Benim. bir ilişkim vardı sevgilide değildik sevgili gibiydik , neyse o hep onun dediği olacak olmazsa hakaretlere , başlıyordu, ben artık o onun gibi kavga çıkarıp hakaret etmeye başladım , beni engelledi sonra sizce normal olan biri sürekli kavga çıkarır mı, hastasin dedim git piskolojik tedavi gör dedim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Durup dururken kavga çıkaran ve bunu sürekli olarak yapan biri, içsel olarak rahatsızdır. Ruh hastalığı yaşıyor olma ihtimali yüksek
Aynen öyle bende onun gibi yaptım, en son yeter lan dedim gelip evine seni öldürürüm sonra kendimi dedim🤣🤣 korktu engelledi
Baya ürkütücü cümleler bunlar. Ağır girmişsin
Ne yapayim karşımdaki normal değil ki ben normal olayim
Başka hangi davranışları sıkıntılı?
Birseye yok demiycen, işte hastaya herseyi sıķıntı
Neden birliktesiniz siz? Sağlıklı bir ilişki değil
Birlikte değilizki o yazardı hep ben istemiyordum zaten
Belli ki takmış kafaya
Aynen öyle. Hiç umrumda değil. ise her zamankinden daha bakımlı gidecem
Merhaba güzel bir şekilde ders verip karşı tarafada Empati dersi vermiş olduğunuzu gördüm tebrik ediyorum sizi
Bide insanın annesine haber vermesinin eziklikle ne ilgisi var
Haklısın boş ver gereksiz biriymiş oldu ve bitti
Şimdi de bu sevgili gibiyiz'ler çıktı ama normal değilmiş seni de bozmuş.
Aynen en son sinirden ağliyordum
1 evin delisi tüm evi delirtir..
Sevgili değildiniz ama sevgili gibiydiniz genelde cinsellik yaşayıp adını koymadığınız bir durum mu vardı
Yok
Şimdi Bazı insanlar davranış ve tavır olarak genelde Karşı taraftaki insana hakaretler veya gerginlik çıkararak ya da küçümseyerek kendisini bir birey olarak ortaya koymaya çalışır Bu hastalıklı ruh halidir Yani bir şekilde psikopat tavırlar sergileyerek karşıdaki insanı ezmeye çalışır Yani bu tip insanlar genelde çocukluk veya sonraki dönemde ezilen baskı altına alınan ya da zorbalık görmüş insanlar olabiliyor
Bak dedi gel kahvaltı yapak şu mekanda benim de işim var dedim başladı sen ailenin kölesimisin vs bana bir kazak akmış artık başka kıza veririm dedi , bende sen o kadar pic birisinki dedim
Sen bununla nerede nasıl tanıştın yani nasıl irtibat kurmaya başladınız
Ya aynı iş yerindeydik kendisi başlattı, ilk zamanlar iyidi sonradan saçmaladı işte
Aynı iş yerindesiniz ve aranızdaki muhabbet bu mu kahvaltıya gel gelmediğinde ağzına geleni saymak şimdi Bence siz İM A101 tarzı bir yerde çalışıyorsunuz büyük ihtimalle ya da bu tekstil fabrikaları falan oluyor ya Saçma sapan kadınların Erkeklerin birbirleriyle bel altı muhabbetlerini tavanına kadar yaptığı yerler böyle bir yer olmalı ve Sizler de lise mezunu insanlarsınız bence yani insan iş yerindeki arkadaş ağzı bozuk nasıl konuşabilir
O öğretmen ben danisan
O öğretmen Sen Danışan O nasıl oluyor anlamıyorum yani nasıl bir ilişki bu neydi alışıyorsun ki seni orada tanışmada mı çalışıyorsun Sizin yaşlarınız kaç ya
Okul danışmanı ya benim23 onun28
Sen de mezunsun kaç yıldır tanışıyorsunuz siz bu varlık Bir de öğretmen mi ve sizin aranızdaki muhabbeti Bu mu yani özel okulda çalıştığınız belli çünkü adamın kalitesi ortada Zaten adam kaliteli zeka unsuru bir varlık olsaydı yarı fiyatına özel de çalışmazdı devlete atanmış olurdu bu adamın branşı ne
Türkiyede yasayıpta psikoloji düzgün olan erkek zengin aileden geliyordur başka açıklaması yok
Bozuk mu değil. Mi
Sende bu duruma katlanıp sevıyo sanıyodun dımı
Yoo kendisine karşı birsey hissetmediğimi yüzüne vuruyordum ki
Ya kurtulmuşsun takma kafana baba yaa
Ama aynı iş yerindeyiz
Daha iyi.. yokmuş gibi davran..
Zaten dedi arkadaş olalım dedim karaktersizlerle işim yok benim
Hakedene hakettigini goster böyle.. tebrik ederim
Beni engeledi ama bunu ben bilerek yaptirdim ona , bende insanım sonuçta
Kendini ezdirme boylelerine karşı
Uzak dur bundan
Uzak duruyorum zaten ona piskolojik baskı yaparak