2 ay yazıştık 3. buluşmada tenha köy evlerine çağırdı hava soğuk dedim sinemaya gidelim orada en arkaları aldı yakınlaştı. Niyeti kötü olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTenha köy evi mi? Yuh.. Niyeti çok belli. Sinema da çiftler yakınlaşabiliyor ama köy evine çağırması çok fazla. Sinema da en fazla dokunur ve bir kaç kez öper ama evdeyken çok daha fazlasını yapabilir. Sana tavsiyem kesinlikle gitmemen.
03 Yorumla
Soran+1 yılGitmedim zaten 2 . ayımızda çağırdı 3. buluşmada.5. buluşmada da kendi evine çağırdı. Ben aramadım bir süre aramak soğuktu kız ekledi.4. ayımızda 6. buluşmada yine köy evine çağırdı birbirimizi tanıyalım biraz daha dedim kızdı gitti
- +1 yıl
İsabet olmuş gitmesi :) Eve atmak isteyen erkek heryerde bulunur. Bu bir kayıp değil. Kalbiyle seveni bulur da kaybedersen ancak o zaman gercekten kaybetmis sayilirsin. Hic takma😅
Soran+1 yılAramamamdan ötürü Mİ bilmiyorum soğuktu aramız dedi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü niyetten anladığın nedir? Cinsellik falan mı? Sevgilin ise seni seviyorsa arzuluyordur. Dokunmak öpmek sevişmek istemek var bunun içinde. Siz sevgi olsun ellemesin bir şey yapmasın ama sevsin istiyorsunuz galiba. Hormonal ve psikolojik olarak böyle bir şey yok. Seversen dokunmak istersin.
039 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada onun savunucusu falan değilim ama birbirinizi çok iyi tanımış samimi olmuş olabilirsiniz cinsellik yaşanacaksa bile buna zaman biçmek mantıksız bazıları bir yıl bekleyeceğim diyor. Beklesin bekleyince ne olacak? Bu zaman işi saçmalıktan ibaret.
Soran+1 yılSadece daha iyi tanımak istedim 2 ay yazıştık 3. de tenha yerdeki eve çağırması garip geldi o kadar gezilebilecek yer varken
Soran+1 yılZaten öpmesi dokunması normal bende karşı çıkmadım öpüyordu dokunuyordu ama 6buluşmanın 4 ünde başbaşa kalalım dedi. Zaten parkta vs başbaşaydık. Pek aramaz sürekli mesaj atardı buluşunca da üzerime atlıyordu çok yakınlaşıyordu. Biraz daha birbirimizi tanıyalım dedim hayır da demedim ama gitti
Soran+1 yılBen beraber gezip birşeyler paylaşmak istedim o sürekli yalnız kalalım dedi nasıl güveneyim
Soran+1 yılO güven olduktan sonra isterim de
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum erken davranmış. Kadın beyni olaya nasıl gidileceğine bakar erkek beyni olaya bakar. Sana da hak veriyorum. Dikkat et cinsellik için kullanmak isteyen birisi olmasın. Belki çok fazla video izliyor olabilir. Sen sadece sana biraz olsun yatırım yapmasını istiyorsun ondan sonra sende açıksın anladığım kadarıyla. Sanaldan mı tanıştınız?
Soran+1 yılEvet aynen ilgilense hani biraz daha vakit geçirse bende onu çok istiyordum
Soran+1 yılDirekt her buluşmada ev demesi köyü düşündürdü beni
Soran+1 yılBen lisede 1-2 a görmüştüm o zaman hoşlanıyordum mesaj attım buluşmak istedi çok beğendi
Cevap sahibi+1 yılAnladım. İlginçmiş. Keşke benden de hoşlanan olsa işte...
Soran+1 yılHani bende biliyordum beğendiğini. Som senesiydi okulda öyle 4 ayda 6 kez buluştuk. Ben 2 hafta aramadım her hafta arardım o arasın dedim aradı tekrar ben aradığımda kız eklemişti soğuk yaptı
Soran+1 yıl1.5 ay öyle geldi elimi tutmadı sonra ona kurabiye yapmıştım aramız düzelsin diye yemedi dedi yine köy evine gideriz dedim biribirimizi tanıyalım terketti
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç?
