Benden hoşlanan bir kızı reddetmeden soğutmak için bu taktiği yapıcam nasıl sizce ya da farklı bir şey mi yapılmalı?

Arkadaşım denk geldi bugün davet etti ben tektim o sevgilisi ve kankalarıylaydı neyse oturdum yanlarına sohbet filan derken kızın biriyle bir an sohbete daldık filan ben başta normal öyle arkadaşça sohbet sanmıştım. Ama kız beni sordurmuş filan arkadaşımda imasını da yaptı.

Benim durumum karışık nasıl desem çok ilişki tecrübem olmasa da genel olarak hayattan zevk almıyorum artık, ilişki konusunda da hani hevesim kalmadı yaklaşık 8 yıldır kimseyle çıkmadım bile aramadımda hatta. Bu kız benden hoşlanmış şimdi, ben özel nedenlerim var, hazır değilim, hevesim kalmadı filan desem benim tahminime göre bu kız onu beğenmediğimi istemediğimi düşünebilir diye tahmin ediyorum bu da ister istemez onu üzecek diye düşündüm.

Bende arkadaşıma şunu demeyi düşünüyorum kız için bide genel olarak kızlar için nasıl desem böyle sapık bir erkekmişim imajı vermek adına o tarz şeyler yazıcam mesajda arkadaşıma mesela mesajda kızı eve davet edicem kasası sağlammış gibi bu tarz şeyler yazıcam. Aslında o tarz kişiliğe sahip değilim ancak arkadaşıma da diyecem bunları ekran görüntüsü al kıza göster bu çocuk böyle böyle anlat ona diye. En azından kız benden nefret eder reddedilmek kadar üzülmez diye düşündüm.

Benden hoşlanan bir kızı reddetmeden soğutmak için bu taktiği yapıcam nasıl sizce ya da farklı bir şey mi yapılmalı?