Sana güvenmiyor olabilir? ben olsam böyle bir şey yapmam için SANA güvenmemem gerekir? Belkide oda Hani şu abuk sabuk yerli dizilerde gösterildiği gibi saçma arızalı şakalar yapıyordun daha önceden?= yemeklerin içeceklerin içine birşeyler ekleme birşeyler katma şakası vs vs.. Butür şeyler ÇOK TEHLİKELİ HAREKETLERDİR !
Alman Robert "BOSCH" Reklamı vardı =
"İnsanların güvenini kaybetmektense PARA kaybetmeyi tecih ederim" diye..Bu ülkede kadınlar kendileri bol bol güven beklerler ama erkeği insan yerine koymadıkları için erkeğede güven vermeleri gerektiğini düşünecek zeka beyin IQ çok az kadında var ! Sen daha önceden o erkeğe yukarıda yazdığım gibi abuk sabuk güven sarsıcı şakalar yaptıysa bu ondan ÇOK DERİN BİR İZ BIRAKIR ve SANA BİRDAHA KOLA YKOLAY GÜVENMEZ , verdiğin yemeğide YEMEZ ! bunu unutma.. tük kadınlar hatırlasınlar. Hatta daha da ötesi bu güven sarsıcı hareket o erkekte ilerisi için ciddiye tkonusunda bile soru işaretleri bırakbilir? Bu kadınla evlensem ileride karım olarak yemeğime zehir katar mı? ya da şaka yapacağım diye içtiğim şeye deterjan ekler mi vs vs vs uzar gider.. Yaptığın kurabilenin üzerinde TEK bir ISIRIK bile YOKSA bu anlattıklarım geçerli olabilir?
ama ısırık varsa ozaman sadece basitçe yemiş beğenmmeiş olabilri?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan beğenmeyebilir bu yüzden burada kırılacak bir durum kesinlikle yok. Eğer senin yüzüne karşı beğenmediğini söyleyip çöpe atsaydı o zaman kırılmakta haklı olurdun ama öyle bir durum da yok zaten. Sırf seni seviyor diye elindeki her şeyi yemek zorunda değil o da bir insan ve her insanın kendine bir saygısı vardır bir insan kendine saygısı olduğu için değerlidir ve bu şekilde bir ilişkiye bir sap olabilir. Kendi fikirleri olmayan kendine saygısı olmayan biriyle hiç kimse birlikte olmak istemez ve o kişi de bir ilişki hak etmez zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok kibar biriymiş. Seni kırmamak için kurabiyeyi almış, damak tadına uymamış olabilir vs. Çeşitli sebeplerden dolayı yemek istememiş olabilir. Senin gözünün önünde atmamış sonuçta. Açıkçası ben de biri bana böyle kurabiye kek börek verse içinde ne var ya da damak tadıma uygun mu diye dikkat ederim. Zaten bazı yiyecekleri yemem yasak olduğu için beni rahatsız edicek gibi hissettiysem yemeğe devam etmem ama o an karşımdaki insan sevdiğim biriyse kırmamak için ikramını alırım. Bence nazik biri bu çocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok kibar asla beni kırmıyor belki beğenmedi düşününce biraz ona hak veriyorum bende ve üzüntüm geçiyor. Bir de görmeyeyim diye peçeteye sarıp atmış ama peçete açıldığı için ben fark ettim.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar küçük şeyleri takma kafana. Büyük resmin içinde bu kadar küçük şeyleri kafana takarsan çok yıpratırsın kendini. Önemli olan seni kırmaması, sana değer vermesi, bunlara odaklan
- Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar emek ve hevesle hazırladıktan sonra böyle bir şeyle karşılaşmak ne olursa olsun insanı üzer, çok haklısın. Yine de olumlu bakmak gerekirse yarısını yemiş, belki damak tadına uymadı, belki içinde yememesi gereken bir madde vardı (alerjisi olabilir), bu tür şeyler yaşanmış olabilir. Kırmamış almış ve yemeyi denemiş üzme kendini.
03 Yorumla- +1 yıl
Size hak vermeye çalışıyorum ama çok çok haddinden fazla iyi düşünüyorsunuz, hadi diyelim kırmadı da aldı sonra sevmedi neden kıza bunu söylemedi de o görmeden çöpe attı böyle erkeklerden şüphelenin...