Soran+1 yılBen 24 o 23
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimal işi gücü cinsellik gibi. O tarz videolar izlemek cinselliğe ulaşılmanın bu kadar kolay olduğunu gösteriyor ama gerçekler çok farklı.
Cevap sahibi+1 yılLiseden beri neredeyse 4 5 yıl geçmiş hala sevgili misiniz? Herhalde üniversitede farklı yerlerdeydiniz.
Soran+1 yılHani ben karşı değildim öpmesine biraz ilgilensin istedim o da benden bekledi
Soran+1 yılBen kız eklemesine rağmen konuşuruz dedim o terketti
Soran+1 yılHayır ben şimdi söyledim sevdiğimi 4 ay konuştuk
Cevap sahibi+1 yılAnladım. İlginç bir hikaye açıkçası. Büyük ihtimal sadece cinsellik düşünüyor kendisi.
Soran+1 yılSuçlu ben miyim sizce aramamam mı
Soran+1 yılEvet kendi söylüyordu başbaşa kalalım diye
Cevap sahibi+1 yılSiz değilsiniz. Açık açık konuşun bir ara ve netleştirin bu konuyu bence.
Soran+1 yılYok bıraktı gitti kendisi telefonda kendine iyi bak diyip
Soran+1 yılPişman olmadı 2 hafta oldu
Cevap sahibi+1 yılDeğerini bilememiş o zaman. Böyle kişileri çekiyorsunuz üzgünüm ama onları seçiyorsunuz enerjisi farklı geliyor beni seçen olmadı hiç mesela iyi erkeğim çünkü.
Soran+1 yılSaf temiz dediğim erkek de evlenme vaadiyle oyalandı senelerce
Soran+1 yılBilmiyorum kısmet galiba Allah herkesin karşısına iyileri çıkarsın. Ben öylesine konuşmak değil ciddi birisi olsun evlenelim istedim ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılDemek ki öyle değilmiş
Soran+1 yılOnun da tipini önemsemedim dedim bana değer veriyor bağlanınca o da gitti
Cevap sahibi+1 yılBende öyle bir şey istiyorum da daha birisi bile olmuyor hatta iletişim bile kuramıyorum
Soran+1 yılSonra dedim ben kendi beğendiğime yazayım iyi dediğim de iyi çıkmadı yazdım değer verdiö sonuç yine terkedildiö
Soran+1 yılNeden ki Sosyal medyadan değil bence bir kurs okul vb biryerlerden arkadas edinmeyi deneyin
Soran+1 yılYaşadığın çevre çok önemli bence
Cevap sahibi+1 yılArkadaş edinmekle olmuyor maalesef. Şu an sevgiliniz var mı?
Soran+1 yılBilmiyorum ben mesleği denkse tipinden hoşlandıysam konuşurdum
Soran+1 yılYok yeni terkedildim ya😂
Cevap sahibi+1 yılSorun değilse özelden yazar mısınız?
Cevap sahibi+1 yılOrada mısınız
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki de seninle öpüşmek yiyişmek istiyordur ondan demiş olabilir hani.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmediğine adım gibi eminim. Tek isteği cinsellik yaşamak. Sinemada en arkalarda görünme ihtimali çok az olduğu için sana rahatça yakınlaşabileceğini biliyor, bu sebeple oralardan bilet alıyo. Daha 1 ay bile olmadan bunların peşinde olan biriyle vakit kaybetme, kendini incitme.
28 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay yazıştık 3 buluşmada yaptı bunları
Soran+1 yıl4 ay yazıldıktan sonra 6. Buluşmada yine çağırdı köy evine dedim biraz daha birbirimizi tanıyalım eve gidince konuşmadı beklentimiz farklı samimiyetimiz yavaş ilerliyor dedi
Soran+1 yılOysaki normal öpüşüyorduk dokunuyordu ve bana soğuk yaptı son zamanlarda
- +1 yıl
Tamam işte. Senden istediğini almasının zor olduğunu anlayınca vazgeçmiş. Çünkü amacı sen değil cinsellikti. Ama senin de kabahatin var. 2 aydır tanımaya çalıştığın, henüz kişiliği ve karakteri hakkında hiçbişe bilmediğin birinin böyle davranmasına izin vermen doğru değil.
