Kariyer ve sevgili arasında kalmak?

Arkadaşlar benim kendimi bildim bileli bir hayalim var. Yurtdışında okuyup orada hayatımı devam ettirmek istiyorum. Ama 2 senelikte bir ilişkim var. Konu çok klasik ama napsam bilemiyorum. Sevgilim babasını daha çok küçükken kaybetmiş ve tek erkek olarak evde büyük bir görevi var. Bana hep ilerde kendi hayatımızı kurunca kimse karışmayacak istediğimizi yapabileceğiz diyor benimle Yurt dışına gelir misin dediğimde de gelemem diyip üzülüyor. Şimdi gitsem bir türlü gitmesem bir türlü. Gidememe fikri beni öldürüyor bu zamana kadar hayal ettiğin bir şeyi biri çıkıyor ve bu yüzden vazgeçmek zorunda kalıyorsun. Onunlayken ileride meslek sahibi olup rutin bir aile, 2 çocuk sahibi, pazar günleri tatili, ev iş, iş ev hep böyle olucak. Ama ben böyle bir gelecek olsun istemiyorum. Araştırmacı olup sürekli okumak istiyorum gezmek istiyorum. Benim zaten bir ailem yok ne annem ne babam.. Yasıyorlar fakat benim için ölüler. O yüzden aile fikri beni korkutuyor. Yalnızlığa alışmışken birden böyle banel bir geleceğin içinde bulmak istemiyorum kendimi. Fakat sevgilimi de çok seviyorum onsuz 1 saniye nefes almak istemiyorum. Benimle gelsin istiyorum, o ailesini seçiyor. Bu konu da suçlayamam onu tabiki de, seçim de yaptıramam tek yol benim hayalimden vazgeçmem gerektiği :'( Bir insan hayallerinden bu kadar çabuk vazgeçebilir mi?
Kariyer ve sevgili arasında kalmak?