Beni seven bir çocuk var ama çok etkileşim alamadım o da illaki bir şey olsun istiyor. Üzmeden nasıl yol verebilirim bir ilişki istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Seven taraf için ayrılık nasıl olursa olsun üzücü olacaktır. Ama şimdi üzülecek diye devam eder daha çok zaman geçirirsen daha zor olacak daha çok üzülecek. İlişki düşünmediğini açık bir şekilde söyle. Diğer türlü senin için daha zor olacak hem mutlu olmayacaksın hemde vicdan azabı çekersin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Çocuk seni seviyorsa bunu üzmeden yapmanın hiçbir ihtimali yok maalesef. Eninde sonunda üzelecek bu işin sonunda. O yüzden bıçak gibi kesmekte fayda var. Çünkü sana bağlanırsa bu sefer ayrılık onun için çok daha zor olacaktır. Onunla gerekli konuşmayı yapman lazım. Bu işin olamayacağını ve kendisine karşı bir şey hissetmediğini söylemen gerekiyor. Yoksa ilerde çok daha zorlanırsınız her ikinizde. Hem sende sevmiyorsun. Kendine eziyet etmeninde bir anlamı yok.
00 Yorumla
Üzülebilir. Ben de soğumustum sevgilimden ve ona söyledim. Ağladı falan. Ama ben şunu biliyorum ki zorla bir şey yürümez. Bir de öldüm bittim diyecek biriyle zaten olmaz. O kişi daha birey olamamıştır. Birinin hayatından gidebilme ihtimalini zihninde tartmamistir. Çünkü korkuyordur aşırı.
06 Yorumla- +1 yıl
Ben abartıyorum sanırım belki de o kadar sevgisi yoktur öyle diyor ama güvenemiyorsun
- +1 yıl
Devam etsem de bir son göremiyorum o yüzden başlamamak mantıklı geliyor bana
- +1 yıl
Çok mantıklı ve doğru bir düşünce
- +1 yıl
@Gülcebahar başlama. Yaşantı senin. Tercihler senin. Kimseyi ilgilendirmez. Serseri birini bile sevsen senin tercihindir
- +1 yıl
Üzülmek istemiyorum bir daha
Nazik bir şekilde açıkla istemediğini. Böyle durumlarda mantığını kullanman gerek. Eğer duygunu bu gibi durumlarda kullanırsan hep istemediğin kişilerle olursun. Ben açıkçası çok yaptım o hatayı. O yüzden sen nazik bir şekilde ona söyle bunu o da anlar diye düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bazen çok ince düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
54Cevap
+1 yılSeviyorsan üzmeden incitmeden ayrılık olmuyor. Muhakkak inciniyor karşındaki insan seni seviyorsa zoruna gidiyorum ayrılık kararı kabullenmiyor. Umursamaz olunca da insafsız zalim oluyorsun zor işler gönül işleri. Konuş güzelce niyetini anlat kabullenmezse her yerden engelleyeceksin mecburen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık kırmadan söylemelisin her halükârda sevdiği için üzülecek çünkü...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence direk ayrılın zaten üzülecek
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgili bile değiliz ki
+1 yılKibar ve samimi bir dille ona karşı gerçek duygularını söyle. Üzülme lüksü yok demiyorum ama senin yaklaşımın sana olumlu puan kazandıracaktır. Bu durumları çokta büyütmemek lazım, hayatta illa ki gönlünüze göre biri karşınıza çıkacaktır. Durumu dramatize edip zorundaymış gibi yaşamanın manası yok kardeşim
22 Yorumla- +1 yıl
Evet gerçek aşkı yaşamak o elektriği aldığım biriyle olmak istiyorum
- +1 yıl
Hocam ne güzel ifade etmişsiniz.