Soran+1 yılYa sadece öpüşüyorduk bana da erkem geldi ama
- +1 yıl
Ben sadece fikrimi söyledim. Bir de erkek olarak erkekler hakkında bişe söyleyeyim. Bu kadar kısa zamanda öpmesine, dokunmasına izin verirsen seni bu konularda rahat biri olarak görürler. Ki yaşadığın da bu. 2 ayda öpmeye, dokunmaya ses çıkarmadığın için yüz bulup sinemada arka koltuğa ya da eve çağırdı seni. Kendini hiç kimse için bu duruma düşürme olur mu? 😊
Soran+1 yılHiç öpmeden eve çağırmıştı
Soran+1 yıl3 . buluşmada öptü ilk
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılHemen yaftalamasaydin. Çift donu giyip gitseydin. Bı şey yapmaya kalkarsa kalkıp giderdin. Belki de çocuk masumdu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öptü sadece. De yanş bu köy evine çağırması ciddi olmadığını nı gösteriri
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Niyeti belli köy evinde işi bitirecek niyeti ciddi olsa sana söz nişan falan birseyler deyip güven sağlamak için çalışırdı kesin cinsellik istiyor
00 YorumlaNiyeti halis evladım.
Seni okşamak istiyor. Neden kötü olsun
Gayet doğal değil mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Niyeti belli cinsellik. Şöyle abazalara fırsat vermeyin basın tekmeyi
014 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil dimi onu çok sevmeme rağmen soğuttu kendinden.4. Buluşmada da sinemadaki gibi yalnız kalalım dedi.5. de yine evine çağırdı. Sonra okumaya gitti ben aramayınca soğuk yaptı başka kızlar ekledi.6. buluşmada 4. ayımızda da arabada film izleyelim dedi bakarız dedim. Köy evine de gideriz dedi birbirimizi tanıyalım dedim biraz. Kız eklemesini de sordum bozuldu . Dudağımdan öpmüştü o gün eve gidince telde samimiyetimiz yavaş ilerliyor beklentimiz farklı dedi gitti
Soran+1 yılHani bende gezelim biraz birbirimizi tanıyalım istedim bişeyler yaşanıcaksa zamanla olur birden ev ev. Birde ilk mesajı ben atmıştım eskiden seviyordum acaba yanlış mı anladı dedim ama çekingen düzgün biriyim hani o tarz davranışlarım da olmadı
- +1 yıl
Olayın seninle bir alakası yok. Kendini suçlama boşuna. Bunun aklı uçkurundaymış. Tek derdi cinsellikmiş.
Adam olan adam gibi aşkını yaşar her fırsatta kadını kullanmaya, dokunmaya, eve atmaya çalışmaz abazalık yapmaz. Bunun sevdiği falan yok tanışma derdide yok eve nasıl atarım derdindeymiş
Soran+1 yılDeğil mi bende öyle bekledim seviyordum ilgileniyor diye benle karşılığı var sandım ama aramıyordu bile beni ben arardım haftada 1. Anlamadığım seven bi insana niye bunu yapıyor oynaşmak istiyorsa kendi gibi birini bulabilirdi. Sen iyi birisin dedi gitti
- +1 yıl
Görünüşünü beğenmiştir. Eğlendiğim kar demiştir. Zaten ilgilendiğide yokmuş ses etmezse eğlenir geçerim demiş sen düzgün ilişki bekleyincede amacına ulaşamamış iyi birisin sen demiş gitmiş. Kısaca hazır bulmuşken abazalıkla seni kullanmak istemiş ama olmamış karaktersizin biriymiş
Soran+1 yılEvet ilk görüşte çok beğendi bakakaldım sana çok güzelsin falan bende beni sevdi Hoşlandı dedim birde o kadar çok ortak yönümüz vardı ki onun dışında
Soran+1 yılHayır insan der bir daha Bu kadar düzgün bana uyan biri çıkar mı karşıma diye düşünür.24 yaşında birde ama işte ne kadar değer verirsen ver karakter olmayınca olmuyor ben lisede seviyordum o zamanki gibi sanmıştım
- +1 yıl
Eğlencelik ilişki peşinde olanlar öyle şeyleri düşünmez. Kullandıklarına bakarkar cinsellik peşinde koşarlar hayır gelmez. Değerini bilecek insanlarla harca zamanını böyleleriyle heba etme. Adam gibi birini istiyorsan evlenmeden elimi tutmaktan sarılmaktan ilerisini istemem de buna saygı duyan adam seni gerçekten seven adam olur
Soran+1 yılHaklsın sadece içimde kalmıştı konuşmak denedim ve olmadı
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol sende🙏
Tenha köy evleri sinema minema.. Belki de mizantroptur insan sevmiyordur neden kötü düşünelim ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılen arkada sevisirken goren olmaz ondan tecrubesi var demekki baska kizlarla
02 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilmez dimi ayrılmak gerekir
- +1 yıl
tecrubesini yasadim evet bende 2 cocuklu biriyle cikmisdim ve ayrildi yani cocuk olunca arada olmuyor ve yasca ilerde anla iste
+1 yılDaha simdidennne bunacele vakit geciriyo olabilir senin le
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi erken dimi 2 ay yazıştık 3. Buluşmada
- +1 yıl
Aynen erken cok istekli dır belki de o yüzden yanaşır sen istiyomusun peki
Soran+1 yılBen birbirimizi tanıyalım isterim önce gezelim eğlenelim
- +1 yıl
İsteklerini. şöyle. al. karşına konuş bence
Soran+1 yılGitmedim 2 hafta aramadım her hafta arardım sormadı hiç kız eklemiş soğuk yaptı
Soran+1 yılBuluşunca yine gidelim dedi biribirimizi tanıyalım dedim biraz samimiyetimiz yavaş ilerliyor beklentimiz farklı dedi gitti
- +1 yıl
Hadi yaz. araniz köyümü yani simdib
+1 yılÇükünü düşünüyo olabilir ne konuştunuzu bilmiyorum ki
019 Yorumla
Soran+1 yılEvde film falan izlemek istiyor başbaşa diğer buluşmalarda da söyledi. Elele tutuşuyoruz öpüyor ama ev demesi Garp geliyor iyi tanımadan nasıl gideyim
Soran+1 yılYaşlar 24
- +1 yıl
Haklısın gitme acele etmesi saçma da
Soran+1 yılGitmedim ama her buluşmada söylüyor
- +1 yıl
Daha erken de böyle şeyler için de açık açık da gitmek şeterse kapı orada gitsin siz nasıl kadınısız kadın dedin asil olur
Soran+1 yıl4. ayımızda tekrar sordu 6. buluşmada Birbirimizi tanıyalım biraz daha dedim bozuldu konuşmadı
- +1 yıl
Ne bileyim ne biçim libidosu varmış her buluşmada insan sormaz bea
Soran+1 yılİlk 2 buluşma hariç hepsinde sordu uzak mesafe ilişkisiydi ama 6 kes buluştuk Yani nasıl güveneyim normal öpüşüyorduk zaten ev de ev
- +1 yıl
Dahasını istiyor orası bellide ne bilem ısrar etmesi saçma kendinden soğutacanı düşünmüyormu
Soran+1 yılÖyle bende de bi soğuma geldi biraz aramadım o da aramadı başka kız ekledi soğuk yaptı beklentimiz farklı dedi samimiyetimiz yavaş ilerliyor dedi gitti
Soran+1 yılOnu seviyordum ama utanıyordum yanında o da beni soğuk olarak gördü
- +1 yıl
Bak burdan anlatamiyorum ama sana kisaca soyle diyim seni bu sebeble terk ederse yolu acik olsun
Soran+1 yılDeğil mi onu sevdiğimi söylemeseler biliyordur diye düşündüm onun sevdiği yemelilerdi kurabiyeleri yapıyordum son gün de yaptım yemeden gitti. Hani durumu iyi değildi en ucuz şeyleri sipariş ederdim.
