Eğer sevgilin varken başka birinden hoşlanabiliyorsan zaten sevgilini sevmemişsindir demek. Emek falan boş ver sen ilişkini bitir ilerde biteceği belli.
Hayret bir şey ben bir kere uzun ilişki yapamadım o kadar sadık bir sevgili olmama rağmen insanlar bir de başkalarından hoşlanıyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi ben kimi seviyorum diğerini kiskandirmaya calisiyorum ilgisi hoşuma gidiyor? Ayrıldık buna yöneldim Bakistik flortlestik bilerek omzuma değdirdim şimdi sizce ben kimi seviyorum
Zaten sorunlar vardı uzak mesafeliydik ayrıldım çocuğa yöneldim bakistik felan ama sonra geri barıştım neden benden olmaz insanın başına her şey gelebilir sence ben kimi seviyorum
Benim 5 yıl oldu ama aşık oldğm bi çocuk daha var 5 yıllk sevgimden bi ara ayrlp sevgili oldm sonra 5 yıllık olan geldi ayırdı bizi şu an işte 5. Yıldayz çok karışık bi durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer sevgilin varken başka birinden hoşlanabiliyorsan zaten sevgilini sevmemişsindir demek. Emek falan boş ver sen ilişkini bitir ilerde biteceği belli.
8 yıl kolay mı o kadar zamanını çaldım
Daha fazla çalma o daha iyilerine layık
Bakismak felan aldatma mi oluyor?
Elbette hoşlanıyorum diyorsun a
Ya bakisiyorum felan onu dinliyorum izliyorum bunlar aldatma midir
Hayalini kurmak bile aldatmadır
Kafamda silmişim yani peki ne diye geri döndüm ben
Hayret bir şey ben bir kere uzun ilişki yapamadım o kadar sadık bir sevgili olmama rağmen insanlar bir de başkalarından hoşlanıyor
Şimdi ben kimi seviyorum diğerini kiskandirmaya calisiyorum ilgisi hoşuma gidiyor? Ayrıldık buna yöneldim Bakistik flortlestik bilerek omzuma değdirdim şimdi sizce ben kimi seviyorum
Gercekten sevseydin iksii arasinda klamzdin
O zaman ikinciyi mi seviyorum
Sevmiyosun ikisini de
Neden
Xunku sevseydin digerine gözün kaymazdi
Ayril sevgiline yazik
Zamanını çalmis gibi olmuyor mu
Akskdkfkf uzun süreli ilişkini bitir yazık adama
O kadar zamanını çalmis gibi olmayacak mı?
Senden olmaz zaten
Zaten sorunlar vardı uzak mesafeliydik ayrıldım çocuğa yöneldim bakistik felan ama sonra geri barıştım neden benden olmaz insanın başına her şey gelebilir sence ben kimi seviyorum
Bahanelerinde hazır sen zaten bitirmişsin ki senin şu an sevgilin yok
Kafada mi bitirmisim
Aynen öyle
Ne olacak peki kafamda sildiysem tekrar niye döndüm
İlişkini sonlandır, karşında ki insana yazık..
Kafamda silmiş miyim sizce? Diğeriyle bakışıyoruz felan haklı olarak sordu sevgilim var dedim niye bakışıyoruz dedi sizce oda haklı mı?
Hayatında ki insan ile devam etmek istiyor olsaydın zaten ikilemde kalmazdın..
Kafamda bitmiş mi yani sizce
Bende aynı durumdaym
Anlatır mısın?
Benim 5 yıl oldu ama aşık oldğm bi çocuk daha var 5 yıllk sevgimden bi ara ayrlp sevgili oldm sonra 5 yıllık olan geldi ayırdı bizi şu an işte 5. Yıldayz çok karışık bi durum
Kimi seviyorsun?
Uzun süreli olan kaç yıl
8 yıl felan zamanını çaldım gibi olmadı mı sizce vicdanımı mi seçeyim yoksa aşkımı?
8 yıllık sevgilinin yanındayken hoşlandığın kişiyi mi düşünüyosub peki
Ya ayrılmıştık o ara yönelmeye caliştim çocukla bakistik flortlestik felan sonra geri döndüm çocuğa da ayıp ettim. mi sence?
İkisiyle de takıl
Olmaz öyle diğerine bakistik ettik sorunca sevgilim var dedim oda dedi niye bakişiyorsun o zaman haklı mı sizce?