluyorum geldiginde modum cok yukseliyor kendimi iyi hissettiriyor ve özlüyorum
Bu durumu ikiside farkediyorlar sanırım. Fazla duygusal hassas kızlar la araya mesafe koyarlar , dikkat et kendine. iş huzurun kaçmasın. dışarıdan bir sevgili yapman en doğrusu.
Patronuma karsi cok ilgiliyim. O gidince cok ozluyorum onu ve onun icin cok endise ediyorum onun icin işim olmayan seyleri bile yapiyorum Bu yasima kadarda kimseye karsi bu sekilde olmamistim. Diyiceksiniz ki patron oldugu icin boyle dusunuyorsundur hissediyorsundur parali diye ama o yuzden degil daha once calistogim yerde de patronum bizzat ilani aşk etmisti işi birakmistim hemen bu cakistigim yer en uzun calistigim yer ve onun icin kaliyorum
Yo parayla vs ilgisi olduğunu düşünmedim. Ama başlangıçtaki ilgiili davranışı aklını çelmiş olabilir.
Evet ve hala şu zamanlar bile bana karsı daha farkli baska kadin personellerle asiri sert konusuyor bana karsi cok dikkatli davraniyor 5 kere isi birakmak istedim biraktirmadi baska personel cikmak istedi hemen tamam dedi işimdende cok memnun tabiki o yuzdende istemiyor ama bu sekilde onun gozu onundeyim de
Bence işinle ilgilen. duygusal olarak güçlü olmaya çalış. Belki naif duygusal oluşundan dolayı sana iyilik yapmaya çalışıyor. farklı manalara çekme işini yapmaya devam et
İşimi yapiyorum işimle ilgileniyorum ama her çogu zaman hatta ailemden çok neredeyse iş yerinde oldugum icjn cogu zamanda onunla oldugum icin ona karsi icimde asiri bir sevgi yogunlugu var
Hem patronum olarak hem insan olarak hem murat olarak vs seviyorum onu her haliyle
Sevişmek istese? reddermiisn?
Bilmiyorum ki
Tartışma yaşadın mı daha önce
Patronumlamı
Evet
Yasadim evet ama nasil tartisma şoyle bana karsi ilk baslarda asiei ilgiliydi ve bu sekilde uzak durup kacmiyordu bunu cok belli ediyordu benim ona karsi ilgim yoktu sonradan onun ilgisi cok hosuma gitmeye baslamisti ve beni korumasi felan iyi hissettiriyordu bana kendimi sonrasinda benimde ona karsi ilgim olustu ve bunu bende acik sekilde istemeden belli ediyordum onu gorunce anlamsiz sekilde tebessum ediyordym elim ayagima dolasiyordu ellerim titriyordu heyecandan ve mesai saati disinda mesaj atmistim ona cok sinirlenmisti o cok problem olmustu
Bir çalışan olarak görüyor seni o şekilde değer veriyor demek ki
Benim ona karsi ilgimi farkedince uzak durup mesafe koymustu ama Şu an yine mesafeli ama o kadar tepkili degil
Zamana bırak boş ver
Çalışandan ote bana demisti mesai saati disinda gorusmuyoruz ama felan laf arasinda bana ilk ilgili oldugu zamanlarda onun disinda bana gecen dedi senin uzulmene bile uzuluruz deger veriyor calisan olarakta ama onun disinda bana karsi ilgiside var gibi bilmiyorum kafami cok karistiriyor
Boş ver onu düşünmeyi bırak ya
Cok hoslaniyor senden
Benimle neden muhattap olmuyor ve uzak duruyor
Cok hoslandigi icin
Bana karsi ilk baslarda asiri ilgiliydi ve bu sekilde uzak durup kacmiyordu bunu cok belli ediyordu benim ona karsi ilgim yoktu sonradan onun ilgisi cok hosuma gitmeye baslamisti ve beni korumasi felan iyi hissettiriyordu bana kendimi ve sonrasin da benim de ona karsi ilgim olustu ve bunu bende acik sekilde istemeden belli ediyordum onu gorunce anlamsiz sekilde tebessum ediyordym elim ayagima dolasiyordu ellerim titriyordu heyecandan ve mesai saati disinda mesaj atmistim ona cok sinirlenmisti o cok problem olmustu o zamandan beri uzak durmaya calisiyor bazen o yaklaşıyor
Evli
Nerden anladiniz
Mesai saati disinda yazmana tepkisinden
Evli olsa başta neden bana ilgi duysun ki
Olur oyle seyler
Peki şuanda benden o yuzdenmi uzak duruyor sizce
34 yasinda bende 25 beni dis gorunus olarakta beğeniyor
Yani istersen takil yasak ask yasa Sen bilirsin zevkine olur buyuklerden hoslaniyorsan
Ben ondan hoslaniyorum hatta geljnce asiri mutlu oluyorum gidince cok üzülüyorum ama yapamam oyle bir sey
Uzdun
Neden
Cok mutlu olabilirdiniz mesai saatleri icerisinde
Olan bana olurdu
Sen baskasina bak Bence.
O bana kendimi iyi hissettiriyor ve gittigi zaman cok ozluyorum
Ye onu
İşle aşkı karıştırmiyor bence profesyonelce
Cok disiplinli ama bana karsi ilk baslarda asiri ilgiliydi ve bu sekilde uzak durup kacmiyordu bunu cok belli ediyordu benim ona karsi ilgim yoktu sonradan onun ilgisi cok hosuma gitmeye baslamisti ve beni korumasi felan iyi hissettiriyordu bana kendimi ve sonrasin da benim de ona karsi ilgim olustu ve bunu bende acik sekilde istemeden belli ediyordum onu gorunce anlamsiz sekilde tebessum ediyordym elim ayagima dolasiyordu ellerim titriyordu heyecandan ve mesai saati disinda mesaj atmistim ona cok sinirlenmisti o cok problem olmustu o zamandan beri uzak durmaya calisiyor bazen o yaklaşıyor
İllaki istiyodur ama kendini frenliyo
Benimle asla baş başa kalmıyor
Bende kalmazdim şu an çok kötü bı donemdeyim kız arkadaşımdan ayrıldım herkese yapisabilirim
İleri gider diye galiba :)
Senden hoşlanıyor
Ama o zaman benimle neden muhattap olmuyor uzak duruyor
Korkuyor da olabilir belki bir ilişkisi vardir
34 yasinda bende 25 26 olucam nisanda
Evli olabilir mi
Bence evli dikkat et derim seni fockbody olarak kullanmasjn
Benim oyle biri olmadimi bilir 2 senedir yanindayim ve az cok tanidi beni bu yasima kadar kimse bile girmedj hayatima ve asiri hassas ve duygusal buluyorlar ki asiri duygusalim oylr bir seyi ben nefsime uyup ona karsilik versem bile kaldiramiyacagimi bilir. Dış gorunusum kotude degil yani bakimsiz da degilim aksine çok kişi tanismak istiyor acik sacik giyimim yok hep bol giyinirim ama işte korkuyorum bu aşktan iliskiden vs ve kendi halimde takilirim iş ev ev iş sade hayatim var oda bunlarin farkin da
Bence uzaklaş uzak dur
Uzak duruyorum zaten oda uzak duruyor
En iyisi yaklasma
Yaklaşmiyorumki zaten
Nicee
ne iş yapiyor
Ithalat ihracat