Soran+1 yılSadece çok sevdiğimi belli edemedim bu teklifleri de etkiledi beni
- +1 yıl
Vay anasini be ne kislar varmis neys eumaeim bahtina iyi biri gelir
Soran+1 yılçok zoruma gitti yaptıları
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
- +1 yıl
Anliyom beni de terk ettiler cok sey yasadik ama terk edildik olabilir
- +1 yıl
Hayat bunlardan ibaret bunlar olmasa tecrube kazanamatiz
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sence niyeti iyimi yani.. bizi konuşturup gülmek mi istiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu yanlış sormuşsun, niyeti iyi olabilir mi demen lazımdı sdfsdf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana dokunmak istemesi ciddi ilişki düşünmediği anlamına gelmez hocam
015 Yorumla
Soran+1 yılAma tanımıyorduk birbirimizi iyi tenha yere çağırdı
- +1 yıl
Tanımadan nasıl sevgili oldunuz
Soran+1 yılHayır iyi sohbet etmedik uzak mesafe ilişkisiydi 6 kez buluştuk
Soran+1 yıl3. Buluşmada eve çağırdı
- +1 yıl
İnsan sevdiğine sarılmak dokunmak ister
Soran+1 yılEvet de çok aramıyordu hep mesaj buluşunca da yalnız kalmak istiyor
Soran+1 yılZaten sarılıyor parkta öpüyordu dokunuyordu
- +1 yıl
Sevgisinden şüphen var mı cinsellik dışında
Soran+1 yılEvet hep planlarım var diyor o da ev
- +1 yıl
Şüpheyle bir ilişki yürümez ki
Soran+1 yılYan pek ilgi göstermiyor hep mesaj buluşunca da sohbet bile etmiyor he öpüyor
Soran+1 yılEv için birbirimizi tanıyalım dedim biraz gitti sinirlenip
- +1 yıl
Sen haklısın gibi geldi
Soran+1 yılBen sadece biraz ilgi göstersim güven verdim istedim o hep ev ev
- +1 yıl
Üzgünüm senin için
+1 yılCinsellik düşünmüş bence bu ilişkiyi bir daha düşün film izlemek yerine film çevirmek istemiş bir de tenha köy evi tabikide niyeti ciddi değil ama olmayacak ta diyemeyiz seni arzuladığı kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti kesinlikle ciddi değil mi
- +1 yıl
Ciddi ilişki insanıdır belki ama ileride senden isteyecekleri şeyler cinsellik
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn arkada sana dokunup temas etmek isteyecektir. Cinsellik istiyor mu senden
08 Yorumla
Soran+1 yılÖptü orada dokundu
Cevap sahibi+1 yılDevamini da yapacaktır. Sende istiyor musun
Soran+1 yıl6 buluşmanın 4 Üni evde film izleyelim dedi gitmedim terketti
Cevap sahibi+1 yılYanina gitmedin diye mi terketti
Soran+1 yılİşte en son ünite gitti başka şehire 3 hafta aramadım her hafta arardım kendisi aradı sonradan aradığımda soğuk yaptı gelince elimi tutmadı kurabiye yapmıştım aramız düzelsin diye yemedi köy evine gideriz dedi ben de biraz daha birbirimizi dedim kız eklemesini falan sordum
Soran+1 yıl*2 hafta
Soran+1 yılSamimiyetimiz yavaş ilerliyor aramız soğuktu beklentimiz farklı dedi gitti
Soran+1 yılTelefonda
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyanık olun kullanılmaya izin. Vermeyin istekli iseniz elinizi verebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle fiziksel cinsel yakınlık kurmak istediği asikar
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorarken kendin bile kötü niyetli olduğunun farkındasın aslında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti belli
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi bi ilişki istiyorum bırakmak en iyisi dimi
+1 yıltakılmak ıstıyor senınle
014 Yorumla
Soran+1 yılYaşlar 24 ciddi ilişki istiyorum olmaz dimi bundan
- +1 yıl
neden bazı seyler yasamadan cıddı zaten olmazkı
Soran+1 yılÖyle ama beni pek aramıyor ben arıyorum daha çok çok sohbet de etmiyor daha iyi tanıyamadım ki sadece mesajla
- +1 yıl
pekı senın tabularınmı var
