Selam arkadaşlar. Benim erkek arkadaşım var uzun suredir kendisiyle beraberiz. Geçen hafta sonu buluştuk telefonuna bakiyim dedim, baktığımda bir kız buna video atmış. Bu arada bu kizla 2018 yilindan bu yana ara ara konusuyorlarmış. Her neyse Sonra benimki de demiş ki hadi kendine twitterdan sahte hesap aç, ben sahte hesabimla ordan seni takip ettim, yaz bana, baska bir erkek arkadas bulup grup kuralım. Bu arada ikisinden de hesaplari sahte ve kilitli yani gizli hesap. Erkek arkadaşım 0 takipçisi var. Aslında daha onceden de kıza sahte instagram hesabindan yazip, konuşma bittikten sonra engel atiyordu. Biz bu kiz icin daha once kavga etmistik ama aramiz duzelmisti. Yine bu arada daha önceden de benzer bir durum olmus, bu sefer kiz demis ben de bir arkadasimi cagiriyim grup kuralim diye, sevgilim de kullanici adini ver arkadasinin ben yazayim ona senden haberim yokmuş gibi konuşurum demis. Neyse iste, Kız da hesap açmış ama baktim kizin dm si kapali, yani herkes dm atamiyo. Sonra erkek arkadaşım onu takip etmiş, birkaç video göndermiş kıza ama başka birini bulup grup kuramamislar. sonra bakariz , cok fazla yukselemedik diye konuşmuslar. Bunlar esas instagramdan konuşuyorlar, orada da birbirlerini takip etmiyorlar. Bugün baktığımda erkek arkadaşım o sahte twitter hesabından kızı unfollow etmis. Sizce sahte hesabından kızın sahte hesabını unf etmesi ne anlama geliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Allah için bir şey diyin ta
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar siz ne diyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canımın içi en başta bu konu üzerine tartıştığınızda senin tekrar tekrar aynı şansı verip acaba olur mu acaba olur mu demen hata bu şansı eşeğe versen o bile adam olurdu
Bi şey dicem şimdi bunlar esas instagram üzerinden konusuyo, grup kurmak için kızın açtığı sahte twitter hesabı erkek arkadaşımın unfollow etmesinin amacı ne
Bunda özellikle bı amaç varmıdır bilemem ama bunu kuruntu edip üstüne dusmemelisin durum zaten her halükarda hoş gözükmüyor
Şimdi mesela o kız buna yine yazsa resim falan atsa benimki cevap verir mi
Verir tabiki yani özellikle bı bi kişi üzerinden düşünme şimdi vermese bile zamanında vermiş böyle meyilli olmasa yapmazdı hadi tartıştılar ondan takipten çıktı desem başkası yazsa bu sefer ona da kayar
Yok tartışmamışlar, birini bulamamışlar, sevgilim demiş ki bulamadım kimseyi mesaj atamadım sonra bakariz demiş kız da tamam hadi öptüm demiş, benimki de el sallamış
Kız bunu bir daha durtuklese benimki cevap verir mi
Ve en son kız yazdığında demiş işte gözümün önünde başka birini tahrik et
Kız da olur demiş işte
Verir ablacığım, dua et siz gezerken çarşıda pazarda birinin üzerine saldırmasın , olmaz bundan uyan artık bebeğim uyan
Hani bunların tanıştıkları belli olmasın diye mi kızı unf etti
Doğru:/
Normal insanlar böyle durumlarda bu soruyu sormaz. O çocuktan ayrılır kendi hayatına devam eder..
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten ama bunu çok merak ediyorum, sence grup kırmak için açılan fake hesabi erkek arkadaşımın unfollow yapmasının amacı neydi? Aslında instadan konusuyorlar
Bilmiyorum
Bu son soru gerçekten, mesela kız yine buna yazsa resim vs atsa erkek arkadaşım cevap verir mi sence
Neden vermesin? Haberin olmadığı sürece.
Peki unfollow amacı neydi ya? Acaba diğer kişiyi rahat bulmak için mi hani tanışmıyorlar süsü vermek mi
Evet ortak arkadaş oldukları belli olmasın istemiştir. Kendi oyunlarının bir parçası diğer kişi de kız mı yoksa erkek mi?
