SEVGİLİM İLE GARİP DÜŞÜNCELER İÇİNDEYİM YARDIM EDİN?

Bundan 1 ay önce gittiğim ingilizce kursunda bir kız ile tanıştım. Dışardan bakıldığı zaman açık giyenen fazla makyaj yapan ortamcı bir kız.

Başta bir şey düşünmedim fakat çıkışta kafeye gidiyorduk ve zamanla bu sıklaştı ve birbirimizle eğlenmeye kafa dengi olduğumuzu fark ettik.

Tanıdıkça dışardan göründüğü gibi bir kız olmadığını anladım.

Sade bir hayatı fazla arkadaşı olmayan sıradan bir insan.

Arkadaşlar başta gerçekten hayatımda istediğim herşeye sahip bir kadın bulduğumu düşündüm hala da öyle düşünüyorum fakat son 1 haftadır bazı hareketleri değişti.

Bana karşı baştaki kadar ince değil mesajlara geç cevap veriyor garip hareketleri var ve içimde bi güvensizlik oluşmaya başladı.

Bir gün beraber alkol aldık ve baya derinden muhabbet ettik. Önceden girdiği ilişkileri falan anlattı bana ve benim içimde baya bi güvensizlik oluştu.

Beni en çok rahatsız eden bir durum açık giyinmesi. Açık giyinmesine hiç bir şekilde karışma hakkım yok fakat sadece dile getiriyorum. Ben yokum insanlar bakıyor bir şey olur istersen giyme diyorum. Giyiyor ben de karışmıyorum. Ha bir şey olursa giderim orası ayrı konu. Fakat bunun altında bir düşünce yatıyor aklımda. Benimle sevgili isen neden açık giyinip insanların sana bakmasını istersin. Sonuç olarak açık giyindiğin yer karşı cinsin sende aradığı en büyük özelliklerden biri. Direk benimle gel konuş gibisinden bir mesaj vermek gibi bir şey bu. Bundan dolayı durmadan içimde bi güvensizlik var. Ona güveniyorum fakat bi yandan da güvenemiyorum. Benim arkamdan bir iş çevirse benim nerden haberim olucak ya da aldatassa. Ama bana söylediği kadarı ile öyle bir insan olmadığını söylüyor ama çok güvensizim. Snapchat'inde fazlaca erkek var instagramında benden daha iyi erkekler var konuşup konuşmadığını bilmiyorum snapchatte neler dönüyor bilmiyorum. Bunlara karışmak da istemiyorum fakat böyle kendimi yiyip bitiriyorum.

Bana yardım edin durmadan kafamda kurup kurup kurup bitiriyorum. Aldatılmaktan arkamdan iş çevrilmesinden korkuyorum. Benden daha iyisini bulur diye korkuyorum. Başta böyle yapıp kendine beni bağlayıp neden birden garipleşti ve benim niye böyle içimde bir şey oluştu.

Bana yardımcı olun.

SEVGİLİM İLE GARİP DÜŞÜNCELER İÇİNDEYİM YARDIM EDİN?