Bu zamana kadar konuştuğum erkeklerin hepsi toksikti neredeyse ya ailevi sorunları var ya öfke problemleri ben egoları ya love bombing ghosting hep taktik yapıyorlar ise yaramayınca da konuşmayı kesiyorlar ya nasıl insan gibi insan ağır efendi bir erkeği hayatıma alabilirim bıktım sorunlu erkek tiplerinden artık Bi yardım lütfen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çevreniz de böyle insanlar çok varsa bu insanlar ile iletişimi acilen kesmelisiniz. bunların dışında nerede hata yaptığınızı kendinize sorun yani ben neden bu tarz insanları çekiyorum diye. kimseye güvenmeyin insanlara karşı her zaman için mesafeli olun ve mutlaka kendiniz gibi olan insanlar ile daha çok arkadaşlık kurmayı deneyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl25 yaşıma kadar senin aradağın türden erkek oldum ama öyle bir kız denk gelmedi. ben de adamına göre davranmayı seçtim cünkü her kadın farklı düşünüyor. ve böyle şekil değiştirip doğru kadını asla bulamayacıgımı da biliyordum.
Kendim gibi davranıp rahat olabileceğim , birbirimize açık davranıp , ilişkiye saygısı olan , ne istediğini bilen kararlılık konusunda net , olgun , taktikle uğraşacak zamanını ilişkimizi güçlendirmeye ayıran karakteri bana benzeyen güçlü bir kadının hayatımda olmasını isterdim.
09 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm cidden
- +1 yıl
Doğru yaptıklarımdan asla pişman olmadım ve üzülmedim. sadece karakterli insanlara daha fazla vakit harcıyorum. ne kadar az insan o kadar huzur. Baya isyan bayraklarını cekmişsin cok hakkını yemişler aşk konusunda. Sen ne zamandır kendini böyle hissediyorsun?
- +1 yıl
3 sene 4 sene
- +1 yıl
Hiç güzel bir ilişkim olmadı hayatım da hiç mutlu etmediler beni stres sıkıntı acaba beni anldaticakmi avmcaba başka biri var mı hiç hediye almadım hiç arkamda durulur sahip çıkılmadi
- +1 yıl
Ayrıldıktan sonra benimle ugrasanmi dersin rahatsız eden arkadaşlarından aratan arkamdan iftira atan milletle aramı açan bıktım artık tükendim yoruldum
- +1 yıl
Ayrılık da sevgili olmak gibidir bana kalsa. Başta güzel konusuyorsun başlıyorsun ayrılırken de aynı özeni gösterip helalleşip gitmesi gerekiyor. Sen baya kırılmışsın güvenin hiç yok neredeyse. Erkek dediğin kadınına sahip cıkar elinden geldiğince korur. özellikle güvenini kıracak davranışlarda bulunmaz. başka bir kadınla kıskandırmaz. Zaten kadınlar hemen güvenen canlılar değiller , bir kadına emek harcamalısın ki o kadın da sana güvensin.
- +1 yıl
Yaşadıklarım beni daha fazla tecrübe sahibi yaptı ki daha güçlü oldum. Bir kadına nasıl davranmam gerektiğini öğrendiğimde 17 yasındaydım. bir gülü nasıl dikenleriyle koparıyoruz. elimiz acısa da değer diyoruz. Bir kadını da güle benzetmek gerekiyor ne kadar bizi acıtsa da güvenmek istediği için bizi acıtıyor sabrımızı tahammülümüzü öğreniyor.
- +1 yıl
Öğreniyor ki yarın en ufak bir pürüzde , olumsuzlukta bırakıp gidecek mi? Benim gemimde filika yoktur. Ya denize atlayıp balıklara yem olacağız ya da güvenli limana birlikte gideceğiz.
- +1 yıl
kanka bunlar kötü birsey degil kii bence...
