Güncellemeler
+1 yıl
Şu an agliyorum bile gozlerimden yas geliyor.. ben bu aciya fazla dayanamam gibi fazla yasamam da.. ben zaten ondan beri evlenmek istemiyorum hic kimseyle o hislerim öldü ask dahi hissedemiyorum bir baskasina..
Güncellemeler
+1 yıl
zaten heo kendime diyorum ölüm melegi gelirse onun suretinde gelsin😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
unutulmaz canım bizim de 15 sene falan oluyor
Saçmalama unutursun zamanla değmicek biri için üzülme değmez.
Unutsam bile hep aklima gelip icim yaniyor gecici unutuyorum
Bir anda olcak bişi değil zaman lazım ilk aşk sanırım zor olur atlatmasi.
3 sene gecti..
Olmuyor inan ben artik yapamiyorim
Ümitsizlige kapılma zamanla gecicek alisacaksin ben 4 yıllık ilişkimi unuttum bitmez yapamam diyordum ama oluyor emin ol kalp vazgeçiyor bı sure sonra.
Ama ben ondan baskasini sevmek de istemiyorum onun icin goze herseyi almistim yeterki onla olayim diye ikinciligi herseyi kabul etmistim herseye hazirdim😞😞😞😞
Anliyorumda ne kadar mantıklı yani seni istemiyen biri için böyle düşünmen ilerde karakterli birisyle tanışıp mutlu olma ihtimalin var.
Benide dusunuyorur oda istiyordur ama yapamiyordur... ve o beni sevmesin ben onu severim tek karsilikli olmasin😔 cok zor gercekten
Sıkma canını geçer ömür geçiyor bu nedirki bı gün başka biriyle tanışıp seversin bu döngü böyle döner.
Haklisiniz. Ama sevemiyorum🙁 napmam gerek gene soyleyimmi hersyee hazirim diye ama oda evrt diyor nezmn is ciddiye giderse kacmakla biseh cikiyor ortaya
Yani seni istemiyor işte boş ver salla yol ver gitsin.
😞💔
Hasan..
Sence ayzayimmi nasik oldu diye iyimi diye depremden dolayi? Haberi bizzat aldim bizim koyde birsey olmamis tek sallanmis ama ona ozel sormadim.. simdi dusunurse sevmiyor demekki beni diye sormadi diye kizarsa?
Kız tabi sor can bu hiç bişeyden önemli değil. sevgi yi mevgiyi geç insanlık namına yaz yani.
Gec kaldim aslinda sormaya ama o hic beni arayop sormadi ve habrrleri aldim ailemizden o bolgede sadece titreme olmus yani olen felan yok
Soyleyim bari imkansiz dedigim adam evli.. kandirilarak sevdim o kandirdi degilim felan diye bende batakliga dustum oyle ce kopamadim artik birdaha..
Tabi anliyorumda bence yaz genede ben olsam durmazdim tabi sen bilirsin.
Aslında benimde bı sıkıntım var senden fikir istesem yardımın olur mu?
Evlimi oha o zaman değişir durum. Yani kandırmış seni sonuçta insan yerine koymamış o zaman yazma bence gerek yok öyle insana insanlık yapılmaz.
Kendisi bilmiyor evli oldugunu bildigimi soyleyemedim hep kendimi uzak tuttum sevgisini cok gosterdi yalan yok ama hep suclardi fazla sevmedigimi felan halbuki oylemdegil ve simdi gene dicek bana sevmedin sormadin demek sevmiyorsun beni allinda bilemdegilim diye
Ve onun soylemedigi durum hala bir gun dedi bazi seyleri soyleyemiyorum diye korkuyormus kaybetmekten..
En son sevgime inan dedj bende hmm anladim dedi 2 aydir yazmiyor girmiyor hesaba gene..
Ama simdi bana gene suc ayacak sevmedin sormadin seven sorar diye felan suc atiyor bana cok
Özlden şey etsene bana konuşalım ordan bende bir şey diycem konuyla ilgili.
Benzer bişi başıma geldi
Gec mesaja
Aşk bir beladır. İyi bişey değil