Güncellemeler
+1 yıl
Düzeltme: Karakter değiştirmekten bahsetmiyorum ben aksine biraz daha sert gözüken, istediğini elde eden bir insanım. İç dünyam ayrı. Benim çocukça diye bahsettiğim şeyler olumsuz olan davranışlarım. Bunları o olmasa bile düzeltmem gerekiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki o seni böyle sevdi
Beni sevdiğini söylüyor ama en çok şikayetçi olduğu konu çocuk gibi olmam.
O yalan seni ya olduğun gibi kabul etsin ya da yürüsün gitsin kimse için kişiliğin le oynama
Bazı konularda çocuk gibi olmak gerçekten güzel mesela eğlenirken. Ama ben biraz ergen gibi davranıyorum bazen. Haklı olmasa bende düşünmezdim bunu ama doğru söylüyor. Sürekli karamsarım insanın içini karartıyorum, bencilim, düşüncesizim...
Kaç yaşında sen ve o
O seninle yaşıt ben 23. Yaşadığım şeyleri kaldırmakta zorlanıyorum. Aşmam gereken hiçbir şeyi aşamıyorum. Hep daha kötü oluyor. Herkes üstüme üstüme geliyor bende bunalıyorum ve ona çok fazla yansıtıyorum. Onun da kendi problemleri var ve doğal olarak onu da kötü etkiliyorum
Benim yaş 33 bak mutlaka onunda bir suçu var seni zorladığı durum var dogrimu
Ne gibi bir suç
Bilmem onu sen bilecenn
Cinsellikten bahsediyorsan hayır zorlamıyor. Ama onu bu konuda kırıyorum çok fazla. Soğumuşum bu konudan ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum.
Kirmakdada haklısın seviyorsa sabreder ve hazır olmanı bekler demi herşeyde kendini suçlama bence🙂
Doğru ama pek vakti yok yaşamak için
Nasıl daha açık olurmusun
Bence saflik geri gelmez bir daha isteseniz de olmazsiniz ama digerini zaten olursunuz. Telas etmeyin. Kendi karakterinizde duzgunce kalin.