+1 yılEtkileşim alamadığın çocuğu üzmeden nasıl ayrılırsın? “Hayatımda kimseye yer veremiyorum elimde değil, geceleri varlıklarla beraber oluyorum ürkersin. Sanırım psikolojik olarak yardıma ihtiyacım var benimle bu şekilde sağlıklı ilişki kuramazsın o nedenle seni de ürküttüm ama beni sal” diyebilirsin
23 Yorumla- +1 yıl
😂😂Harika bir yorumm
- +1 yıl
Yavrum evladım, Serdar beni bu hale getirdi
- +1 yıl
Ve fakat iyiyim sadece benim boyutumdaki bir insanın hissetmemesi gereken şeyleri hissediyorum ancak korkmuyorum. Demek ki yetenekliyim
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yıl6 aylık sevgilim her gün beni bırakma diye yalvarıyodu, en ufak zorlukta ben yazmayınca kestik ilişkiyi yani üzülmüyolar merak etme umurlarında olmuyor
13 Yorumla- +1 yıl
Çok çok haklısın belki de ben abartıyorum ince düşünüyorum
- +1 yıl
evt bende de aynısı oldu 2 kez buluştuk falan ama hiç bi şey hissedemedim enerjiyi alamadım senin gibi, yavaş yavaş konuşmayı kestim şu an konuşmuyoruz
- +1 yıl
Değer veriyor ama boş yere üzülmek istemiyorum gerçek aşkı bulduğumu düşününce olabilir
+1 yılDüşe kalka büyüyolar.. hayattan silleler yiyerek olgunlasiyo erkekler.. zaten düzler..
duygusal zekaları yok.. dümdüz konuya girip direkt söyleyeceksin..20 Yorumla
+1 yılMaalesef tek taraflı yürümez sana eziyet olur.. başlamadan açık açık hislerinden emin olmadığını, bu şekilde yürümeyecegini söyle şayet ısrarla isterse o zaman biraz daha kesin ve sert bir dille bişey hissetmiyorum diyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHayatında önemli bir dönemden geçtiğini ve bir ilişki istemediğini söyleyebilirsin. Ama dürüst olmak her zaman daha iyidir. Umut vermek bencilliktir hissi olan insana.
01 Yorumla- +1 yıl
Bnde öyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzmeden ayrılık diye bir şey yok. Karşı taraf en azından hoşlandıysa bile üzülecektir mutlaka. Bu yüzden sen kendini daha fazla üzmeden gerçeği söyle ve ayrıl
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. üzmeden ayrılamazsın, biri seni istiyorsa nasıl ayrılırsan ayrıl illaki üzülecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cümleye "seni üzmek istemiyorum ama" şeklinde başla.
10 Yorumla
+1 yılMidesini bulunduracak şeyler yapabilirsin örnek : sümük yemek 🤢😂
10 Yorumla
+1 yılNe desende üzülecek bence en ğüxeli doğruları söyleyip ayrılmak bnce..
Zola güzellik olmaz kişi istediği kişiyle mutlu olursa daha güzel daha sağlıklı bir ilşki olur ☺️🌹00 YorumlaGönül eğlendiriyor gibi hissediyorum sana karşı bişi hissetmiyorm daha fazla ne seni ne beni üzmak istenem özür dile ve bu kdr duyguların yok die zorlayacak yok ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dürüstçe söyle, seninle uyumlu bir his yaşamıyorum diyebilirsin. Bitirirken, umut bırakma geride. Zorla yürütürsen, 6 ay sonra pişmanlık yaşayabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Üzmemek gibi bir lüksün yok. Seven üzülür. Net olmak, ciddi olmak ve umut beslememesini gerektiğini anlayacak dilde konuşmalısın.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
İnan sevmekten daha önemli sevilmek bunu biliyorum artık haklısın biraz için almayınca oda olmuyor demi
05 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor seni anlayan duygusunu sana geçirebilen biri olmalı bence bunu hissedemiyorum
- +1 yıl
Çok rahat mesela beni üzen bir durumda bile çok rahat benmle aynı duyguya gelip üzülmüyor en Azından ben hissedemiyorum
- +1 yıl
İşte olmuyor...
+1 yılsen ayrılılaım deme süreklı ek ilgisiz davran söleyince ben buyum de tam zıttı seyler yap kendi ayrılsın
05 Yorumla- +1 yıl
Sevgili bile değiliz bana sevgililer gününde bana hediye almış neden aldın sevgili değiliz ki dedim sence öyle bence öyle değil diyor
- +1 yıl
sevgili degilseniz mesajlarına cevap ver ama belli aralıklarla sık sık degil uzun süre gecsin görmemisim dersin pek umursama felan zamanla uzaklasır
- +1 yıl
Kötü biri gibi hissediyorum kendimi ya 🤦🏻♀️
- +1 yıl
niye kötü olcaksın neticede sevgili degilsin herhangi bi sorumlulugun yok senden her hoslanana böyle davranırsan cok basın agrır
- +1 yıl
Çok haklısın teşekkür ederim
Kibarca onu sebebiyle birlikte neden istemediğini söyle. Sebebini mantıklı bulursa ayrılık kararına saygı duyacaktır.
00 YorumlaÜzmeden vermen imkansız. Ama ayrılıkların şu özelliğini seviyorum insanlar kendi karakterlerini ortaya çıkarıyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla arkadaş olarak kalabilirsen öyle olur.
Ama seni seviyorsa onu üzmeden ayrilaman.
İllaki ister istemez az da üzülecek.
01 Yorumla- +1 yıl
Az da olsa üzülecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an hayatımda bir ilişki istemiyorum hazır hissetmiyorum falan de baktın anlamıyor dürüst ol ona bir şey hissetmediğine söyle arada kalmasından daha iyi olur kolay gelsin
01 Yorumla- +1 yıl
Bnde öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim
+1 yılÜzmeden diye bir şey yok bende 5 ay önce bitirdim ilişkiyi severek mecbur üzülecek
06 Yorumla- +1 yıl
Her şeyin bir bedeli var :(
- +1 yıl
Evet ben seviyorum hala daha severek ayrildim
- +1 yıl
Öyle olması gerekiyor du
+1 yılKirma cok gunah ay nekadar kotu bi durum yasadim ordan biliyorum😣
03 Yorumla- +1 yıl
En başından beri diyorum ona ama anlamak istemiyor beni galiba
- +1 yıl
Seviyodur Adam
- +1 yıl
Napsin
+1 yılÖyle bir şey söz konusu değil cimcime ağlamadan ayrılık olmaz hatıralar uslu durmaz demiş Tarkan
04 Yorumla- +1 yıl
O üzülüyor sadece ya ben zaten arkadas olarak gördüm
- +1 yıl
Karışık devam edin öyle 😊
- +1 yıl
O adı olsun istiyor
- +1 yıl
Arkadaş kalın
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Artık telefon kullanamayacagini ve iletişim kuramayacaginizi söyle
09 Yorumla- +1 yıl
Valla o bana telefon alır asla vazgeçmiyor 😄
- +1 yıl
Hahaha 😄😄harikasın
- +1 yıl
Haha😂
- +1 yıl
O bebeği de sahiplenir
- +1 yıl
Aashdndm
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Topu evdekilere at kabul etmediler dersin geçer gider
00 Yorumla
+1 yılHer türlü üzülecek o yüzden fazla uzatmadan ayrılmak istediğini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence daha fazla uzatmadan açıkça söylemelisin ona karşı bişi hissetmediğini. Çünkü başka başka bahaneler öne sürersen, muhtemelen umut beslemeye devam etcek. Eğer onu üzerim, diye çekinir, zaman kaybedersen, yine onu boş yere oyalamış umutlandırmış ve sonunda daha fazla üzülmesine sebep olursun.
00 YorumlaNe şekilde söylersen söyle üzülecek, samimi bir dille olamayacağını ifade edebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yol var ya kibarca konuş ayrıl
Ya da kendinden soğut kötü ilgisiz davran00 Yorumla
+1 yılSöylemişsin zaten bir ilişki istemiyorum diye onada aynen bunu söyle.
00 Yorumla
+1 yılÜzülmesi gerekiyorsa üzülecek, herkesi mutlu etme şansımız yok❗️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer ayrılık yeni bir başlangıçtır bu yoldan gidebilirsin bol şans!!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. üzülmeni istemem ama senin hissettiklerini ben hissedemiyorum demek zor olmamalı
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak istiyorum yeterli bir cümle istediğin açıklamayı yapsanda seviyormuş üzülecektir
00 YorumlaBence doğruyu söyle sana karşı bir şey hissetmiyorum de nasıl olsa her türlü üzülecek
00 YorumlaSoğutmak için farklı oyunlar içine girersen onu daha çok üzersin, dürüst ol, sana karşı içimden birşeyler gelmiyor de, bir iki gün üzülüp sonra hayatına bakar
18 Yorumla- +1 yıl
Haklısın hayat herkes için devam ediyor
- +1 yıl
Çok seçenek var ama üzülmesini istemem o yüzden 🤭
- +1 yıl
Aynen öyle çok doğru oyna ve ilgisizliği gerek yok ah almayada direk duygunun olmadığını seni anlayışla karşılaşabileceğini düşündüğün için açıklama yaptığını söyle seni arkadaştan öte görmeyi denedim ama olmadı ve zaman aldıkça sen bağlanıp daha çok üzüleceksin Şu an konuşmayı kesmeyelim iyi olur vs sen gerisini halledersin
- +1 yıl
Bu konuşma için doğru zamanı bekliyorum
- +1 yıl
Umarım teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişiler hissetmiyorsan o kişiyle daha konuşmana gerek yok. Hem o kişiyi daha fazla umutlandırmamış olursun. Kırmadan üzmeden söyle derim.
