Bir erkek maddi manevi hep yaninda olan sirf parasi yetmedigi icin telefonunu satan bir kizi kendisi ayrilma karari alsa bile unutabilir mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha iyisini bulan her iki cins için geçerli. Unutur
Valla benden iyisini de bulabilirse helal olsun ne diyeyim 1 senedir tum maddi manevi her ihtiyacinda yaninda oldum. Ayrilirsak da icim cok rahat olur bu konuda kimse bu kadar onun icin ugrasmaz diye dusunuyorum
Egoistse unutur
Haha yok egoist degil
Unutmaz ozaman
Evet unutur. Hatta umurunda bile olmaz
Ah su erkekler..
Ah şu gereksiz fedakarlık yapan kadınlar
Yok ya gereksiz fedakarlik olarak dusunmuyorum aslinda. Sonucta o kadar zaman beraber gecirdik iyi kotu anilarimiz oldu bizim evimize geldi annemin yaptigi yemeklerden yedi. Bir suru sey yasadik o zamanlarin hatrina sonu ayrilik da olsa yine yapardim gerci ayrilmadik da oyle aklima geldi bi an zaten Şu an o telefonun cok daha ust modelini alip surpriz yapmis oldu bana
Yanlış yolda olduğunu biliyorsun. Seni masumca seven o erkek gibisini bulamayacağını biliyorsun. Ona rağmen popüler kültüre yenik düşüp ayrılmaya razısın. Fakat biliyorsun ki onun gibisi bir daha asla gelmeyecek!
Ne hahshs yanlis soruya cevap attin sanirim neyse
Z kuşağısın muhtemelen. Böyle bir bakış açısına sahip olman olası - durağan - sıradan
Yani az once anlattigimdan nasil ayrilmak istedigimi, onu kullandigimi falan imaladin anlayabilmis degilim niye tribe girdigin hakkinda hic hic fikrim yok. Konunun kusakla alakasini da cozemedim. Senin bakis acinla bakmaya calisiyorum yazdiklarimi tekrar okudum farkli bir cumle mi kurdum diye. Tekrar diyorum tam olarak ne alaka?😂
Zeki kız - kadınsın.. Çok sarhoşum ve tamamen saçmalıyorum. Sen benim yorumlarımı dikkate alma.. Sağlıcakla kal
😁 iyi geceler gecen guzel olsun
Senin de. Kusuruma bakma lütfen. Ara sıra ortalık kızıştırmayı, bazen de saçmalamayı seviyorum. Keyifli vakitler
Hahaha hic sorun degil burasi benim icin de eglence platformu :) benim yerime de ic lutfen
Sınırı aştım. Uyuyamam gerek.. Kırdıysam - kızdırdıysam affola 🙂. Gittim
Nankör olması ve hiç sevmemesi Lazım
Bilmem nankorluk var gibi biraz sevgi konusunda suphem yok ama. Nankorluk de soyle biz cok zor zamanlar yasadik beraber onun kisisel problemlerinden dolayi ben elimden gelenin fazlasini yaptim iyi olsun diye ama o genellikle neler yasadigimi bilmiyosun anlayis bekliyorum tarzi konusuyor bu konularda nankor bence
Bence de nankör ve seni yari yolda bırakmış
Yok birakmadi devam ediyoruz ayrilmadik allah korusun 🤭 sadece aklima geldi oyle sormak istedim unutur mu diye
Unutur ona göre hareket et
Kendi kaybeder🤠
Off bi özgüven gördüm sanki 😊
Yani gizlicim ozguvenden ziyade kac yillik arkadaslarinin ailesinin yapmadigi fedakarliklari iliskinin4. ayindan beri yapiyorum ben hicbir cikar yol olmadan :) ailem de dahil buna kendi ailesinden goremedigi sevgiyi destegi ailemden gordu. Simdi sana soruyorum sence kim kimi kaybettigine uzulebilir? Ben disarda onun ve ailesi gibisini cok rahat bulabilirim ama o benim gibisini bulabilecek mi 1 senedir ne cicek ne cikolata hicbir beklentim olmadi mesela :) cogu hemcinsim pandoralar, pirlantalar beklerken ben simdi sen calisiyosun ben de calisiyim destek olayim sana evlilik paramiz ciksin dusuncesindeyim ona karsi
Böyle biseyin kıymetini bilmezse kendi kaybeder tabiki yanlız bu kadar şey yapmışken de birakmasi zoruna gider. Sen sevgililikten öteye nerdeyse Esin gibi bakmışsın daha ne olsun.
