Aşk İlişkileri İlişkinin 12. gününde bebeğim, canım gibi sözler söylemesi saçma mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Birbirimizi tanıyorduk 10 yıl sonra bir araya geldik ama samimi lakaplara alışık değilim bu normal mi? Güncellemeler+1 yıl Çok mu hızlı bana mı öyle geliyor ya🥺🥺🥺 İlişkinin 12. gününde bebeğim, canım gibi sözler söylemesi saçma mı? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
panikatakkkkkk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Yine iyiymiş seks muhabbeti yapan var ki zaten tanışıyor muşunuz bence normal sadece alışık değilsen onda zorlanırsın zamanla olur oda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya sanırım abarttım öyle dedim diye özür dileyip uyudu yazmadı ya🥺🥺 Yorumla panikatakkkkkk +1 yıl Demekki hassas ben yakın görürken o mesafeli diye düşünüp ben kimimki manasında kendini doğru ifade et niye böyle olduğunu açıkla zaman iste kalbini aç derim hayat çok kısa seveni bulmak zor 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle düşündü sabah artık gönlünü alırım bir şekilde 🤭 Yorumla panikatakkkkkk +1 yıl Inş nasipse al gönlünü çok mutlu olun 😇❤ Yorumla
alparslan5 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gayet normal kotu bisey deniyor ki siz. kadınlar da. zor. insanlarsiniz erkekler ne yapsa sakıncalı size iltifat etse kötü etmese kötü 0 0 Yorumla
G_Hakikat Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. İlişkinize bağlı , şahsi fikrim belkide söylemeyi seviyordur. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya sanki kendini kaptırdı gibime geldi bendem özür diledi bir daha açmam falan dedi bilmiyorum ya çok mu abarttım ben🥺🥺🥺 Yorumla G_Hakikat +1 yıl Kontrol etmeye çalışmak zarar verir , olayları akışına bırakmalısın Yorumla Soran +1 yıl Ya ben alışık değilim böyle şeylere kaç yıldan sonra birde onun üzülmesini istemiyorum ben Yorumla
biumuttur Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evt saçma bu kadar erken baslayip bu kadar erken bitiriyorlar 0 0 Yorumla
mcafilm Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl sendende aynı hitapları duymka istediğini söylemeyene kadar problem yok akışına bırak 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl O cumleler ıcın erken bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende öyle düşündüm ama sanki kendini kaptırdı gibi ne biliyim yaa ben mı abartıyorum Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Bıraz agırdan gıdelım de.. Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hoşlanmıyorsan belirt 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Söyledim özür diledi sonradan hemen uyudu kaçtı ya sanırım alındı 🥺 Yorumla
sindirell0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gayet normal. Ne desin hacım mı desin 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sizden hızlısı mezarda 0 0 Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Çok normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya normal mi kavga ettim ben sırf bu yüzden abarttım sanırım🥺🥺🥺 Yorumla stabecks +1 yıl Evet çok saçma kadnlar böyle ilgiyi sever Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yine iyiymiş seks muhabbeti yapan var ki zaten tanışıyor muşunuz bence normal sadece alışık değilsen onda zorlanırsın zamanla olur oda
Evet ya sanırım abarttım öyle dedim diye özür dileyip uyudu yazmadı ya🥺🥺
Demekki hassas ben yakın görürken o mesafeli diye düşünüp ben kimimki manasında kendini doğru ifade et niye böyle olduğunu açıkla zaman iste kalbini aç derim hayat çok kısa seveni bulmak zor 🤗
Evet öyle düşündü sabah artık gönlünü alırım bir şekilde 🤭
Inş nasipse al gönlünü çok mutlu olun 😇❤
Gayet normal kotu bisey deniyor ki siz. kadınlar da. zor. insanlarsiniz erkekler ne yapsa sakıncalı size iltifat etse kötü etmese kötü
İlişkinize bağlı , şahsi fikrim belkide söylemeyi seviyordur.
Ya sanki kendini kaptırdı gibime geldi bendem özür diledi bir daha açmam falan dedi bilmiyorum ya çok mu abarttım ben🥺🥺🥺
Kontrol etmeye çalışmak zarar verir , olayları akışına bırakmalısın
Ya ben alışık değilim böyle şeylere kaç yıldan sonra birde onun üzülmesini istemiyorum ben
Evt saçma bu kadar erken baslayip bu kadar erken bitiriyorlar
sendende aynı hitapları duymka istediğini söylemeyene kadar problem yok akışına bırak
O cumleler ıcın erken bence
Evet bende öyle düşündüm ama sanki kendini kaptırdı gibi ne biliyim yaa ben mı abartıyorum
Bıraz agırdan gıdelım de..
Hoşlanmıyorsan belirt
Söyledim özür diledi sonradan hemen uyudu kaçtı ya sanırım alındı 🥺
Gayet normal. Ne desin hacım mı desin
Sizden hızlısı mezarda
Çok normal
Ya normal mi kavga ettim ben sırf bu yüzden abarttım sanırım🥺🥺🥺
Evet çok saçma kadnlar böyle ilgiyi sever
Bacım mı desin
Net değil.. içinden geliyor bu güzel bişey
Saçma
Bence saçma