30 yaşındayım,8 yıllık ilişkim , karşı tarafın isteği ile bugün bitti. şu an dilimde "aldırma deli gönlüm giden gitsin 🎶🎵" şarkısıyla bol soğanli bir salata yapıyorum yanına bu saatte lavaşa ciger sarıp yicem.. ciğerimizi sökenker utanır mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Soğandan daha acısı da içinden ağlarken ailen anlamasın diye gülmeye çalışmak. Daha da acısı bu yaşıma kadar kimseyi beğenmedim diye evlenmedim sanmalari..
Yıllarca sevdiğime güzel kokayım diye soğan bile yemedim, terk edildim. Hak ettik mi bunu?
Ablacım 8 yıllık ilişki mi olur Allahını seversen! Ben tanıdım ve o an dedim bu kız benim karım olacak! Bir hafta sonra evlenme teklif ettim. 6 yılı dolduracaz mayısta kısmetse. İki de yavrumuz var Allah nazardan saklasın.
Okul bitsin dedi okey dedik. Maddi durumu düzelteyim dedi okey dedik. Hazır hissetmiyorum dedi yine okey dedik.. bu gün anam istemiyo dedi onada okey dedik napalim biz de bu şekilde kaybeden olalım. Birinin duygularıyla oynayan taraf olmaktansa
Geçmiş olsun gerçekten zor ama durduk yerde niye bitti ve bu kadar niye üzülüyorsun durduk yerde bitmemeli
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında 8 yılıma daha çok üzüldüm. Erken anne olma hayalim vardi belki daha erken evlenebilirdim bekletmeseydi. Seviyormuş beni de annesi Kürt gelin istiyormuş.
Hep bu çıyan kaynanalar gerçi sen ben bir kimsenin sözünü dinlemiyoruz. İşlerine annelerini öne sürmek geliyor. Bahaneler bahaneler. En azından evlenmedin iyi yönden bak çünkü boşanırken her şey daha rezil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu parça benden sana gelsin o zaman yeğen!
Edip Baba - Aldırma Gönül
https://www.youtube.com/embed/o6PZsAitVCcBunu da dinledim artık hareketli dinlemem lazm burnumun iki deliğine pecete tıkadim ağlamaktan bütün gün burnum kanadı
O zaman sana ben derin saplayacam kusura bakma
https://m.youtube.com/watch?v=C8WfLTnHU3E
Ablacım 8 yıllık ilişki mi olur Allahını seversen!
Ben tanıdım ve o an dedim bu kız benim karım olacak! Bir hafta sonra evlenme teklif ettim. 6 yılı dolduracaz mayısta kısmetse. İki de yavrumuz var Allah nazardan saklasın.
Okul bitsin dedi okey dedik. Maddi durumu düzelteyim dedi okey dedik. Hazır hissetmiyorum dedi yine okey dedik.. bu gün anam istemiyo dedi onada okey dedik napalim biz de bu şekilde kaybeden olalım. Birinin duygularıyla oynayan taraf olmaktansa
Salla o çocuğu! Ben kimleri gömdüm zamanında. Aldatıldım bile. Salladım geçtim. Artık mutluyum. Detaylara takılmayacaksın.
Daim olsun o Zaman ne diyeyim🙂
Sağolasın. Darısı senin başına. Üzme kendini...
Üzüldüm
Umarım herkes hakettiğini Yaşar. Neden bitti bilmiyorum ama 8 sene demek, çok büyük emek demek
Sebebi o kadar komik ki, ona da ayrı ağladım..
Ailesi kürt gelin istiyormuş
Bence üzülme. Senin sevgilim dediğin tam bir o evladıymış. Ailesinin hsngş etnik cinsten gelin istediğini 8 yılda ancak şimdi mi öğrenebilmiş?
Hiç bilmiyorum...
Merhaba
Geçmiş olsun gerçekten zor ama durduk yerde niye bitti ve bu kadar niye üzülüyorsun durduk yerde bitmemeli
Aslında 8 yılıma daha çok üzüldüm. Erken anne olma hayalim vardi belki daha erken evlenebilirdim bekletmeseydi.
Seviyormuş beni de annesi Kürt gelin istiyormuş.
Ne alâka sen insan değil misin o ne ya mesleğin ne
Yazabilirsin
Valla insandan çok tuvalet kağıdıymisim gibi hissettirdiler sagolsunlar
Bana yazabilirsin
Ne diye yazayım nikahına mi alcan😃
Yok ya nişanlım var sayılır dertleşnek istersen dedim
Benim ex eve sarımsak soğan sokturmazdı şimdi günlük bir bağ yeşil soğan yiyorum oh.
Ayrılıktan sonra İlk onun sevmediği şeyleri yapmak gelir akla çünkü.. kendimizce intikam mı alırız onların haberi bile yokken🙂
Ohooo benim baya oldu ayrılalı üstüne kaç kişiyi soğanla yedim ksjs
Oda iyiymiş😃
Hep intikamdan Jsjs sonuç yine hırs geçmiyor bu arada geçmiş olsun umarım barışırsınız 🫶
Barışmak mi sanmam hiç bir şey yokken annem istemiyor diyip giden biri ile ilerisi olmasın zaten
Hep bu çıyan kaynanalar gerçi sen ben bir kimsenin sözünü dinlemiyoruz. İşlerine annelerini öne sürmek geliyor. Bahaneler bahaneler. En azından evlenmedin iyi yönden bak çünkü boşanırken her şey daha rezil.
Soğan yemediğin günlerin acısını çıkar, oh be, giden gitsin sen şarkılar söyle ardından, boş ver aldırma.
Bulamaz seni gibisini
yarasın, yanına bir de aslan sütü yok mu 😂
https://www.youtube.com/embed/q92L5xu-xHwOlaydı iyiydi baba evinde bu kadar oluyo
😂😂
Soğan: şimdi söyle bana hakketiysem eyvallah
Geçmiş olsun abimiz bu da gelir geçer
🙂 öyle oldu biraz
Çok geçmiş olsun. Afiyet olsun... İnşallah yeni bir yol sizi bekliyordur.
Icim gitti be 😭 8 yil nedemek cok gecmis olsun
Sarimsakta rendele o salataya tam olsun 😂
O kadarı bana bile ağır 😂
Enfesss😋😋
Kimse için kendinden ödün vermeye gerek yok.
Herkesin vardır birine karşı zafiyeti
Benim yok, gerekirse yalnız kalacaksın.
8 yilda evlilige donmediyse bitsin zaten
fazla fedakarlik yaparsan sonucu bu olur
Değmiyor le le, değmiyorrrr🎶🎶🎶
Afiyet olsun. Neden bitti bari?
Bugünde ne çok ayrılan varmış, yanına şalgam aç.
Anasını ya... Bende bugün nasibimi aldım ayrılıktan o zaman
Ben yiyorum soğansız olmaz
Afiyet olsun 🙂
Ben de aldatılmıştım oluyor öyle şeyler
Vur soğanın gözüne acısını çıkart
yemedik de ne oldu sanki
Ne yapalım
Bilmem öylesine paylaşmak istedim.
Anladım
Üf acıkmışım onu farkettim çok kötüsün 😂
Ben değil bu saatte bana bunu yediren kötü..
boş ver onu yok mu bizede bi yarım çıkmıyo mu 😂
Ayıb ettin buyur gel başım üstüne
Salata iyiymiş he
Şaka mı bu
Bende yeni ayrildim
Harbi yenilir ya
Aga be
Ha sen istedin verdiysen olaca bu
Bana sarsana bi dürüm