- +1 yıl
soguk davrandıgını dusunuyor bence
Soran+1 yılHani o güveni verse güzel planlar yaptım diyor planı köy evinde film izleriz soba yakarım falan
Soran+1 yılBen biraz çekingenim o da bende öyleyim diyor ama. gayet rahat dokunuyor
- +1 yıl
tabularını bılmıyorum
- +1 yıl
daha oncekı ılıskılerındede oylemıydı
Soran+1 yılEvlilik öncesi ilişki istemem o yüzden o köy evine gitmem ne yapıp yapmıcagını bilemem
- +1 yıl
ılıskı harıcınde bazı seylerle kalabılırmısın
Soran+1 yılEvet onlar olur ama evde zorlamıycagını nereden bileyim 3 kez buluşmuşuz
Soran+1 yılNasıl güveneyim ilk 2 buluşma hariç hepsinde baçbau kalalım diyor
- +1 yıl
bır erkegı detaylı anlaman ıcın fıkır almalısın bence, ıstersen anlatırım
Ufak sevişmeler dokunuşlar için ideal onun içindir
00 YorumlaErgen işte gitme buSallakla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. yok canım hava soğuk ondandır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. niyeti belli de sen çok safsın galiba
044 Yorumla
Soran+1 yılEvet de erken değil mi ciddi bir ilişki istiyorum yaşlar 24
Soran+1 yılSohbet edip birbirimizi tanıyalım gezelim istedim sonra zaten yaşanır
Soran+1 yılEve gidelim başbaşa vakit geçirelim diyor buluşmalarda sevse bu şekilde davranmazdı dimi
Soran+1 yılAma 4 ay yazıştık hiç cinsel muhabbet yapmadı
Soran+1 yıl6 kez buluştuk 4 ünde ev dedi
Soran+1 yılEn som kabul etmedim dedim biraz daha birbirimizi tanıyalım beklentimiz farklı samimiyetimiz yavaş ilerliyor dedi
Soran+1 yılÖyle niyeti varsa niye benle konuştu o kadar ay başkası giderdi
Soran+1 yılO zaman niye konuştu o kadar ay benimle
Soran+1 yılBilmiyorum İşte 2 hafta aramadım başka kız eklemiş soğuk yaptı tekrar çağırınca da gitmeyince gitti
Soran+1 yılHani suç benim aramam mı
Soran+1 yılİnsan sevince görmüyor bana değer verdiğini düşündüm ama ne okursa olsum o güveni vermedem gitmezdim evine
Soran+1 yılHani nasıl ciddi güzel bi kızı istemezler anlamıyorum değer de veriyordum herkes ona masıl baktıgıma şaşırıyorken. durumu da iyi değildi.
Soran+1 yılSadece güzeliö değil sohbetim çok iyiydi Evet ama ortak yönlerimiz de fazlaydı kendi bile dedi ilk defs bu kadar şyi anlaşıyorum biriyle diye Yani çok benziyorduk ama niyeti farklı olunca hepsi çöp
Soran+1 yılHani izlediğimiz filmden tut takım , müzik her şey aynıydı
Soran+1 yılOna sevdiği yemekleri yapıyordum gelince Yani değer verdim
Soran+1 yılEvet onu anladım o istemiyorsa olmaz. Zaten istese o koşardı peşimden
Soran+1 yılİleride pişman olur mu bilmem Benim kadar değer vereni bulabilir mi
Soran+1 yılYa şimdilik öyle ama bazı şeyler yaş aldıkça anlaşılır. Tabi umurumda da değil ilerde temiz kız ister artık kendi gibi yolluyu bulur
Soran+1 yılEskiden sevmiştim 16yaşımdaykem ilk mesajı ben attım yani
Soran+1 yılEskiden seviyordum içimde kalmıştı konuştum o yüzden dönüş böyle olunca üzüldüm
Soran+1 yılIşte birazcık tanıyordum böyle yapıcağımı ummadım o üzdü zaten.24 yaşında bir de
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılanlamadın mı :D
13 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişki istiyorum
Soran+1 yıl24 yaşlar beni çok tanımaya çalışmıyor her buluşmada başbaşa kalalım diyor
- +1 yıl
aynen
Sinemada napcak en fazla elini tutar, öper yani
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dokundu bacağıma göğsüme falan
Soran+1 yılÖptü bide
+1 yılRahatsız olduğun şeyleri açıkça konuşmalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılYa konuşamadım mesajda sordu dedim ki hava soğuk. Eve çağırdı tekrar bakarız dedim. Sonrs ben rahatsız oldum bu tekliflerden normalde ben arardım aramadım o aradı , tekrar ben aradığımda kız eklemişti soğuk yaptı.4ayımızda 6. Buluşmada tekrar sordu dedim biraz daha birbirimizi tanıyalım erken o da terketti beklentimiz farklı samimiyetimiz yavaş ilerliyor dedi
Soran+1 yılHani som buluşmada yüzyüze sorduğu için kendimi açıkladım
+1 yılErgen mi ya sinemada yiyiscwk
00 Yorumla
+1 yılSevişmek istiyor senle bu kdr basit
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu ciddi olmadığını mı gösterir
- +1 yıl
Hyr tabikide göstermez
- +1 yıl
Ama davranışları nasıldır önemli olan bu illa sevişmek istiyor die ciddiyetsiz diyemeyiz
+1 yılYoo ne alaka
01 Yorumla
Soran+1 yılEn arkayı istemesi garip değilmi
Eğer seks kötü niyetli olmaksa olmuş
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır 24 yaşındayız ben ciddi bi ilişk istiyorum birbirimizi iyi tanımadan cinsel olarak çok yakınlaşmak istemem oradan tenha
Soran+1 yılZaten öpüşüyoruz dokomjyıto
Soran+1 yılDokunuyor da ama her buluşmada ev diyor
Soran+1 yıl2 hafta aramadım her hafta arardım o da kız eklemiş hemen soğuk yaptı tekrar gidelim dedi bende biraz daha birbirimizi tanıyalım dedim beklentimiz farklı samimiyetimiz yavaş ilerliyor dedi gitti
Soran+1 yılO gün de öpmüştü
Soran+1 yılBen o da seviyor sandım tam tersi ciddi bi ilişki istedim
Soran+1 yılAma o böyle yapınca soğudum böyle biri çıkacağını bilemezdim
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılYiyişme derdinde
02 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilmez değil mi 24 yaşlar ayrılmak mantıklı ciddi ilişki istiyorum
- +1 yıl
Bana pek iyi gelmedi.
+1 yılYok be kötü olsa birazla kalmaz çok yakınlaşırdı
02 Yorumla
Soran+1 yılSinemada öptü dokundu Yani daha ne yapabilir ki
- +1 yıl
İçine de girebilirdi
Ahahha belli değil mi zaten ya
07 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişki istiyorum 24 yaşlar sonraki buluşmalarda da bahsetti başbaşa film izleyelim diye
Soran+1 yılOlmaz dimi bundan ama mesajlarda hiç cinsel muhabbet yapmadı zaten öpüşüyoruz çok az buluştuk ev muhabbeti saçma değil mi birbirimizi tanımadan
Soran+1 yılBen erken buluyorum çünkü orada durmaz biliyorum çok istekli o da bozuldu 2. soruşumda hayır deyince
Soran+1 yılBiraz aramadım o da aramadı kzı ekledi soğuktuk ilişkiden beklentimiz farklı samimiyetimiz yavaş ilerliyor dedi gitti
+1 yılKolla kendini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Sapik
00 YorumlaOrta iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılhahhahh harelde yani
00 Yorumla
+1 yılUzak dur s.. k
22 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay yazıştık cinsel muhabbet yapmadı.6buluşmanın 4 ünde eve gidelim başbaşa film izleyelim dedi
Soran+1 yılHani öyle bi niyeti varda neden benle oyalandı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılE yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Çift don giy
00 Yorumla
+1 yılKac kızım kacc
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı
- +1 yıl
Evet tam olarak o kadar. Resmen sapık kullanıp atar bunun gibiler
Soran+1 yılİlk mesajı ben attım lisede seviyordum uzaktan yanlış mı anladı acaba beni yoksa karekteri mi öyle bilmiyorum
- +1 yıl
Askim yanlış tercihmis boş ver valla kendini kullandırtma hadi ordan
Soran+1 yılDeğil mi yanlış bişey yapmadım ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamile mi
00 YorumlaMontaj
00 YorumlaDikkat et
00 Yorumla
+1 yılSapık
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim sinemada en arkalar daha iyi oluyor dedi, niyeti kötü mü bunun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler