Arkadaşım denk geldi bugün davet etti ben tektim o sevgilisi ve kankalarıylaydı neyse oturdum yanlarına sohbet filan derken kızın biriyle bir an sohbete daldık filan ben başta normal öyle arkadaşça sohbet sanmıştım. Ama kız beni sordurmuş filan arkadaşımda imasını da yaptı.
Benim durumum karışık nasıl desem çok ilişki tecrübem olmasa da genel olarak hayattan zevk almıyorum artık, ilişki konusunda da hani hevesim kalmadı yaklaşık 8 yıldır kimseyle çıkmadım bile aramadımda hatta. Bu kız benden hoşlanmış şimdi, ben özel nedenlerim var, hazır değilim, hevesim kalmadı filan desem benim tahminime göre bu kız onu beğenmediğimi istemediğimi düşünebilir diye tahmin ediyorum bu da ister istemez onu üzecek diye düşündüm.
Bende arkadaşıma şunu demeyi düşünüyorum kız için bide genel olarak kızlar için nasıl desem böyle sapık bir erkekmişim imajı vermek adına o tarz şeyler yazıcam mesajda arkadaşıma mesela mesajda kızı eve davet edicem kasası sağlammış gibi bu tarz şeyler yazıcam. Aslında o tarz kişiliğe sahip değilim ancak arkadaşıma da diyecem bunları ekran görüntüsü al kıza göster bu çocuk böyle böyle anlat ona diye. En azından kız benden nefret eder reddedilmek kadar üzülmez diye düşündüm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunu yapma. Kızlar arasında istihbaratta bu yayılır adın çıkar. Direkt söyle istemediğini veya duygusal davran. Böylelikle kızı sogutmus hem de tanımış olursun.
Adım çıkarsa çıksın sorun değil açıkçası ben kendimi kimseye şöyleyim böyleyim gösterme niyetim yok hiç arkadaşım çevrem olmasa da olur hayattan beklentim yok soğudum. Başka birini de olsa istemiyorum hayatımda.
Kendini gösterme niyetin olmasına gerek yok. Bir gün biri gelir, düşüncelerini değiştirir. Umarım o da kendini bilen biridir. Çünkü kadınlar duydukları şeylerden etkilenen varlıklar. Bir de bu hayatı çok ciddiye alma. Böyle virane takılma. Final de ölecez. O ana kadar keyfine bak
Şaka gibi sanki şu an benim eskiden hoşlandığım çocuk varmış gibi hissettirdin ya ıy cidden.
Yani işe yarar mı bilmem ama ben gibi biriyse biraz zor vazgeçer. Kişiye göre değişir bu durumlar.
Özür dilerim :/ Bilemezdim.
Önemli değil de cidden bir an karşımda o var sandım,
Ne yapabilirim peki?
Yani bilmiyorum ki o benden kendini soğutmak için yalanlar söylemişti bir sürü bahane üret nefret edecek hale geliyoruz biz zaten.
Peki öyleyse sonra ki denk gelişimde itici bir tip olmaya çalışayım teşekkür ederim önerin için :)
Ama yazık biliyor musun işte böyle yaparak size cidden değer veren kadınları harbi sevecek insanları kaybediyorsunuz ve marifet sanıyorsunuz kıymet bilmiyorsunuz, gönül eğlendirmek uğruna biz harcanıyoruz.
O kız seni harbi seviyorsa istediğin kadar kötü ol o senden artık umudu kestiğinde vazgeçer yeterince göz yaşı dökünce vazgeçer.
Rica ederim ne diyim ki yani.
Anlıyorum gerçekten fakat nasıl desem ki benim hayattan beklentim kalmadı, soğudum yani zevk almıyorum hiç bir şeyden 10 yıla yakındır böyleyim. Kötü biri olmasamda artık içimde duygu hissi yok nasıl desem sevgi hissetmiyorum mesela deprem olayları çok üzücü ama ne hüzün ne sevinç ne keder hiç bişi hissetmiyorum. Yanımda çalışan iş arkadaşım var elin imakineye kaptırdı eli gitti 5 yıldır beraber yan yana çalıştığım arkadaşımın başına bu geldi hiç bir şey hissetmedim. Duygu hissim kalmadı. Açıkçası evet iyi bir kıza benziyor bir kez karşılaştık ama benim gibi birisiyle vaktini boşa harcasın istemiyorum. Yaşama sevincini heyecanını kaybetmişim duygusal bir şeyler hissetmiyorum. Benden daha iyi birileri çıkabilir karşısına.
Ya böyle konuşma lütfen karşımda cidden o var gibi hissediyorum aynısı yani, hiç bir şey demek istemiyorum kusura bakma olur mu yaşadıklarım aklıma geliyor.
Umarım hakkında hayırlısı olur.
Özür dilerim çok büyük bir tesadüf durumu olmuş. İstemeden de olsa hatırlatmışım kusura bakma :(
Cidden öyle oldu ve o en son hatırlatmak isteyeceğim kişi o, sorun değil attım yapacak bir şey yok.
Sogutmaz
Napabilirim?
Reddet
Bu onu üzer bir süre aklında kalacak ben böyle bir şey yaşamasın çabucak unutsun ya da anında benden soğusun tarzda bişi arıyorum.
Bekle detayi okuyup yazcam
Demissin ki "kız onu beğenmediğimi istemediğimi düşünebilir diye tahmin ediyorum bu da ister istemez onu üzecek diye düşündüm". Peki kiza or muamelesi yapacagim diyorsun, ona uzulen or muamelesini gorurse intihar falan eder lan. Oyuzden ugrasma aga direkt soyle boyle boyle hazir degilim de gecmiste soyle soyle oldu kusura bakma mutluluklar bitti.
Haklısın en iyisi bunu yapmak teşekkür ederim.