+1 yılBacım o erkekleri hep kaptılar. Akıllı kadınlar tercihlerini bunlardan yana yaptılar. Adamlardaki cevheri görünce senin yazdığın taktikleri uyguladilar. Baktılar adam yıkılmıyor. Hemen sahip çıktılar. Şimdi sen de burada sana taktik uygulayan erkekleri tecrübe ettin. Bir daha önüne gelen kişiye net şekil de konuş. De kıçını başını oynatirsan silerim seni. Sen net olmadıkça karşındaki insan her şeyi yapmayı kendinde hak görür.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben her zaman netim zaten
kötü erkek sorunlu olmaz bence, sorun varsa kötü olmayabilir büyük ihtimalle. çünkü zihinsel insan hep bencildir ve fayda sağlamayı düşünür ailevi sorunu öfke vs sana yansıtınca zaten ilişki biter. bana göre ne derece sorun varsa o derece doğallık vardır da denilebilir. p. rno yılzıdı erkekler sorunsuz onlardan deneyebilirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ki 5 yıl önce saçları simsiyah asilliginden odun vermeyen, beyefendi karizmatik yakışıklı boylu poslu ve sözünün eri olan bir delikanliydim. Evlendikten sonra ise öyle biriyle evlenmisim ki sinirinin geçtiği bir an bulsam hayret edecem. Yemin ederim 5 yılda 50 yıl yaşamış gibi oldum. O kadar çok sabrettim ki. Her şeyi o kadar çok alttan aldım ki ama gel gör şimdi yalvarsa da yakarsa da artık nafile çünkü ömrümden ömür aldı. Kendimi geçtim aileme ettiği küfürlere karşı sabır üstüne sabır gösterdim ama şimdi pişman olmuş. Düzelir mi düzelme gibi bir ihtimal olsaydı dava olayı olmadan ben ne yapıyorum lan derdi kendine ama asla acimayacam. Neyi hak ettiyse görecek gününü. Kıskançlık değil kıskanma adı altında psikolojik rahatsızlığı vardı her kadınla ben onu güya aldatıyorum. İspatla diyorum aklından öyle geçiyordur diyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Kötüymüş Allah iyilerle karşılaştırsın
Cevap sahibi+1 yılAmin amin amin inşallah da iyi insanlarla karşılaşırım bu saatten sonra
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir gün bir oğul gelmiş ve baba bugün akşama kadar 40 uğursuz ile karşılaştım hepsi beni buldu demiş, baba oğluna bakmış oğul önüne çıkan herkes uğursuz olamaz sen uğursuz olmayasin demis...
Sen Kendine pay çıkarabilir misin bu kissadan onu da ben mi yapayım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekim alanını değiştir. Ne sen kendine de ki böyle insanları hayatımda istemiyorum bana lazım olmayan insanları hayatımdan çıkarıyorum bana yarayacak insanları hayatıma çekiyorum bu şekilde bir zamandan sonra hayatından seni olumlu yönde etkileyecek insanlar girer zaten
00 Yorumla
+1 yılCevremde öyle tipler dolu bi tanesi var hemşire namazında niyazında sigara bile içmiyor ee işte aile temiz yetiştirince böyle oluyor sonra komşunun oğlu Mevlüt abi oda aynı şekil sonra abimin arkadaşları var yani çok senin ki birazda şansızlık
00 YorumlaErkekler yaptığı hareketler ile kendini belli eder ağır olanlar genelde şaklaban hareketleri yapmaz sesiz ve söylediği şeyi ikiletmeyen erkeklerdir onlarda zor bulunur ararsan bulamayacağın şey yoktur sen bulmasan bile o seni bulur sadece umutsuzluğa düşme
06 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir zaman umudumu kaybetmedim şu an halen var ama artık böyle tipler bana denk gelince çok mutsuz oluyorum
- +1 yıl
Benimde ailevi problemlerim ve öfke problemim var ama karşımdakine yansitmiyorum
+1 yılKendini değiştirdiğinde o kişiler de değişecek kendinden fazla veren bir tipsen bu durumu dengele ya da senin de toksik özelliklerin varsa onları törpüleyebilirsin..
014 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesela örnek verebilirmisin
- +1 yıl
Seni tanımıyorum ama uçlarda bir kişiliğin varsa uçlarda birini çekmen muhtemelen o uç noktaları dengelersen daha dengeli bir tip çıkacaktır
- +1 yıl
Şimdi soyleki ben de kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum alttan almaya çalışıyorum bu sefer onlar ustr cikiyor anlamıyorum cidden
- +1 yıl
Hayır olay alttan almak değil yeterince açıklayıcı olmadım sanırım genelde narsistik kişiler aşırı empat kişileri buluyorlar yani birinin başına bir olay gelse hepimiz empati kurarız ama empatlar o acıyı hissedecek kadar derin yaşarlar o durumdan o kişiyi kurtarmaya çalışır ve saçlarını süpürge ederler. Narsistlerdeyse empati yeteneği sıfırdır karşıdaki kişi ölmüş mü kalmış mı umrunda olmaz işte ikisi de uçlar. Bu uçlar birbirlerini çekebiliyor
- +1 yıl
Sende de buna benzer bie uç nokta varsa o noktayı dengeye getir bahsettiğim örnekte nasıl dengede olunur misal biri senden yardım istedi onunla empati kurup yardım edebilirsin ama bu kişi diyelim ki senden bu yardımın daha fazlasını istiyor senden beslenmeye çalışıyor orada o kişiye dur demeli kişi.