04 Yorumla- +1 yıl
Aslında o da biliyor ama ne bileyim yanlış mı anlıyor anlamak mı istemiyor anlamadım
Cevap sahibi+1 yılAnlamak istemiyor sanırım ihtimal vermiyo
Cevap sahibi+1 yılÜzmeden söyle kırmadan
- +1 yıl
Öyle yapıcam teşekkür ederim
+1 yılİstemedigin birini hayatında tutarak daha cok uzersin
23 Yorumla- +1 yıl
Bende o yüzden yol vermek istiyorum işte
- +1 yıl
Bende yakın zaman içinde böyle bir şey yaşadım sizi anlıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim görüşünüz için
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesi mutlu edemezsin. Bırak birileri üzülsün. Açıkça söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun sende değil bende kimseye bağlanamıyorum diyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKibarca açık açık söyle ne yaparsan yap yine de üzülecek ama yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ayrılıklar acı verir ama insanı saglamlastirir direk şöyle ayrılalım diye niye geveliyonki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılben bir ilişki istemiyorum de senide ümitlendirmek istemiyorum de
00 Yorumla
+1 yılUygun dile anlat Bir elektrik alamadığını ya onu sevmediğini bariz bir sekilde göster o anlar böylelikle senden uzak durur
00 Yorumla
+1 yılDuygularını samimi bir şekilde paylaş çocukla üzmek istemiyosan saklama bence bişey beyazsa beyazdır siyahsa siyahtır zorlamanın manası yok.
00 Yorumla
+1 yılDirek ilişki istemediğini söyle
10 Yorumla
+1 yılSen iyi birisin ben seni haketmiyorum diyerek
10 Yorumla
+1 yılGerçek hislerini ona samimi bir şekilde anlatarak deneye bilirsin
00 Yorumla
+1 yılÜzmeden ayrılmanın yolu oldugunu mu sanıyorsunuz ahahahaj
00 Yorumla
+1 yıldefol! de ve ayrıl! Bu kadar hassas olmayı kaldırmaz bu riyakar devir!!!
00 Yorumla
+1 yılŞu an ilişki düşünmüyorum. Ya da uyuşamadık diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılAyrılmadan ayrılmalısın. Mesela yavaş yavaş bırakacaksın
.
00 YorumlaŞunu de “ bizim ilişkimiz yürümüyorum. Biz olamadık ya. Daha çok zaman kaybetmeyelim”
00 YorumlaYüzsüz müsün istemiyorum seni işte de
04 Yorumla- +1 yıl
Biraz sert Olmaz mı🙄😄
- +1 yıl
Haklısın 😄👍🏻👍🏻
Evlilik için erken de :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten nişan attım evlilik bana çok uzak şu an
- +1 yıl
Bunu söyle işte
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle çok bir etkiléşim alamadın?
07 Yorumla- +1 yıl
Bnden bir adım görmeden seviyorum diyor hemde çok rahat birisi beni üzen bir durumda bile çok rahat benmle aynı duyguya gelip üzülmüyor en Azından ben hissedemiyorum
- +1 yıl
Sen en baßtan bir şey hissetmemişsin demek ve ilgide göstermemişsin
- +1 yıl
Evet o sabırla beklediğini söyledi
- +1 yıl
Tamam da senin ilgin olmadan, merakın olmadan ilişki olsa da yürümez ki
- +1 yıl
Evet işte bir son göremiyorum o yüzden başlamamak mantıklı geliyor
- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
Teşekkür ederim
neden etkileşim alamadın?
03 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda birini istemiyorum ve çok rahat tavrı var önemli bir konu varsa benm için rahat şekilde boş ver falan diyor benimle aynı moda inip aynı anda kalmıyor ve konuyu bazen cinselliğe çekiyor hatta sık sık
- +1 yıl
çocuk canım rengini belli etmiş 😃 bütün erkekler böyledir aslında kadınlara önemli gelen pek çok şey erkeklere saçma gelir aynı moda inemez ve evlilige hazir olmayip da sevgilisi olan erkeklerin büyük çoğunluğu cinselliği düşünür ben iyi çocuk olduğum zamanlarda sırf zinaya yaklaşmamak için sevgili yapmıyordum bana deli gibi aşık olan kızlar olduğu halde
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu böyle değil ne yazık ki cinsellik ön planda
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri