Merhaba Ben 28 senedir sabretmiş her şeyi düzgün olan fakat yanlış insanlar yüzünden aşktan soğumuş birisiyim. Mantık, güven, samimiyet ve adalet çok önemsediğim konulardır. Ama artık hepimiz biliyoruz ki ne adalet kaldı, ne gerçek samimiyet kaldı. Özetle bakış açım günden güne değişti ve artık hayatımı ve anı yaşamak istiyorum. Yarının ne olacağı bir dünyada neden pişmanlığım olsun ki diye düşünüyorum. Sorum şu benim gibi birisi hakkında gerçekten ne düşünüyorsunuz nasıl değerlendiriyorsunuz merak ettim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kötü düşünmem. Olabilir, bu tercih meselesi. Sen kendin için doğru olanı böyle düşünmüş olabilirsin. Yalnız kadınlar hakkında tecrübe kaybına sebep olur bu. Neden dersen. Karşına çıkacak kadının sana ne amaçla geldiğini çözemezsin. Bazı kadınlar vardır, hayatı hızlı yaşar yaşar her şeyi yapar. En son kendini birine kapatırlar. Böyle bir kadını ayırt etmek için hayat tecrüben olması şart. Kendini geliştir ki bu koruduğun hazineye yanlış bir kadın cokmesin
Haklısınız değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin bu tür kadınları ayırt etmekte fark ettiğiniz
kalıplaşmış detaylar var mı
Eyvallah. Manipüle etmek nedir bunu öğren. Duygu sömürüsü yapan, sana sadece kendi istediğini yaptırmaya çalışan. Seni dinlemeyen ve mesela sana bir kızı sildirir. Sen ona şu erkeği sil diyince silmezse ve bahane üretirse. Ya o benim çok yakın arkadaşım veya o eşcinsel zarar gelmez diye. %1000000 yalandır. Hemen o kızdan kurtul. Eğer kıza sen bir şey dediğinde bunu yapıyorsa, o kızın sende gönlü vardır. Hemde karşılık beklemeden yapıyorsa da evlen o kızla.
Tamamdır teşekkür ederim kardeşim bu söyledikleri fazlasıyla ciddiye alacağım.
Sana kalmış. Kendini kızlara kullandirtma yeter. Karşındaki kadına değer verebilmek için onu çöz öyle ver. Verdiğin değerin altında hareketler sergilerse uzaklaşıp tekrar düşün. Unutma kız çok ama karakterli ver sadık kız az
Enayi derim, bakire kız mı kaldı kardeşim sen şimdi kime bakirim desen inandıramayacaksın ya da sâlak olduğunu düşünecekler.
Zaten öyle kardeşim evet tamda bu durumdayım. Sadece hak eden birisi olsun istedim ama öyle birisi yok artık fazlasıyla eminim bu konuda
Yok abi öyle hak eden birini nerede bulacaksın, 20. yy'da yaşamıyoruz 21. yy'dayız maalesef.
Evet gerçekten haklısın durum öyle, bende artık bu düşünceye göre yaşayacağım.
Helal derim ne diyicem kalmadı böyle insanlar tabi gerçekse ve dürüstsen ve önerim şu bu kadar gelmişsin ziyan etme düzgün bir ilişki yaşa evlen falan yani her şey kötü olabilir ama senin kötü olman gerekmez
Hak eden birisi kaldığını düşünseydim bende benzeri hissediyordum ama hak eden birisi kalmadığına artık o kadar eminim ki artık hayatımı yaşama kararı aldım.
Ben hep şunu tekrar ediyorum kendimede sanada tavsiye ederim ben varsam benim gibi biride vardır
Emin ol 28 senedir bunu denedim senden 2 yaş daha fazla sabrettim artık kabul ettim yok sana tavsiyemde bunu erkenden kabul etmen olur çünkü hayatı kaçırıyorsun benim gibi sonra çok pişman olmakta var
Sabreden derviş muradına erermiş imtihan dünyası kolay vazgeçme
Erdim artık gerçekten sabrım zirveyi fazlasıyla gördü. Ölsem ne olacak hiç bir duyguyu yaşamadan ölmüş olacağım gerek yok her söze inanmamak lazımmış benimde artık bu konuda düşüncem bu yönde değişti.
Sen bilirsin ne diyim inanç bu kadar kolay harcanmamalı diye düşünüyorum ama
Hak eden kimse kalmadığı için değmez daha fazla sabretmeme diye düşünüyorum.
Ne gibi hakeden mesela
İnsanların geneli artık çok samimiyetsiz her şey çıkar ilişkisine göre ilerliyor, adaletli davranmak herkese zor gelir olmuş herkes sadece kendi adaletinin peşinde ayrıca kaç tane kız artık sabretmiş ilişki yaşamamıştır sorarım sana kalanların geneli kendine özgüveni olmayan güzellikten mükemmelliyetten uzak insanlar çünkü kendilerini geliştirmek için çabaları yok. Özetle çok düşünmek artık aşırı saçma yaşayıp anı kaçırmamak tek önceliğim hatta benim ilgimi çeken ilk kızla bir şeyler yaşamayı planlıyorum artık.
Kendim için söylemiyorum ama bende sabretmiş insanlardanım ve gayet bakımlı ve güzel biriyim fazla genelliyorsun tabi yinede sen bilirsin bişey diyemiyicem
Bence büyük bir hata yapıyorsun bunun bilincinde ol yarın pişman olursan çok daha kötü bir durumda olacaksın. Çünkü o zaman sende benim gibi en uygun mantıklı bulduğun birisiyle düşünmeden yaşamak peşinde olacaksın ne çıkarsa bahtına olacak
Yargıladığın şeyi yapıyorsun ve benide ona yöneltiyorsun ben düzgün olmayan kimseyi hayatıma sokmam bundanda memnunum gereksiz insanların hayatımda olmaya hakları yok
Ben sadece seni uyarıyorum tüm samimiyetimle istersen dinlersin istersen dinlemezsin sana kalmış ama söylediğin kadar mükemmel birisi olarak ben sabrettim ne oldu sadece adaletsizlik gördüm. Bir çoğu enayi mi bu yoksa sorunlu mu diye düşündü hakkımda, bu durumun ne değerini bilen var ne hak eden olgunlukta birisi var. Bu hayatta onca kötü olay yaşadık birisinde ölsem ne olacaktı. Sabretmek buraya kadarmış senin düşüncen neyse saygı duyuyorum ama uyarımı gerçekten sabretmiş birisi olarak dikkate almanı öneriyorum.
Sağol ben almiyim benim kadar zor şeyler yaşadığını düşünmüyorum hiçbir şeye değmez bu yalancı dünya imtihan dünyası sadece burasu burdaki güzel şeyler öte tarafta misliyle sunulucak bir şey kaybetmiş olmayacaksın aksine mükafatlandırılacaksın ben zor olanı başardığın için bunları söylüyorum yazık edersin ve yinede sen bilirsin
Bence hatalı düşünüyorsun
Böyle mutluyum