Güncellemeler
+1 yıl
ozgur olmak istiyorum* olcak yanlıs Yazmisim
erkek vazgectiyse hemen unutabilir Mi eski kiz arkadasını? mesela 3.5 yıllık kız arkadasını ayrılsa sevmiyorum artık ozgur olmak istemiyorum diyip ayrildiysa özler mi geri döner mi? aklına geliyoMudur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendisi gidiyorsa birini bulmuştur ya da ailevi sorun
Ortak karar ise uzun bir süre sorgular
Kız çekip gittiyse minimum 1 yıl acısını çeker
vazgecitigni söyledi Mutsuzmus kavgadan vs özgür olmak İstedgini söyledi gitti acı çekiyo mudur beni özleyip hic?
Çekmiyorsa bile pişman olacaktır asıl sorun şu bunu sana yapan biri için neden kendini hırpalıyor, yıpratıyorsun
seviyorum☹️ Ne kadar derken Utansamda.. Gercekten sevmistim biliyomusun.. oyle hemen vazgecemiyorum. o nasil hemen böylr aklim almıor.. o kadar senedir beraberiz Unutamaz dimi beni hemen. Bir sürü anilarimiz var sık görüşürdük
Empati kuruyorum aynı sorunları yaşamış olabiliriz maalesef bazı insanlar gamsız ne kadar düşünürse düşünsün kendi hayatlarına devam ediyorlar halbuki sen onun için hayatını duraklatıyorsun fark bu 🤷
evet;(
Bir de 2 gun Once engelimi kaldirdi mesela. Ona Ulasmaya Calıstıgımda engellemisti istemiyorum diyp 2 ay gecti engeli kaldırmıs neden ki mesela
Boşuna umut edip durma ya telefona format atmıştır ya whatsapp silip yüklemiştir numarayı değiştirmiş bile olabilir o zaman da farklı biri kullanıyordur yani eskisi gibi olmayacaktır
Hem daha 2 ay olmuş kendi adıma konuşayım bir yılı geçti ama onu değilde anılarımızı hatırlıyorum
instagramdan Kaldirdi
kac yıldır cıkıyodunuz? Yani özlüyo musun onu peki o da beni Hatırlıyodur belki
Her katil merak eder vurduğu kişinin ölüp ölmediğini
Hemen hemen sizin kadar 4-5 yıl
dimi.. Neden engellemeyi kaldirdi cok sacma cidden ben sahsen vazgectigim İnsanın engelini kaldırmam bile ulasamasın bana diye. Kendsii Cok gururlu biri Mezaj atmaz zatende
oohaa 4-5 Yıl iyimis Baya fazla emin ol Kızda unutamamıstır.
Gurur aşkı öldürür 🤷
Unutamamış demeyelim ama deprem sırasında halimi hatırımı sordu Allah razı olsun hakkını yememek lazım
İyi Bari iyi insanmıs demekki.. hadi yeniden baslayın 🥺 Eğer sende seviyorsan hala
Biz severek ayrıldık aileler engel oldu birde bizim suçumuz sonrasında işi haramsevdaya dönüştürdük belkide bundan olmadı Allah'ın takdiri🥺🤷
yaa :(( kötü olmus.. ama kaderinde varsa bırakmaz pesini.. hep karsına cıkar kavusursun :( bilemiyorum hayat bu iste
Öyle olmaz onun hayatını veya kendi hayatını çürütemezsin vebalini nasıl ödeyeceksin cam vitrinin önünde onca insan geçerken bir kişinin gelmesini beklersen belkide gelmez ama şuda var kader belkide tekrar kavuşturur bu defa doğru şekilde bilemezsin o yüzden yasını yaşa daha sonra mücadelene devam et nasıl birisin bilmiyorum ama fırsatın varsa ibadetini eksik etme
evet, dua ediyorum zaten iyi Geliyo🙏🏻
Hadi benim dişim ağrıyor da yatamıyorum ne diye uyku tutmuyor seni
onu Dusunuyodum engelimi Neden kaldirdi diye
Ya büyük acı çekeceksin unutmak için ya da düşüne düşüne kahır çekeceksin bu kadar meraklı olma planlarını ertelenmiş oluyorsun
Güzel anılar yaşandığı zaman kolay unutamaz
Kişiden kişiye değişkenlik gösteren durumdur
Unutmaz
dimi Bence de
Unutur
nasil unutur Ya? o kadar yildan bahsediyoruz
Niye unutmasın?
hemenden bahsediyorum? 2 ay olmussa 3.5 yıllık iliskisi biteli nasil unutsun o zaman. yani mantiksiz hafizasını sildirmesi gerekmiyormu
Adamı bunaltmışsın demek ki
2 gün önce Engelimi kaldirdi neden sence
Bunu ancak o bilir
Sanmam
neden
ha evet unutamaz bencede yani hemencik
Ben unuturum 😉
nasil?
Özgür olmak istiyorum demiş. Bende öyle düşünürsrm unuturum
:(. özlemez misin hic peki
Özlemem
bu Arada 2 gün önce engelimi kaldirdi neden sence