- +1 yıl
Bu kız haklı, dinle bu kızı. O erkeklerdeki sorunun benzerinden sende vardır. Her erkek sorunluysa muhtemelen sorunun kaynağı sensindir. Bütün sectigin erkeklerdeki ortak "payda" sensin sonuçta.
- +1 yıl
Hatta hiç bir yorumu önemseme bu sorudaki, bu kızla sohbet et yardımcı olsun sana. Uzman klinik psikologla görüşmen daha iyi olur ama maddi olarak uygun degilsindir belki de. Kesinlikle senin de aile sorunları, öfke krizleri, yetersizlik hislerin, boşluk duyguların vardır yüksek seviyede.
- +1 yıl
@-Brahmann- kardeşim bana sordun mu bu kız senle konuşsun falan hayırdır dnsodnkdjd şaka mısın sen belki konuşacak kafada değilim.
- +1 yıl
Psikolojik destek faydalı olacaktır. Selametle..
- +1 yıl
Ne olacak biraz vakit ayırsan, sevapla karşılaşıp elinle niye itiyorsun. Ayıp ayıp :)
- +1 yıl
@-Brahmann- yardım talep etmeyene yardım edilmez ben onu çok güzel deneyimledim rahat ol abicim sen :)
- +1 yıl
Senin nick imdat cıglıgı gibi, sana edelim.
- +1 yıl
@-Brahmann- of ya onu hiç sorma sebebi var ya yazdım oku
- +1 yıl
O kadar kullanmayı bilmiyorum, göremedim bir sey. Önemli degil zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kişi travmalarını iyileştiremezse o travmaları yaşatacak kişiyi seçer diyor James framo kuramı. Bundan kaynaklı olabilir.
20 Yorumlaİşte erkeklerde suç bulmamak lazım sen böyle bi sayfada bu konuda yardım dileniyorsan en büyük toksik sensin beybi soorryyy ksjfjfjf
02 Yorumla- +1 yıl
Ay haklısın kizzz akıl ver bana
Vallahi karakteri ön plana koymadıkça siz kadınlar, adamları bulmanız zor. Soytarılarla idare edeceksiniz üzgünüm. Bahsettigin insanlar maddeden değil maneviden hoşlanır çünkü 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılİzle istersen
https://www.youtube.com/embed/VNNhbXTI4wg00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu ülkede net ınsan sevılmez maalesef. Net ve durust erkekler hep aldatıldlar. Sanırım ıkı ıyı ınsanın bır araya gelmesı çok dusuk ıhtımal ılla bırı arızalı oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini öyle avuduyolar ve öyle davranarak ilgiyi daha cok üzerine cekerim diye düşünüyolar halbuki bataga girdiklerinden haberleri yok ve kendilerinden dogal olarak soguyosun
00 Yorumla Kız veya erkek fark etmezsizin bende yani toksit kişilere karşılaşıyorum. ben sorunumu çözemezken onun sorunu ile uğraşıyorum
00 Yorumla
+1 yılBelki de çok anlayışlı ve iyi niyetli olduğun içindir. Herkese kapılarını açma derim beybi. Sonuçta psikiyatrist değilsin
10 Yorumla
+1 yılDoğa kanunu sanırım zıt kutuplar birbirini çeker.
11 Yorumla- +1 yıl
Sorma
Memleketin çoğu öyle olduğu için normal. Yabancı erkek bulabiliyorsan onlarla takıl derim
00 Yorumla
+1 yılbiraz yaşla alakalı galiba olgun kızların problemi bu çözüm:büyümelerini beklemek maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün insan kalmadı. Kimbilir nerede Efendi dediğimiz de bile neler çıkıyor
00 Yorumla Bu erkekler öyle nadir bulunurki bende daha bulamadim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuna zihniyetine karşı taraftaki kriterleri değiştirecek bulursun ama oda sen bu kafayla zor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına birini alırken neye göre seçtiğin bak. Ve bunları değiştir.
00 Yorumla Ülkedeki erkeklerin yarısı öyle olduğu için şaşırmadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen bi de onların kadın versiyonunu bilsen 🤦♂️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgel bab sana bir bebek gibi bakarım ben üzülme :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen sen de sorunlusundur. Her zaman böyle denk geliyorsa kendindeki patolojiyi çöz.
00 Yorumla
+1 yılKendini gerçekleştiren kehanet yaz izle, bilinçaltında neler var ise kendine çekersin
00 YorumlaArandığı sürece olmaz ailevi problem toksiklik değil fakat sinir bir tık öyle iyi günler.
00 Yorumla
+1 yılHayatı anlamlı hale getiren bir erkeğin olması değildir önce bunu kavramalısın
00 Yorumla
+1 yılBir ara bana da olmuştu bu gerçekten hayat enerjini yiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatınızda yakışıklı olsun parası olsun yok tiktokçu diye adam ararsanız zatwn düzgününü aralarından bulamazsın efendileri ağır başlıları evinden işine işinden evine gelen adamları herkesin takıldığı ettiği yerlerde bulamazsın sen ağır başlı oldukça zaten o seni bi şekilde bulur
00 YorumlaAynı sorun bende de var 85milyon insan içinden muhakkak 3-5 tane sorunlu buluyorum. Aslında bu da bir başarı 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Efendi erkekleri küstüren kızlar yüzünden efendi erkeklerin çoğu artık kızlardan uzak duruyor
00 Yorumla
+1 yılBu düşünce evrene toksik insanları çekmeni sağlayacaktır düşünceyi özgür bırakırsan istediğin tarzda insanlarla tanışabilirsin
00 Yorumla
+1 yılortamına göre erkekler değişir , tanıştığın yeri iyi seç.
10 Yorumla
+1 yılherkesin böyle emin ol çürük elmalar bize kalmış sanki.
00 Yorumla
+1 yılO şu an çevrimdışı. Efendi biri, düzelirsek gelir belki.
00 YorumlaHareketlerin öyle olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum cildircam ya
- +1 yıl
Ilımlı olunca da onlar sıkılıyor lar konuşmayı kesiyorlar
- +1 yıl
Durduk yere niye engeller Bi insan shdjdjd
+1 yılÜfff iğrenç toksik ilişkiler
02 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle
- +1 yıl
Gel konuşalım
Taktik maktik yok bam bam bam
10 Yorumlasana denk gelıyor senı sevıyor toksıkler sdsds
01 Yorumla- +1 yıl
Bıhtım yaw
+1 yılBen senin anan değilim de yol ver :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzak tutun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi düşen ağlamaz derler hak ediyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkekler çok az artık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. İstemsizce bir tebessüm gülümseme geldi bana 🙂
00 Yorumla
+1 yılkendi baban da aynı böyle biri miydi
00 YorumlaBu zamanda zor herkes biraz sorunlu artık
01 Yorumla- +1 yıl
Of evet toplum olarak düzeltmemiz gerekiyor kendimizi
Gizli Üye(18-24)+1 yılAile sorunu olan her insan kötü mü oluyormuş?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir benim de ailevi sorunlarım var ama kimseye yansitmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Egolu kişiler sinir bozucu
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ne sanıyorsunuz kendinizi
Sabret dua et hayal et
02 Yorumla- +1 yıl
Sabır kaldimiki
+1 yılAynı bensin
Normal olsun artık
02 Yorumla- +1 yıl
İste o normallik nasıl olacak
- +1 yıl
Hiç bilmiyorum 😑
En sacma insanlar buluyor bizi
+1 yılSende de vardır bir şey ler belki
02 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim şimdi
- +1 yıl
6666 şeytan gibi 😊🤣
+1 yılÇekme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Şans bilmem
00 YorumlaKader
00 YorumlaBen burdayım iyi ve karakterli bir insanım
00 Yorumla
+1 yılDert annesisin
00 YorumlaBen efendi sayılırım
00 YorumlaÇok kolay
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sürekli toksik insanları hayatıma çekiyorum. Nerede ailevi sorunu ve öfke problemi olan varsa bana geliyor. Nasıl efendi erkeklerle tanışırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler