hoşlanıyor olabilir. sorunun cevabını sen zaten iyi biliyorsun
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum cunku anlam veremiyorum. Herkesten ayrıcalikli davranıyor ama uzak duruyor. Belinde silah var onu bana gostermeye calisiyor. Isi birakmak istedim beni cagirdi sen ben demek ben sen demek bu firma sen demek felan demisti personel olarak zaten cok memnun ama 5 kere birakmadi beni baska personel cikmak istedigini soyledi ona direkt tamam dedi. Daha yeni cikolatalarindan yedim yerine koyacaktim koyamadan gormus birsey demedi
Evli zaten 6 yillik cocugu yok eşi onceden ofise geliyormus simdi hic gelmiyormus ofise yuzuk takmiyordu bende bekar zannediyordum bana ilgili olunca evli oldugunu ogrenince oda bende uzak duruyoruz birbirimizden ben isle ilgili her durumu mudurumle konusurum ona gitmem
Aklim kalbim karmakarisik bilmiyorum ama gittigi zaman uzuluyorum geldigi zaman mutlu oluyorum. Onun icin endiseleniyorum onu gormek icin bahaneden birseyler goturuyorum kagit evrak vs
5 kere isi birakmak istedim beni hemen ikna etti biri ayrilmak istedi ona hemen tamam dedi benden personel olarakta cok memnun o yuzdende gitmemi istemiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hoşlanıyor olabilir. sorunun cevabını sen zaten iyi biliyorsun
Bilmiyorum cunku anlam veremiyorum. Herkesten ayrıcalikli davranıyor ama uzak duruyor. Belinde silah var onu bana gostermeye calisiyor. Isi birakmak istedim beni cagirdi sen ben demek ben sen demek bu firma sen demek felan demisti personel olarak zaten cok memnun ama 5 kere birakmadi beni baska personel cikmak istedigini soyledi ona direkt tamam dedi. Daha yeni cikolatalarindan yedim yerine koyacaktim koyamadan gormus birsey demedi
seviyor demek ki seni. evlenin gitsin
Evli zaten 6 yillik cocugu yok eşi onceden ofise geliyormus simdi hic gelmiyormus ofise yuzuk takmiyordu bende bekar zannediyordum bana ilgili olunca evli oldugunu ogrenince oda bende uzak duruyoruz birbirimizden ben isle ilgili her durumu mudurumle konusurum ona gitmem
O zaman o sana bir gelecek veremez ki bunun farkındasın. Cinsellik dışında hiç bişey veremez. Ne sana bir hayat sunar ne çocuk verir ne de sevgi
O yuzden uzak duruyorum
En iyisi bence. Önüne bak ve hayatına yön vermelisin
Oyle yapiyorum 2 senedir oda oyle uxak duruyor benden
hoşlanıyor musun peki ondan hala
Aklim kalbim karmakarisik bilmiyorum ama gittigi zaman uzuluyorum geldigi zaman mutlu oluyorum. Onun icin endiseleniyorum onu gormek icin bahaneden birseyler goturuyorum kagit evrak vs
Oda yuzume bakmamaya calisiyor onu gorunce otomatikmen gulumsuyorum
Bana daha kibar baska kadin personellere ve erkek personellere daha sert
Bazı kadınlar evli tecrübeli erkek seviyorsunuz ya. Bundan emin oldum artık
5 kere isi birakmak istedim beni hemen ikna etti biri ayrilmak istedi ona hemen tamam dedi benden personel olarakta cok memnun o yuzdende gitmemi istemiyor
Ama basta ilgim felan yoktu sonra sonra olustu
Adım bekliyor belki senden. Kendisi evli olduğu için o adımı atmaya utanıyor. Bunu anladım ben açıkçası
Yok aksine benden bir sey gorunce hemen uzaklasiyor mesafe koyuyor.
Ne görünce mesela
İste istemsiz gulumsuyorum felan
Cikolatalarini yedim yerine koydum yerine koymadan once yedigimi gormus hicbir sey dmedi hatta daha iyiydi
Bana birde odama cikma demişti
Sadece bana degil herkese
Bişeyler yaşamak istiyorsun bence onla. Sevgili olmak falan
Duygusal anlamda istiyorum evet ama mantigim reddediyor
Hayırlısı artık.
sen ona asıksın bence
Bilmem
ölesın bence oda sana asık
Asik degildir ama benim ona onun bana ilgisi var gibi
vardır ne işindesınız evlimi o
6 yillik evli cocugu yok bende bilmiyordum ogrendikten sonra uzak duruyorum oda uzak duruyor zaten uzaktan yasiyorum sadece
yanı gönül bu yasakları sever hangi şehirdesin
İzmir