Yani zoruma gider yalan yok ama dedigim gibi ben onun gibisini cok rahat bulurum ki cok cok daha iyi sartlarda olan adamlar da var ama ben onu hayatimda istedigim icin onunlayim bunun da kiymetini bilemiyorsa yapabilecegim bir sey yok kendisi icin benden sonraki hayatinda basarilar dilerim cunku bensiz kolay olmayacagini biliyorum gercekten hayati yolunda gitsin diye cok sey yaptim (ailemle de yaptik) ego gibi gozukebilir ordan okuyunca ama. O yuzden cok rahatlikla soyleyebiliyorum kendi kaybeder diye.
Yoo ego felan değil ben seni çok iyi anlıyorum. Diğer yazında gizlicim demissin çıktım gizliden. Gönlünden geçen gibi olsun bu kadar zaman ve kendinden çok şey vermişsin inş değişmez diyelim. Biz olgun insanlarız böyle düşünürüz olmazsa da tabiki artık yapacak bisey yok önüne bakacaksın 😊
Tabiki dunyanin sonu degil hayat ona benim isigimla aydinlandigini ben hayatinda olmadigim zaman anlatir☺️ ay sanki adam benden ayrilmis da surda girdigim triplere bak hahahsha haberi bile yok uyuyor garibim
Adami astik kestik doğradik herseyi yaptık simdi masum masum yatiyor. Kazayla bise yapmasa bari sonra kötü olur 🤣
Ay cok komigime geldi Şu an hahah nerden aklima geldiyse boyle bi soru 😂
Cok detay düşünüyorsun yanliz baska ne sorularin var merak ettim ama ekli değilsin 😁
Uyku tutmayinca oluyor arada ya😂 degisik sorular gorursen bil ki benimdir hahaha
Bilemem ki herkes bi değişik 😊
Unutamaz ama enayi diye anar
Hahsh valla enayiden ziyade ben sattigimda bende ip8 vardi Şu an onun bana aldigi 14 promax ile yaziyorum :) ayrilsa ben onu enayi diye hatirlarim gibi
Bak sen 😂 kız iyi yapmışsın he
E tabiki askim biz de sultanahmette turist degiliz hashha ama yani benim telefonumu satarken telefoncudaki en dusuk modeli istemistim kullanmak icin, masrafa girmesin diye. O bana kendi durumunu toparlayinca surpriz yapmis oldu.🤭
Ama bak yapmayadabilirdi yine iyi çocukmuş kıymetini bil
Evet ama benim ona yaptiklarimla bi zahmet yapsin yani☺️ kac yillik arkadaslarinin ailesinin yapmadiklarini bir dakika dusunmeden ben yaptim
Kız sende nasıl güvendin ben yapamam heralde ya hırlısı var hırsızı var
Askim valla hilmiyorum ki bos anima denk geldi ahhshsh isin kotusu ailem de para verdi ona islerini duzeltmesi icin kendi ailesi arkadaslari vermezken dusun yani. O yuzden cok rahatlikla sorabiliyorum unutabilir mi pisman olur mu ayrilsa diye hahaha
Peki bu adamı ne kadar zamandır tanıyorsun ailende para verdiğine göre baya bağlantınız var
1 senedir tanisiyoruz cok uzun zaman degil aslinda benimde ailem niye verdi bi fikrim yok cok sevdiler kendisini hahsja ama aileme karsi da mahcup etmedi beni cok sukur para konusunda da benle olan iliskisinde de.
İyi bari bence evlen 🙄 ben olsam kaçırmam
Hahdha yani normalde vardi niyeti bu zamanlar icin ama maddi olarak sorun yasiyor su aralar borc falan cok. O yuzden belirsiz bir tarihe ertelendi :))
Burçlarınız ne
Ben terazi o yay
Yay burcunu evliliğe ikna etmek her yiğidin harcı değil 😂
Terazi yapar ama hahaha helal
Hayatim o beni ikna etme cabasindaydi desem😂😂
Terazi bu şeytana pabucu tersten giydirilir
Eh biraz oyle😂
Taktik ver Allah için 😂😂
İsteklerini tatli dille en minnos halinle belirtmek, sinirlarini cizmek o sinirlar ihlal edildiginde trip atmadan oldukca sakin bir sekilde problemi soylemek, problemi soyledigin halde duzelmiyorsa ustelemeden tavir almak, duzeltebildiyse tesekkur edip ovmek, bir sorunu aciklarken senin su su tavirlarini cok begeniyorum ama bu yaptigindan hoslanmadim gibi cumlelerle aktarmak, yersiz kiskanclik yapmamak, ilgi dilenmemek daha sayayim mi bebisim
Aa en onemlisini soylemeyi unutmusum asla ama asla baska iliskilerle kiyaslamamak, ailesiyle ilgili konulara karismamak, yapabilecegi en ufak bi is icin bile destekleyici konusmalar yapmak, aramadiginda yazmadiginda niye yazmadin aramadin diye hesap sormak yerine bugun beni aramadigin icin endiselendim bir sorun mu var hayatim gibi cumlelerle olayi anlamaya calismak. Ve en onemlisi ozguven hep aklinin bir yerinde dik durusunla kiyafetinle gulumsemenle kalabilmek
Ben trip atmak yerine direkt ayrılıyorum 😂😂
Hahaha ama ayrilip donmuyorsan okey ama surekli ayril baris yapiyosan o iliski cok problem oluyor cunku hem tavir alip ayrildiginda karsi tarafta bi rahatlik oluyo cunku bunu defalarca yasadiniz. Trip degil ama bir sorun var konusabilir miyiz deyip net bir sekilde sorunu konusmak her iki taraf icin de en iyisi
İlgisiz kalınca siliyorum
Yani o biraz karsindakine bagli aslinda bence ben ilgi konusuna takilmam calisiyor gun icinde yazamayabilir okeyim. Arkadaslariyla aksam cikabilir o yazana kadar yazmam sorun etmem boyle seyleri. Ama bu bana gore bir durum cunku ben kendi kendime de cok zaman geciririm film izlerim saatlerce bakim yaparim resim cizerim film izlerim alisveris yaparim gibi gibi ben bunlari yaparken o yazdiginda ben de onunla ilgilenemiyorum mesela ve bunlar onda merak uyandirdigi icin daha cok arayan yazan taraf o oluyor bu kiz ne yapiyor da bana cevap vermiyor diyerek :)
Haklsın belkide bahanedir bunlar bilemiyorum
Hayatim bahane demeyelim de yani seni tanimiyorum sonucta o tarz bi sey demem yanlis olur ama sen ilgiyi benden daha cok seviyosundur belki ya da ailenden bu sekilde gormussundur karsindakinden de boyle bekliyosundur herkesin sevgi dili farkli senin belki de gun icin de programin yogun degildir o yuzden zamanini sevgilinin ilgisiyle gecirmek isteyebilirsin cok normal seyler bunlar
Evet haklısın teşekkür ederim vakit ayırdığın için 💭 her şey gönlünce olsun inşallah 💖
Ayy hepimizin insallah 🌸💖
unutup ayrilmus
Ay yok ayrilmadik benim aklima geldi oylesine sordum🤭
biri var yani?
E soruda bahsettigim kisiyle sevgiliyim ya?
boş ver onu
Seni mi alayim gizlicim
evet gel gizemi coz
Tamam hemen biraktim sevgilimi tam Şu an
hemen derhal tutmalisin
Enayiye ihtiyaç duydukça hatırlar
Bence enayiden ziyade ben sattigimda bende ip8 vardi Şu an onun bana aldigi 14 promax ile yaziyorum :) ayrilsa ben onu enayi diye hatirlarim gibi
Öyleyse neden asıl fedakar şenmişsin gibi hazırladın soru içeriğini 😄
Cunku konu sadece telefon degil manevi olarak da cok fazla destek verdigim konular oldu yani benim onun icin sattigim telefonun ust modelini aldi diye kimse fedakar olmaz gozumde kendi ailesi yillardir tanidigi arkadaslari bunu yapmamisken :) ayrica ailem de kendisine maddi olarak cok daralmisken elini rahatlatti. Enayilik diye bir durum da goremiyorum cunku borcunu geri odemis oldu aileme de sorun kalmadi yani
Unutamaz
Yani bir zahmet unutamasin dimi
Yanii