Ya arkadaşlar kafayı yicem, 4. Yılımız için güzel bir reels videosu yapmak için 48tane fotoğraf seçelim dedik, birlikte seçelim dedim. Sevgilimin iş çıkışına gittim, neyse ben şansıma bankamatik kartımı evde unutmuşum, genelde çikolatayla falan giderdim yanına bu sefer alamadım kartım evde kaldı dedim. Unuttum dedim çünkü anneme vermiştim para çekmesi için evden çıkarken unutmuşum. Tabi nakit taşımıyorum. Neyse yanına varınca bu sefer alamadım bir şey dedim yalancıktan trip attı, neyse kafeyede oturamadık kartım evde kalınca söyleyemedim otobüs durağında fotoğraf seçiyorduk işte ne saçma bir şey yapıyoruz neden fotoğraf seçiyoruz biz neden kendin seçmiyorsun vs diyip beni azarladı ve gitti o saatten beri konuşmuyoruz. ya da soğuk konuşuyor neyi yaptığımı da anlamadım
Neyse ben 5 gün sonra evlilik teklifi yapmak için yüzük aldım, restaurantta yerimizi hazırlattım, oraya da gelmek istemiyorum dedi. Ben napacağım kafayı yicem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ortada bir şey yok niye böyle bir konuşma yapıyor çok sacms
Sıkılıyor mu sence ben eve gelene kadar yazmadı aramadı, neden görüldü atıyorsun diye sorduğumda yazacak bir şeyim yok dedi
Sonra instagramdan bir hikaye postu atmış işte kadın sessizce gider falan diye umudu kalmamışsa gider gibisinden
Yanı durup dururken böyle olması çok saçma başka bir şey oldu mu
Hayır ya otobüs durağında oturup fotoğraf seçiyorduk 35dk seçtik üşüdüm ben dedi, yeter bugünlük dedi. Sarıldım gitti. Sonra aradım azarladı işte sen kendin yapamıyor musun bunları başkasından niye fikir almıyorsun vs. Bunca zaman hep kendim yaptım ama bu sefer birlikte olsun istedim
Tamam sen ona mesaj at de ki , hayatım ben kendim de yapabilirdim ama Senin fikrini almak istedim çünkü sana cok değer veriyorum ve seninde katkın olsun istedim, lütfen mutlu günümüzde bunu yapma, seni çok seviyorum de
Ben tanıyorum onu kesinlikle zehir edecek
Zehir edecek bir şey yok, sen yanli s bir şey yapmamışsın, sana dediklerimi yaz ve artık cevap bekle, ayrica lütfen güçlü ol hayatta kimse vazgeçilmez değil herkes yerini bilmeli
Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum ki, akşama iş çıkışına gelcem dedim, fotoğraf seçeriz dedim olay bu yanıma kartımı almayı unuttum ve beş parasız gittim yanına tek suçum onu orada o soğukta oturtmak.
Onu o soğukta oturttuğum için mi
Düşüncesiz erkek mi oluyorum ama hava abartılacak kadar soğuk değildi
İyi de olabilir boyle seuler hayat bu, hemen trip atmak kotu davranmak ne demek onu anlamadim, cok yanlis yani, insan sevdiğini kırmamalı böyle şeyler icin
Ben kavga eder miydim hayır
Çok zaman bekledim çok zamanımı verdim
Öncelikle sakin ol, şenlik bir durum yok sevgilin burada çok abartmış yani bence yanlış yapıyor
Öyle mi diyorsun
her şey birikti diyor birikince böyle oluyormuş
Bugüne kadar ona o kadar ince ve naif davrandım ki o bunun farkına varmadı. Ekran resimimi onunla birlikte koydum farketmedi. Sonra sadece onu koydum. Bak diyor çocuk sevgilisiyle fotoğrafını ekrana koymuş. Al işte
Ben zaten ona yapabileceğin herşeyi içen ince ayrıntısına kadar yaptım, en ince hediyesine kadar aldım ama artık hiç bir şeyim kalmadı battım ya
Hatta çevresindeki herkes beni o kadar övüyor ki, sevgimi, aşkımı, bazen şaşırıyorlar, her gün iş çıkışına öğle yemeğine gelmeye üşenmiyor musun diyorlar. Ve bir gün ayrılsak onu suçlu bulacaklar
Valla kimin ne dediği önemli değil kardeşim ama cidden yazık olmuş. Sana tavsiyem değer ver ama. deger gör. Senin de sevgiye ihtiyacım var bu ilişkiyi tekrar gözden geçir ve kendini çok küçük düşürme
Ne bilelim işine bak