Herkesin bildiği üzere hem hetero hemde homo ilişkilerin genel kuralı sağlıklı yaşam kuralına uygun olmak ilişkinin bu kurallar çerçevesinde ilerlemesi ve daha sağlıklı ve uzun ömürlü sürdürülebilir olabilmesi için yapılması gerekenler olabilir?
Sağlıklı ilişkilerde olması gerekenler nelerdir sizce?
Evet ama bunlardan başka neler olabilir? Yukarıdaki kullanıcıya sormuştum sana özgü daha başka hareketlilikler renklendirmek adına yapılması gerekenler neler olabilir yani?
Benzer fikirlerde olmasalar bile medenice konusabilmeliler. Bur çok alanda ortak zevkleri olmalı. Her anlaşmazlık konusunu dünyanın en büyük sorunu haline getirmemeliler. Ve tabiki sağlıklı bir ilişki de SAGLIK olmalı
Dışarıda ketum kılık kıyafetine dikkat eden makyaj yapmayan ciddi duran yani az bucuk anne ve eş profiline uygun yaşamaya çalışan biriyim ama kapı kapanıp benim özel alanım başladığında saydıklarımın tam tersi bir ben söz konusuu oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güven ve aşk olmalıdır
Evet ama bunlardan başka neler olabilir?
Yukarıdaki kullanıcıya sormuştum sana özgü daha başka hareketlilikler renklendirmek adına yapılması gerekenler neler olabilir yani?
Benzer fikirlerde olmasalar bile medenice konusabilmeliler. Bur çok alanda ortak zevkleri olmalı. Her anlaşmazlık konusunu dünyanın en büyük sorunu haline getirmemeliler. Ve tabiki sağlıklı bir ilişki de SAGLIK olmalı
Evet canım ❤️
Güven olmalı. Bu insan benim hep yanımda olur demelisin. Konuşacak şeyler olmlı. Eğlenebilmelisin
Evet, çok güzel açıkladın ama bunların haricinde kalan kısımlarda neler olabilir sence sana göre yani 🤔
Ne gibi
İlişkiye renk katabilmek sıradanlıktan çıkartabilmek adına yani?
Bunu çifler başarabilir kendi konumlarına göre. Çok değişken ve kişisel bence
Öyle tabi ki ama sana göre nasıl baş başa kalınca ev ortamında ve dışarıda olmak üzere ayırdığında
Dışarıda ketum kılık kıyafetine dikkat eden makyaj yapmayan ciddi duran yani az bucuk anne ve eş profiline uygun yaşamaya çalışan biriyim ama kapı kapanıp benim özel alanım başladığında saydıklarımın tam tersi bir ben söz konusuu oluyor.
Anladım, teşekkürler