Yeme & İçme Mantının haşlama mı kızmış hâli mi daha güzeldir? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mantıyı nasıl yemeği tercih ediyorsunuz? Haşlanmış mı, kızarmış mı? Mantının haşlama mı kızmış hâli mi daha güzeldir? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kızarmış bence 0 0 Yorumla
Xxkado81 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Manitanin haşlama mı kızmış halimi diye okudum ne diyo bu diyom 😂 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Mantı kızartılıyor muymuş? İlk defa duydım. dHep haşlama yedim ben. 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her ikisinde 0 1 Yorumla Kartopu0 +1 yıl İkisi de Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Haşlama bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızarmış bence
Manitanin haşlama mı kızmış halimi diye okudum ne diyo bu diyom 😂
Mantı kızartılıyor muymuş? İlk defa duydım. d
Hep haşlama yedim ben.
Haşlama olanı güzel..
İkiside güzel olmuyor
Haşlama hali güzel
Mantı ya her türlü yenir
Her ikisinde