Sevgilimin dengesiz hareketleri var, ne yapmalıyım?

Merhabalar öncelikle hepinize. 4 aydır görüşüyor ve birbirimize değer verdiğimizi biliyordum. Ta ki bu günlere kadar. Aramızda yalan adı altında bir sorun oldu. Benden dolayı olan bu sorunu telefonda halledemediğimiz farkettiğimde ise 469 km yol giderek hallettiğimi, hallettiğimizi düşündüm. Bu günlerde ise bana bazenleri seni seviyorum derken bazenleri de hiç sevmiyormuş gibi davranıyor. Bugün de her şey güzel giderken telefonunu kapatacağını söyledi. “Her zaman telefonunu kapatıyor olabilirsin, hayatının öncesi ile değil birlikteliğimizin olduğu zamandan itibaren bakıyorum her şeye. Telefonumun açık olması, her zaman bana ulaşabilir oluşun verdiğim değerden ve de saygıdan. Benim seni nasıl merakta bırakmak gibi bir düşüncem yok ise seninde böyle bir düşüncen olmamasını çok isterdim. Eğer kapatmak istiyorsan kapatabilirsin, teşekkür ederim gerçekten. Sevdiğim insanın beni bu kadar üzüyor oluşunu görmek çok üzücü.” Kendisine bu mesajı attım ve de görüldü yedim. Sizce amacı nedir ve de bu olanların açıklaması nedir? (Başak burcu erkeği) bende ikizlerim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca da kuzeninden ona ulaşabileceğimi ya da kendisine güvenip bir şey yapmamı belirtiyor. Ne kadar mantıklı?
Sevgilimin dengesiz hareketleri var, ne yapmalıyım?