Bu kişiler sohbet adı altında evlerde toplanıyor hoparlöre seslerini verere dini bilgiler üzerine konuşuyorlar saat 21 22 oluyor hala mikrofonla konuşuyorlar.
Eve yığınla adamlar geliyor ne yapıyorlar bunlar?
Adam da karısına iyi davranan biride değil madem bu kadar dindar karısına nasıl öyle davranabilir.
Said nursi kimdir nurcular ne iş yaparlar bilmediğim için soruyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnsan olmak mesele tarikat ya da cemaatten önce. Said i Nursi karabasan gibi çöken rejimin zamanında dini yaymaya çalışan nadir alimlerden
Kuranı kerimi değilde bu adamın yazdığı kitapları birbirlerine anlatıyorlar galiba. Sohbet diyorlar bunlara. Ama seslerini duyduğum kadarıyla çoğu şey bana mantıksız geliyor. Tek Kuranı örnek almak gerekmiyor mu ]
Zaten anlatılanlar eğer doğru anlatıyorlarsa Kuran'ı Kerim'in tefsiri ya da Hadislerdir
Merak edip kitaplarını okumayı denedin mi? yargılamadan önce bı bak bakalım dediğin gibi kurandan bagimsiz mi?
Ayrıca. okadar. kapinda toplanıyorlar. hic merak edip okumamış olamazsın bence
Ayrıca. baskalarinin fikirlerinden ziyade kendin eserlerini okuyup karar vermelisin.
Ayrıca Kur'an hikaye kitabı değil. bir kaç kere okunmakla hemen anlaşılacak bir kitap hiç değil. muderrisler alimler O'nu tefsir edebilmek. icin yıllarca eğitim alıyorlar.
Kim yargiliyor beyefendi ben rahatsızlık boyutunda olmasından dolayı yakınıyorum. Bu da komşuluk konusunda kul hakkı. Önce buna da önem versinler.
Tv şeytan işi diyorlar sesini kapatmak istiyorlar neymiş evlerinde sohbet ediyorlarmış. Ne bu yani
Bir ateist ve laikliği savunan Türk milliyetçisi olarak Sence ne düşünüyor olabilirim
Said Nursiyi tanımaya çalışıyorum bildiğin bir şey varsa düşüncelerini tabiri iletebilirsiniz.
Tarikatları sevmem insanı dini peygamberimizin sunutlerini örnek olarak yaşamalı. Kuranı rehber edinmeli.
Bir cemaat ancak geneli halim uysal yumsaktirlar pamuk gibi çokta rahatsız edeceklerini zannetmiyorum
Bir eve 25 kişi rahat doluyor. Hepsinin gürültüsünü konuşmasını tahmin edebilirsin.
Ama işte öyle pek sohbet muhabbet olmaz sürekli birisi geçer sohbet verir sohbet bitince de dağılır yani millet
Tamam tek bir kişi anlatıyor ama sonrasında herkes bir ağızdan birbirleriyle konuşuyorlar duvardan sesleri geliyor. yok mu bunların toplandığı bir cemaat yeri de gidip orada konuşmuyorlar anlamıyorum.
Orası toplanma yeridir zaten onun için 🙃 evde erkek var mı baban falan vs
Bizim televizyon açık oluyor yanda sohbet yapıyoruz kısar misiniz diyerek bize geliyorlar. E biz senin mikrofonla bir şeyler anlatmani söylediğimizde dini ortaya koyuyor.
Hayret ya öyle bişey demeleri mümkün değil normalde de bilemiyorum neden böyle bişey dönüyor
İyi tanıyorsun galiba. Ne anlatıyorlar başka bu arkadaşlar sohbetlerde.
Takip edersen detaylı anlatayım ne yaptıklarını neden toplandiklarini sürekli buraya gelmek zor oluyor onun için dedim
İbadet Allah'la kul arasında olmalı
Evet İslam dininin gerektirdiğini bilmeyen yok namazını kilarsin ve diğer hükümleri yerine getirirsin. Hala toplanıp birbirlerine dinin faydalarını anlatmak neden gerekli?
Cemaat işini sevemedim hiç
deli sait ve müritleri
Bunlar hala var mı ya
FETÖ nurcu bir cemaatti.
Feto nurcularin içine sızmaya çalışan onları kullanan bir oluşumdu. Nurcularla uzaktan yakından alakası yok onların
Tanımıyorum
Çok karışık
Fetoyle ayni iste