Sizce neden hayat bana böyle davranıyor?

Keçen sene yaz aylarında hoşlandığım kişiyle tanışdım ve instaqram üzerinden konuşmaya başladık. Önce ben yazdım. Böyle her gün konuşuyorduk. Sonra sürekli o bana yazamaya başladı. Bende ilişki yapmakdan korkuyordum. Hep geceleri konusurduk sınavlar yüzünden sonra ben böyle bir şey yaptim. Bir gün çocuk bana ilk defadır böyle hiss ediyorum söyledi. Bende olabilir insanlık hali diye söyledim. O zaman korkuyordum. Bu ilişki uzarsa, ne olur falan korkularım vardı konuşduk bir ara sonra kesdik. Sonra bir soru üzerinden konuşmaya başladık. Hikayede soru cevap olarak hoşlanıyom ve hoşlanmıyom anketi sorusu paylaşmışdı. Bende hoşlanıyomu seçdim. Bana gerçekdenmi güzel kız dedi. Sonra bende korkularım yüzünden arkadaş olarak söyledim🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Aslında hoşlanıyomda korkularım vardı. Söylemeye asıl nedenini off ben bozdum her şeyi sonra bir müddet konuşmadık. Şimdi üzerinden 5-6 ay keçdikdən sonra yeniden hemen kişiden hoşlanmaya başladım. Sonra yine yazışdık. Şimdi ona yazan taraf fırsat buldukca benim ama arkadaş olarak, yazışmalar oluyor. Söylemem o ki, ilk tanışdigimizda sürekli o bana yazdığı halde şimdi o duruma ben düşmüş sayılırım. Bu nasıl bağlılık ya? Universitede şimdi her gün bir-birimizi görüyoruz ve tanımıyormuş ve görmüyormuş gibi davranıyoruz. Çok acı kalbim sizliyor 💔🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce neden böyle oldu? gören her kes bakabilirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlışmı yapmışım?
Sizce neden hayat bana böyle davranıyor?