Uzun süreli ciddi ilişkimde az önce çok anlamsız bir tercihe tabi tutuldum. Bazı sebeplerden ötürü birkaç zaman cinsel yakınlık olmadı. Yakınlaşma olacağı an vazgeçmeler vs. derken ben artık sancı çekiyorum bir yakınlık olmazsa ciddi ciddi birini bulurum dedi. Çok güvenip kendinden ödün verdiğin birinden böyle bir şey duymak gerçekten insanı bok gibi ortada bırakıyor, siz bu durumda ne yapardınız fikirlerinizi alabilir miyim :/
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seninle ne amaçla birlikte olduğu belli karar senin birlikte olup terk de edilebilirsin
Hayır şu ana kadar öyle anlamda birlikte olmaya çalışmadı sevgi hep ön plandaydı. Her ne olursa olsun seven demez böyle bir şeyi diye düşünüyorum
Seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz iş sizin başka yere gitmiş
Sevdiğine dokunmaya kıyamaz diye böyle bir sonuç oluşmuş olamaz mı
Sevdiğim hatuna sarılmayı tercih ederim.
Ya lütfen zaten öyle, erkeğin bazı ihtiyaçları gereği böyle iğrenç düşünceleri olmuyor mudur bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Hayır olmaz. Bu tarz düşünceleri olan kişilerin sevgisinden şüphe duyarım
Erkeğin zamanla soğumasının kendini bu şekilde göstermesi diyebilir miyiz? Çünkü sevgisini çok güzel hissettirirdi
Evet tam da demek istediğim bu o zamanlarda birliktelik istiyor muydu
Evet ben katı olduğum halde bir şekilde karşılık oluştu ama şu an bu şekilde cümle kurması sevginin geri plana atıldığını göstermez mi
Evet senden yüz aldığı için her zaman daha fazlasını ister. Sevgi 2. Plana atılmış sizin
Öyle olduğunu fark ettiğim için bitirdim
İyi yapmışsınız peki siz bitirince direk kabul mü etti sorguladı mı sizi
Kabul edip engelledi ama zaten gururuna yediremez bitirmemi
Doğru karar verdiğinizi görmüşsünüz bak
Ya demesi kolay inanın uzun bir ilişkiydi ve yapmadı sadece tercih sundu gerçi sadece dediğim şeyin düşüncesi bile iğrenç
Yanlış bir ilişkiden dönmüşsünüz bu sizin için güzel bir başlangıç keyfini çıkarın
Aşık olduğun biriyle böyle bir sonuca varmak hiçte keyifli değil
Ama sonradan yaşayacağın pişmanlık daha kötü olmaz mıydı
Her şeye iyi tarafından bakıyorum maalesef, yapmazdı diye düşünerek
Erkek yapar maalaesef eşimden biliyorum sevgilşyken
Erkek yapar diye bir şey yok lütfen böyle bir tercihi insan sevdiğine sunar mı
Ben sunmadım ama bende yakınlaşmayınca eşim gitmişti sevgiliyken o kadınlara
hadi ordan o zaman
Nasıl anlayamadım
Küfür kullanınca değişiyor da yazılanlar
Anladım bende kızdım ama işte uzun hikaye
Sevgi ikinci plana düşünce bu oluyor sanırım
Aslında tamda öyle değil ama işte farklı sebepler vardı
Yaşamış biri olarak ne tavsiye edersiniz
Valla ben yaşadım ama arada kaldım çok kötü bir durum ama ne desem sana zor dediğim gibi benim olaylarım farklıydı biraz sana da eğer sebeplerin varsa göz yum derim
Göz yumulacak bir konu olduğunu düşünmüyorum bazı sebepler olabilir ya da o şekil ilişki istemiyor bile olabilir insan ama sırf bazı şeyler karşılanmıyor diye açık açık olmazsa biriyle olurum denmez ya
Sen haklısın tabiki ama senin sebebin ne ya da onun sebebi
Bir sebep yok aslında yakınlık oluşuyordu birkaç zamandır insanlık hali ya da yaşadığımız olaylar vs
Ne kadar yakın bir yakınlık ve senin istememe sebebin nedir
İstememe sebebim yok istememezlikte yoktu gün içindeki tartışmalar o ana taşınıyordu
Ben tesettürlüyüm istememe sebebim oydu evlenmeden önce istemem dedim tartışmadan dolayı istememe olmaz ki
İstememe sebebiniz çok doğal zaten onun bunu bilip sizle olması gerekirdi. Ya bizde tartışmalar olduğu için yakınlaşmaya fırsat oluşmuyordu
Okulda tanıştık lise aşkımdı evet istemem doğal ama işte erkek milleti siz kapalı değilsiniz sanırsam siz bu sebebi sunmadınız tartışma dediniz
Açıklıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum bende istemiyordum fakat zamanla karşılıklı oluşmaya başladı. Şimdi de son birkaç zamandır ilişki kötüye gittiği için yakınlıkta olmuyordu en son da böyle bir cümle duydum kendisinden sebebi de sancı oluyormuş ahahasddd
Ha haaa eşimde derdi onu 😂 evet açıklıkla ilgili değil ama genelde açık olanlara daha rahat söyler erkekler bunu
Hayır bir tesettürlüden bu şekilde bir şey isteyemezsin zaten ama bir açığın da rahat olduğunu düşünüpte isteyemez erkek
Bende isteyemez diyorum ama istiyorlar maalesef gerçi artık bir farkı kalmadı bende biraz fazla dayanamamıştım yani sonradan olan olmuştu
Bu kişiyle nasıl evlilik kararı aldınız peki
İşte bende kandım aldık yani seviyordum seviyorumda hala
Umarım çok güzel birlikteliğiniz olur ama başkalarıyla olduğunu söylemiştiniz sanki
Teşekkür ederim sende öyle olursun umarım evet lisede gitmişti bu o işi yapan kadınlara yani tam rahat anlatamadım ama öyle işte
Ben ayrıldım ya başkasıyla olur düşüncesini kaldıramam bu çok ağır bir şey
Bana söylemişti bende git demiştim o zamanlar
Büyük cesaret
Aynen ama o zaman lisedeydik
Ya ben böyle bir şey yap diyemezdim bitirmek durumunda kaldım çünkü bu çok çirkin bir şey
Evet çirkin bizimde yaşımız büyük olsa istese bende bitirirdim ama o zaman lise çağı banane dedim geçtim ama sonradan ben ben kandım işte birde sizin tam olayınız ne yani yakınlaşma mı yoksa ilişki mi
Olayımız uzun süreli ilişkinin verdiği biraz yorgunluk arada bir tartışmalar oluyordu bu yüzden de yakınlaşma olmuyordu sonra beyefendinin istekleri daha öne geçti başkalarını araya katınca kaldıramadım
Anladım bizden daha uzun değildir ilişkiniz sanırsam ama ben artık ona uymuştum
2. yılımız ya uyulur da araya 3. kişiyi sokma düşüncesi bile mide bulandırıcı
Araya üçüncü derken birkillte üç kişimi
Ayy hayır tabiki de ahahs benle olmazsa sırf sancısı geçsin diye başkasıyla olurum dedi saçmalık
Anladım bende üçlü sandım
Bunu diye biliyorsa inan 5 para etmez biridir.
Sevdiğine insan böyle bir şey demez değil mi işin iğrenç tarafı aramız kötüyken ondan hoşlanan birinin yakınlaşmaya çalıştığını biliyorum pas vermemiş orası ayrı tabi
Açıkçası ben kadın olsam bu u onun hayatını zindan edicek derecede yüzüne carpardim.
Hemde kanıtlı bir şekilde
Pis insan gerçekten
Pis insan demeyin lütfen sadece yorumunuzu merak ettim bu şekil tercihte bulunmak çok çirkin
Sonuç itibari ile sözde size yakınlık hissettiğini beyan eden bu mahluk cinsi
Böyle bir konu için bu denli rezil bir ifade kullana biliyor ise. İster kabul edin ister etmeyin.
Şahsı çok basit bir kişiliğe sahiptir. Basit insan türüdür.
Oldum
Oldumu
Bu denli bir şey fazlasıyla dürüstlüğün getirdiği bir şey değildir, değil mi? Böyle düşünüp açık açık diyemeyen çok kişi var mıdır
Size şu şekilde açıklamak ve örnek vermek isterim.
Bir insan gerçek anlamda birisine sevgi saygı yakınlığın duyduğu zaman, onun isteklerine hallerine önem ve özen gosterip onun istediği şekilde olmadı için çabalar.
Mesela ben olsam şunu cvp olarak söylerdim.
TM ( canım bitanem vs )
Sen kötü hissediyodan ya da iyi değilsen sorun yok iyi olduğun zaman sen istediğin zaman yaparız derim ve sabrederim.
Bu bu kadar basit ama önemli bir şeydir.
Bunu yapamiyosa insan ne derse desin yalancıdır bnce
Bir nevi kendi isteği daha ön planda tutuldu veya sevgisi azaldı ki başkasını araya sokabiliyor
Başkası demek kadar iğrenç bir ifade olamaz bana göre.
Bunu düşünmesi senin değerinin ne kdr düşük olduğunu gösterir maalesef
Bunu duymak tokat gibi geldi, kendinden fazla taviz vermek değersiz kıldırmasa keşke
Af buyrun ama. İt bile verilen değeri anlıyor.
Lakin insan evladı sevmeye değer vermeye gelmiyor.
Manevi bir algı yok ise
Hiç bir şekilde anlamı olmuyor
Çok teşekkür ederim yazdığınız için. O cümleyi duyunca fazlasıyla yıkıldım asla demez dediğin insanın bu şekilde konuşması kötü bir durum
Bilemiyirsun işte.
Sen iyi güzel hoş davranıyorsun
Oda buna karşılık veriyorne hissedip düşünüyorsan onun düşündüğünü sanıyorsun ama
Öyle olmuyor
En sevdiğin en çok canını yakan insan oluyor bu bizim suçumuz
Hep böyle sonuçlanıyor sanırım
Dediğim gibi manevi şuur yoksa sonuç hep bu
Teşekkür ederim ya ama fazlasıyla yıkıldım hayatımda yeri çok büyük biriydi kendisi
Hayat = acı gerçeklerin tecrübe ile yaşanılan yikimlaridir ( ders almak gerekir )
Keşke bu dersi ben değil karşı taraf alsa
Verebilirsin
Vermelisin
Yoksa daha çok canını yakicaktir
Nasıl verebilirim
Tutum ve davranislqrin ile