- +1 yıl
Ne yapacak? Sevmedim ben bunu diyip çöpe atmak yerine kızın eline mi tutuşturacak
- +1 yıl
Kişiliğine sözüm yok ama çok safsın, güzel bir dilde söylemesi en delikanlıca ve dürüstçe bir davranış olurdu, erkeklerin hepsi pislik değildir fakat çoğu emin ol pisliktir... Gerçekleri görmezden gelme yoksa üzülürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılBence siz yol yakınken dönün bu sevdadan. İnsan sevdiği için çiğ tavuk yer derler. Kurabiye yani bu, zehir değil sonuçta. Hadi yememiş ona da okeyim ama çöpe atmak nedir ya?
Üzülmeyin demekten başka bir şey gelmiyor elden.
83 Yorumla
Soran+1 yılYarısını yemiş zaten az yiyen birisi ben doyup attığını düşünüyorum ama yine de atmasına kırıldım
- +1 yıl
Bu sevdami diyorsun hâlâ çocuk sevmiyor işte besbelli
- +1 yıl
dost acı söyler ama doğru söyler haklı kız sevmiyo devam edersen daha çok kırılıp üzülüceksin
Bence bu çocuk düşünceli ve nazik birisi çünkü ikramını reddetmemiş ve atarkende görme diye gizli saklı atmış peçeteye falan sarmış bu senin üzülmeni istemediği anlamına gelir neden attı diye soracak olursan çok büyük ihtimal damak tadına uygun değildi ve beğenmedi mesela ben yeme içme konusunda çok hassasımdır beğenmediğim bi yiyeceği ya da içeceği bir lokmadan bir yudumdan fazla tüketemem belki o da hassastır bu konularda belki başta yiyeceğin görüntüsünü beğendi tadını severim diye düşünerek aldı ama yiyince beğenmemiş olabilir bu seni sevmediği anlamına gelmez bence çok kafaya takma çocuk cidden nazik biriymiş bu arada
11 Yorumla
+1 yılYeni bir şeyler yapmaya başladıysan ilk başta kötü olur
Tatlı canavarıyım, ilk evlenince tatlı yapan o kadar kişinin tatlısının çoğunu yemeden bıraktım ki...
Ya da kurabiyedeki bir şeye alerjisi vardır, kurabiyenin içinde sevmediği bir şey vardır
Olabilir böyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten az yiyen birisi çok zayıf herseyden az az yiyor ben bile kız halimle daha çok yiyorum ama yine de çöpe atmasına kırıldım
Yorumlara bakıyorum da amma abartan olmuş. Sevmese atmazdı falan. Karnı toktur, beğenmemiştir, yemek istememiştir. Sevmekle ne ilgisi var bunun yani belki çok şekerli geldi belki çok şekersiz geldi... her şey bu kadar büyütülmezki. Herşeyi de sevgiye sevgisizliğe bağlamayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAz yiyen birisi ben o yüzden attığını düşünüyorum ama çöpe atmasına üzüldüm yani
+1 yılHer şeyden önce Allah'ın vermiş olduğu nimeti sebepsizce ve hiçbir şey yokken sırf kibirinden dolayı çöpe atan insana Allah bu dünyada açlığı tattırsın derim. Ne demek çöpe atmak. Tadını sevmediysen gidersin bir ağacın dibine koyarsın kedi yer köpek yer başka bir canlı yer. Çöpe atmak da nedir. Başımıza ne geliyorsa bu mide bulandırıcı kibirden ve nankörlüğümüzden geliyor...
11 Yorumla- +1 yıl
Okudun mu yazdıklarımı
+1 yılÇocuk belli ki beğenmemiş. Sana bı ayıp de etmemiş gitmiş sen görmeden atmış. Çöpte rastlaman talihsizce olmuş ama çocuk kurabiye sevmek zorunda değil ya da senin yaptığını beğenmek zorunda değil , ya da sen aşkın karailik bulmadı veya kurabiyen beğenilmedi diye bu denli üzülmek zorunda değilsin
10 Yorumla
+1 yılÇöpe atmak yerine tadını begenmedınmı, kır mesela ısırmadıgın yerinden bır arkadasına İkram et ya da sor sevgılıne bu neyli de.. Ben bunu cok yiyemem bıraz ucundan kırayım de..
Ikı ıhtımal var ya aranızda ıletısımsızlık var senınle rahat konusamıyor ya da senı cok umursamıyor..
00 Yorumla
+1 yılHalklısın ve Allah sana işaret göstermiş bence ondan uzak dur... Senin kalbini sevseydi hoşuna gitmese bile yaptığın yiyecekle ilgili düşüncelerini lisanı münasip dille sana söylerdi... Yok eğer onunla ilişkiye devam edersen emin ol bir gün seni çok pis kullanacak hatta daha kötüsünü bile yapacak haberin olsun...
00 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanmamış, seni itici bulmuş olabilir. Davranışlarınla onu bunaltmış olabilirsin. Popüler yakışıklı karizmatik özgüvenli biri ise kızların çoğu yavşıyordur ona zaten. Haliyle yapışkan olduğunu düşünüp seni kırmamak için kurabiyeyi almış da olabilir. Ya da kurabiyeyi beğenmemiştir. Bir sürü ihtimal var.
00 Yorumla
+1 yılYa böyle bir kız vardı yaaa bana kösbebek pasta yapmıştı isveçliydi... Ya onu sonradan aramadığıma üzüldüm böyle kızlar harbiden sevilmesi lazım ama işte iletişim de kurmadı one nıght stand yaptık bitti 😯 Sonradan aklıma bir kaç kez daha geldi... ama iletişim kursam ister mi diye şüpheye düştüm bir de uzakta olması ititci geliyor bana işte 😪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurabiyeyi beğenmediği için hepsini yiyememiş. Sana ayıp olmasın diye de sen görmeden çöpe atmış. Aslında kibar davranmış ama senin üzüntünü de anlıyorum. Hepsini yemesini isterdin tabi. İlişkinin seyrini etkileyecek olumsuz bir şey değil. Sen de neleri sevdiğini öğrenirsin ve sevdiği şeyi yaparsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlara baktım da ne kadar drama queen insanlar doluşmuş. Belki sadece karnı toktur ve o an yemek istememiştir. Sonuçta hatıra olarak saklayacak hali yok. Bunun da sevmekle falan bir ilgisi yok. Bu kafaya bakacak olursak insanlar eşinin yaptığı yemeği bitirmediğinde eşi o kişiden boşanmalı o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDamak tadına uymamıştır yani sonuçta herkes herşeyin tadını beğenmek ve yemek zorunda değil eminim sende geçmişte yapmışsındır buna benzer şeyler ve çocuk peçeteye sarıp sana belli etmeden çöpe atmış ama sen tesadüfen görmüşsün o yüzden boş ver
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kırılmakta haklısın ama bu tek başına sana ilgi gösterme veya göstermeme olarak belli olamaz. Belki gerçekten beğenmedi, belki toktu belki seni kırmamak için aldı ama şeker hastası olduğu için yememis de olabilir...
00 Yorumla
+1 yılO kurabiyeye yanında iken tadina baktiginda begenmedigini acik sozlu sekilde dile getirseydi bu puan olabilirdi
Ama yuzune gulup arkandan baska sekilde davranis sergilemeyi secmis
Sende ona gore düşün ve karar ver00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili kadınlar erkeklerin yaptığınız herşeyi yiyecek bitirecek diye bir zorunlulukları yok , mantıklı değil yani
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Soran+1 yılBitirememesi sorun değil de çöpe atması
Belki midesi almamıştır, sevmemiştir. Gerçi benim nişanlım bana triliçe yapmıştı.. kramel sevmem ama zoraki yemiştim ama yanımda olmasa yemezdim 🙄 çok büyütmeyin ya insanların midesi almayabilir.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiş olabilir. Ama onun senin yüzüne karşı yaptığı bir davranış biçimi değil. Yani kibarca, sana hissettirmeden atmak istemiş, ki tesadüfen denk görmüşün zaten. Kırılacak bir durum yok.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmemiş olabilir ama bu hoşlanmadığını göstermez bence. Hemen moralini bozma. Sevdiğin birine bir şey ikram etmek de büyük bir adım bence. Ben de birini sevdim ama bir şey de yapamadım 😌
00 Yorumla
+1 yılgüzel olmamış olma ihtimali yok mu yani :))
hem seçici insanlar yani ne bulursa mideye göndermeyen insanlar zevk sahibidir. Şuradan bak. en azından senin yanında atmamış :)
00 YorumlaBeğenmemiş olabilir gene de denemiş ve sonuçta senin önünde atmamış ve büyük ihtimalle görmeni de istemedi.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten peçeteye sarıp atmış
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki fazla yemek istememiş olabilir, dikkat ediyorsa bu tarz şeylere ama kırılmanı da anlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir zaten az yiyen birisi çikolata verince bile yarısını yiyor
- +1 yıl
O zaman normal ya beğenmediği anlamına gelmez. Zaten tadı güzelse güzeldir sen beğendiysen, başkaları beğendiyse o da beğenmiştir üzülme yani. Ben de mesela ikram edilen şeyleri alıyorum ama az yediğim için çaktırmadan kalanını birine veriyorum ya da atıyorum
Belki alerjisi olan bişe var içinde sen kırılma diye söyleyemedi sormadan bilemezsin bence kırılıp kırılmayacağını. Önce bi sor, durduk yere ise evet kırıcı çok..
00 Yorumla
+1 yılHoşunuza gitmiyorsa bu durum; kendisine söyleyin açık bir şekilde, dürüst olsun ve beğenmediği durumlarda size açık olarak söylesin, ya da bir daha bir şey yapıp da ikram etmeyiniz.
00 Yorumla
+1 yılFazla yemiş midesi bulanmış diyenleri anlamadım tamam olabilir ama sevdiği yapmış ve onu da geç nimet bu... ayıp etmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı. olsun o halde
+1 yılHaklısınız tabii ki. Nolursa olsun çöpe atmamalıydı. Beğenmediyse en azından sokakta bir kenara bıraksaydı da biri yeseydi. İsraf etmiş
10 Yorumla
+1 yılBegenmemistir niye atsin yoksa sana garezi olsa hic almazdi 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılYarısını yemiş ya bir de genel olarak az yiyen burisi
Soran+1 yılBirisi
+1 yılDemek ki neymiş hoslanmaman gerekliymiş ondan senden hoslansa da umursamaz olur o tipler uzak dur demedi deme
00 Yorumla
+1 yılbir şey olmaz görmezden gel beğenmediyse veyahut yiyemediyse seni kırmamak için başka yerde bırakmıştır
00 Yorumlayerken yere düşmüş de olabilir fazla ön yargılı olmamak lazım görmedin sonuçta. hayatta her şey olabilir😂
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Büyük ihtimalle tadını beğenmedi, ne hissedip hissetmediğin umrunda olsaydı gözünün önünde çöpe atardı bence. Sen tutup takip mi ettin naptın?
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haklisin ben yanmis yemek bile yaptım ve yediler taş poğaça yaptım onuda yediler ama yedikten sonra biraz yanmis sanki der babam 😅😂🤣😂🤣😂
00 YorumlaÖyle erkekler sevilip değer görür tahminen köpeği falan olursun baldıran zehrine eline sağlık diyeni aldatır hayatını düt
00 Yorumla
+1 yılKalbinin kırılmasında haklısın ama beğenmemiş ve yiyememiş olabilir. Biraz onun gözünden de bakmayı dene.
00 Yorumla
+1 yılBegenmemiş bunu sana söylemek yerine gizlice yapmış. Çok da problem yok bence. Yüzüne karşı begenmediğini söyleyip çöpe atsa kırılmakta haklı olurdun
00 Yorumla
+1 yılBelki içindeki bir ürünü sevmiyordur ve sen de çok götürdüğün için bitirememiştir ama gene de hoş olmamış tabii ki
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmediği bir şeyi sırf seni seviyor ya da senden hoslanıyor diye bitirmek zorunda değil. Ama beni sevıyorsa evet yemek zorundaydı
00 Yorumla
+1 yılGereksiz alınganlık yapıyorsun seni kırmamak için önünde atmamış o an içi almamıştır ya da sevmeniştşr senide kırmamış gayet kibar birisi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok fazla tatlı yemiş bu yüzden ağır gelmiş ve midesi bulanmış olabilir, bende öyleyim bazen azıcık tatlı yesem geri kalanıni görmeye bile tahammül edemiyorum, midem bulanıyor yaklaşık 1 yıldır bu haldeyim.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence büyük ayıp etmiş ve senden hoşlanmayan birisine sakın şansını deneme çok defa reddedilmiş biri olarak öneriyorum
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiş işte. Birine yemek yapıp beğendirmek riskli bir iştir. Mutfakta iyi değilsen alınacak bir risk değil
00 YorumlaSenin önünde yapmadıysa sorun yok. Hoşuna gitmeyen bir şeyi zorla yiyecek değil sonuçta. Direkt senin önünde atsaydı o zaman ayıp olurdu
00 Yorumla
+1 yılBelki içinde sevmediği bi şey vardı, sonuçta sana bi kabalık yapmamış, bu ne biçim kurabiye dememiş, gözünün önünde çöpe atmamış. Yemek zorunda değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki biraz pembe düşünüyorum ama diğer yorumlarda da denildiği gibi ya damak tadına uymamıştır ya da alerjisi, intoleransı vs vardır o yüzden yememiştir ama yine de böyleyse durumunu belirtip kibarca reddedebilirdi ama gerçek sebebi nedir bilemeyeceğim
01 Yorumla
Soran+1 yılYarısını yemiş alerjisi olsa hiç yemezdi ama bende beğenmediğini düşünüyorum
+1 yıldeğer vermiyor sana maalesef. beğenmesen bile atmazsın öyle el emeği bir şeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
+1 yılMuhtemelen beğenmemiştir. Beğenmediyse hepsini yemek gibi bir zorunluluğu yok. Sende çöpe atardın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çöpe atmazdım yaa beğenmemiş olabilir ama yarısına kadar yemiş
+1 yılDamak tadına uymamış olabilir yani hani hemen böyle kötü düşünme
010 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
- +1 yıl
Sana karşı hal ve hareketleri davranışları nasıl yani
Soran+1 yılNormalde çok iyi sohbet ederiz şakalaşır güleriz filan
- +1 yıl
İşte dediğim gibi damak tadına uymamış olabilir yani
Soran+1 yılOlabilir aslında düşününce bende yedim tadı biraz yoğundu bende zor bitirdim ama kötü değildi
- +1 yıl
Sen bile zor bitirmişsin bak 😂 normal o zaman yani
Soran+1 yılBoşuna mı üzülüyorum o zaman. Ne bileyim hani seven çiğ tavuk bile yer denir ya bende öyle bir şey bekledim sanırım. Ama önceden verdiklerimi yemişti
- +1 yıl
Ya o lafa takılma sen kimse çiğ tavuk falan yemez yani eskiden mis senin o dediklerin 🤷♂️
Soran+1 yılBiraz daha iyiyim ilk gördüğümde çok üzüldüm de mantıklı düşününce olabilir dedim
- +1 yıl
Aynen öyle ya
Ah güzelim ahh erkekler acımasız kırıldığını o kadar iyi anlıyorum ki
10 Yorumla
+1 yılB*k yedin öylesi.. sevdiğim değil eski sevdiğim olur o aşamadan sonra
10 YorumlaNe içiyorsunuz bu kafaya gelmek için? Bu vasiye edeceğin bir şey var mı? Ben de böyle derdini skiyim kafasında yaşamak istiyorum.
00 Yorumlaayip etmis uzulme sen ama senin ilgini hak etmiyor kendisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kırılabilirsin evet ama senin hoşlandığın biri sonuçta o da senden hoşlanıp böyle bir şey yaptıysa ben daha çok kırılırdım. Onun bir hoşlantı durumu yoksa çokta umrunda olmaz yani beğenmediyse atar niye atmasın. Sonuçta ikramını geri çevirmemiş almış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki şekerli şeylerden hoslanmiyordur. Benim erkek arkadaşım da tatlı kurabiye sevmez, hep tuzlu yer. Bence unut gitsin, iyi bir kurabiye yaptıysan yapmaya devam et 🤗
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü ❤️🩹 hadi onu geçtim nimet çöpe atilir mi ya
00 YorumlaHaksızsın güzel yapsaydın Has adammış yalandan beğendim yapmamış
00 YorumlaHaklısın da sevmediği bir yemek olabilir öğrenmiş olman kötü bir durum
00 YorumlaKurabiye yapıp veren olsa zehir bile olsa yerim 😊🫣
00 Yorumla
+1 yılne biçim dertleriniz var be... size imreniyorum.
09 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir dert bekliyodun
- +1 yıl
@Öylesinebiri06255 benim bunun gibi hayatım olsa ohooo.
- +1 yıl
Abla benim de saçma dertlerim var maalesef
- +1 yıl
@Öylesinebiri06255 ne gibi?
- +1 yıl
20 yaşındayım el bebek gül bebek yetiştim ama sevdiğim kişi beni sevmiyor ruhsuz biri ben de bunu dert edinen biriyim
- +1 yıl
@Öylesinebiri06255 sanada imreniyorum.
- +1 yıl
Sevigisiz birine mi imreniyon
- +1 yıl
@Öylesinebiri06255 tek derdim sevgi olsa keşke.
- +1 yıl
Anlıyorum
Yani yiyemeyeceği derecedeyse napsın ama bari ortak bulunduğunuz yerdeki çöpe atmayabilirdi
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmese bile değer verdiği için yer insan. Kırılmayı geç baya baya değer vermiyor 🥴
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat