Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar daha çok yorum bekliyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aferin.. söyle ne olacak yani.. ölmezsin.. ya da sapik ilan etmez kimse seni.. herkes benzer duygular yaşıyo kimse robot değil sonuçta..
iş hayatında aşk olmuyor, hem o benden uzak duruyor
Uzak duruyosa boş ver.. iş hayatında aşk olmuyo mu? aşkın yeri mi oluyo? bizim haberimiz yok
etik karşılamıyor kimse en başta sevdiğim kız bence etik bulmuyor
Sevdiğin kızın sen de gönlü olsa.. dünyayı takmaz dünyayı.. sonuçta iş hayatının dışında da bir hayatınız var..
ben cesaretli birini sevemedim. Konfor alanından çıkmak istemeyen birini sevdim
E belli.. hiç yormuyo kendini
.
aynen öyle her adımı benden bekliyor
zaman kaybı.. gönlü olan öyle taktiklere girmez..
taktik yapmıyor ki kızın huyu böyle. İşkolik ve soğuk biri. Sevmek-sevilmek nasıl bir şey bilmiyor.
öğrenmek de istemiyo.. çünkü ilgi duyduğu birisi olsa iş güç vız gelir.. o gördüğün soğukluğu unutur sımsıcak biri olur..
kendine sadece başarı odaklı bir hayat kurmuş. Herkesle arkadaş bile olmuyor. Arkadaşları da sınırlı
Asosyal.. bencil.. yükselsin bakalım yükseldiği yere kadar.. başarı da Nirvana'ya ulaşsın.. ne olacak ki.. hayat sadece işten güçten ibaret değil oysa ki..
İşte bunu 35 yaşından önce anlamayacak birine benziyor. Mutluluğun sadece başarıdan geçtiğine inanıyor ve aşk-sevgi neymiş umursamıyor
İyi yapmışsın. Gtünü kaldırmadan vazgeçmek doğru olan şey.
Ölüm var ölüm seven sevdiğine sevdiğini söylesin demişler.
Hayır söyle niye söylemiyon
kolaysa sen söyle :D iş hayatında aşk olmuyor maalesef, etik bulmuyor karşı taraf
Ben ne alaka mdjdjdbd karşı taraf etik bulmuyor mu yoksa senden hoşlanmıyor mu önemli olan bu
İçinde oluşan çukuru kapatman zor olucak.
nasıl geçer?
Söylemezsen geçmez
Niye?
çünkü soğuk biriydi ona adım atmakta zorlandım
Açılınca belki değişir. Ben de soğuk biriyim zamanla çözülüyor her şey. Sevseydin anlamadan bunu yapmazdın
Ezik baskalari sîkerken izle sen de
böyle aptalca bir yorumu yazmak için çok mu düşündün?
Ben doğruları söylerim
Simdi git ağla
o başka biriyle olmak istiyorsa zaten engelleyecek halim yok. İster sevişir ister öpüşür. Kendi bilir
Ultra güzel kardeşim
Gâvatus
kız başkasıyla oluyorsa engelleyecek halim yok, demek ki ben içinde bir yaprak bile kıpırdatmamışım 😒
sen git ağla