Erkej
Kız 2 erkekle birlikte mi olmak istiyor yani
Sevgilim, gözünün önünde o kızın başkasını tahrik etmesini istemis
Zaten mesajları da öyle seni başka biriyle olurken hayal ediyorum vs demiş kiza
Kızda bunu kabul etmiş öyle mi wuu hemde kendi istediği bir arkadaşıyla
Sana da aynı teklifi yapabilirdi
Yani bilmiyorum arkadaşıyla mı başka bir erkek bulucam demiş sevgilim
Yani benim sevgilim başka bir erkek bulmak istemiş
Anladım o erkekle birlikte ikisi o kıza sahip olacaktı anlaşılan
Yani sanaldan işte
Sanalda mı yoksa gerçekte mi yapacaklardı? Öyle sanalda kalacak bişey değil çünkü gerçekten birini aramışlar
Yani işte twitterdan birini bulup ordan grup kurmak istemişler
Çok garip sanalda grup kurmanın manası yok ki hayali birini dahil edebilirler sohbetlerine
Yani fantezilerini bilemicem de erkek arkadaşımın unfollow etmesi beni meraklandirdi
Hala beraber misiniz
Evet
Ya harbiden niye acaba sahte twitter hesabından kızın sahte hesabını unf etti, bu arada Instagram da falan da takiplesmiyolae
Nasıl yani ciddi misin şu an biriyle sexting yapıyor olabilir bile
Ama bitiricem
Sadece bu sorunun cevabını merak ediyorum
Bir de sence bu kızı arzu ediyor mudur
Sen böyle bir şey ister miydin peki sana bunu teklif etse
Arzu ettiği belli ama sana yakalanmış hala onu neden terk etmedin onu anlamıyorum
Unf etmiş ama takipleşmeden mesajlaşıyor olabilir
Evet unf edince mesaj atılıyo
Ona sinirli misin?
Yani daha önce de aynı şeyi yaptı ne hissettiğimi bilmiyorum açıkçası, ama neden bir kızla 5 yıldır ara ara devam edersin ki
Onunla cinsel yönden kolayca konuşabiliyor sizin aranız nasıl bu konuda?
İdare eder diyelim, sence o kızı bırakır mı o
Yani bir gün biter mi çekim enerjileri
Bence onunla kız istediği sürece görüşür ona karşı zaafı çok yüksek cinsel manada seninle cinsel yakınlaşması onu tatmin etmiyor
Hep kız yazmış zaten
:(((
Her seferinde o da cevap vermiş kıza karşı koyamıyor anlaşılan
Yani sanırım
Ama sahte hesabını niye unfollow etti ki orada bi şey var
Senin bilmeni görmeni istemiyor
Peki hani 3. kişiyi rahat bulup tanışmıyoruz süsü vermek için de olur mu
Olabilir bilmiyorum. Ondan intikam almak istiyor musun
Yoo
İntikamla isim olmaz ya
Hmm öyle bir şey hissettim de söylemek isterim yardımcı olurum
Çünkü bakarsan şey kızın 0 takipçi 0 takip edilen, erkek arkadaşımın 0 takipçisi, 84 takip edileni var
Yani duygusal anlamda o seni aldatmış sende intikam için onu aldatabilirsin
Şimdi bu bana yakalanmamak için mi öyle bir şey yaptı unf etti, daha önce de kızı engellerdi konuşmadan sonra
Erkek arkadaşın twitter a giriyor demek ki o kız onunla konuşmak için açmıştır twitter kullanan biri değildir bence
Yok var kız kullaniyo, sahte twitter hesabını ama grup hayali için açmış
Neden göz göre göre böyle bir şey yapsın bir düşünsene? Twitterdan unf etti ama o konuşmaları silmemesi sana da tuhaf gelmiyor mu
Aklıma şöyle bir şey geldi seninle birlikte o kızı aynı yatağa atmak istiyor olabilir mi
Bilmiyorum
O konuşmayı görmeni istiyordu büyük ihtimalle
Yani unf etmesi şey mi 3 kişiyi rahat bulmak
Mantıklı geliyor mu sana bu bence hayır
Peki neden o zaman
Ne düşünüyosun
Bence o hesabı kimsenin görmesini istemiyor çünkü erkekler diğer erkeklerin hesaplarıns girip gördükleri kızları eklerler böyle düşünmüştür zaten mesaj açık takip etmese bile konuşuyorlar.
Nasıl yani kimsenin görmesini istemiyo, anlamadım ki
Erkekler ekleyip konuşmasınlar diye onunla
Ama zaten o kızın başka birini bosaltmasini istiyo,
Heee baskasi eklemesin diye dimi
Çünkü kim olduğunu bilmemeleri lazım demiş
0 takipçisi var ama
Evet kızı başkasının * hoşuna gidiyor
Bence sevgilinde kızın başkasını boşaltmasından etkileniyo arzu ediyor o anı
O zaman neden erkeklerin eklemesin diye unf etsin
Anlamadım
Erkek arkadaşımın 84 takipçisi var sahte hesaptan
Tamam gizliye al kendini, bunu soyle son
Çünkü istediği erkek olmalı diye düşünüyor 3. Kişiyi
Hee anladım
Ayrıca onu benimle aldatabilirsin ne dersin ☺️
Sanal bir konuşma olur istersen içini rahatlatmak isterim
Bence çok karışık bir olay 😶
Ne gibi yani
Niye öyle dedin
Valla olay bence saçma ve karışık. Senin için demiyorum onların yediği naneler içim diyorum
Bir şey dicem erkek arkadaşımın sahte hesabından o kızın sahte twitter hesabını unfollow etmesinin amacı ne? Normalde instadan yazisiyorlar. Twitter hesabini grup için açmışlar