Nasıl benden umudunu kesmesini sağlayabilirim?

yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. ben birinden çok hoşlanıyorum ama öyle böyle değil ölüyorum resmen... yaşanan her şey sanaldan bu arada... bu çocuk az bir ihtimal bile olsa bana bir şeyler hissediyor. eminiz yani. sonra bir tane daha çocuk var. bu çocuk arkadaş grubumuzdaki bir kızın arkadaşı. biz onunla gruptan konuşuyoruz normal olarak. sonra zaman geçti biraz. bu arkadaşımın arkadaşı olan çocuk bana benden hoşlanmaya başladığını söyledi. çok enerjik ve tatlı biri bu arada. ben de ona hoşlandığım başka biri olduğunu söyledim. belli etmedi ama kırıldı yani... arada konuşuyoruz hala çok fazla umut verdim sanırım... ben çok yakın davranıyorum insanlara ama o beni yeni tanıdığı için bu karakterimi ona gösteriyorum sanmış... ama ben ilk söylediğim çocuğu gerçekten çok seviyorum. sevmek ne demek aşığım. ama ikinci çocuk da benden cidden hoşlanıyo... o ikinci kişiyle olan konuşmamı nasıl arkadaşça bitirebilirim? onunla konuşuyorum ama gerçekten kalbim başkasına atıyor. sevdiğim çocuk bütüüün noktalama işaretlerine dikkat eden, türkçeyi mükemmel konuşan, baskın ve otoriter biri. ikinci çocuksa çoook cocuksu... e ben de mal gibiyim. yani ilk cocukla resmen tamamlanıyoruz... ben ikinci çocuğu nasıl kırmadan kendimden uzaklaştırıp flörtöz konuşmaları bırakabilirim?

Nasıl benden umudunu kesmesini sağlayabilirim?