O beni çok seviyordu ama ben ondan hoşlanmıyordum, sadece ilgisi sevgisi hoşuma gidiyordu ama bisey hissetmiyordum bende ayrıldım pişman olur muyum kötü mü yaptım bidaha onu gibi seven ilgilenen bulamam diye korkuyorum
Beni çok seven bir kızı terk ettim, hata mı ettim?
Bende birine aşıktım askerdeyken sabaha kadar hep konuştum yalnız kalmasın diye ordan döndü başka şehirde yalnizdı yine konuştum ailesinin yanına döndü toplam bi 6 aydan uzun süre sevgiliyiz evlenme kararı bile verdik görüştük el ele tutuşmak istemedim zorla tuttu seviyorum falan dedi. Ve sonra bi anda sevgim bitti sevemiyorum falan dedi. Ilgiyi kesti ilk bende sorunca böyle dedi. Ayrıldık. Ama hakkımı helal etmiyorum ilgi duymuyorsa neden seviyorum dedi ve sonrasında denedim olmadı diyor 6 ay denemek mi olur. Hakkımı helal etmiyorum oda üzülüyormuş gibi yaptı ama inanmıyorum ona
Sanki eski sevgilim sormuş bu soruyu gibi hissediyorum şu an. Bende ona aynısını dedim. Yani onun beni değil, sadece benim ona karşı ilgi verdiğimden hoşlandığını. Çok acı bir durum. Ama zaten sevmiyorsan bırak. İlgi istiyorsanda kendinle ilgilen. Bence bir insan kendini sevdiği sürece hiç kimsenin sevgisine, ilgisine felan ihtiyacı olmaz. Kendimden biliyorum.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O da mı senden ayrıldı? Çok seven taraf sen miydin?
Bende bilmiyorum. Ben çok soğuk bir insanım. Ama aynı zamanda sevdiğim insanlara çok ilgi gösteririm. Ona çok ilgi vermiştim. Ama zamanla dedim ki ben bu adamı seviyorum ama onun beni sevdiğini gram hissetmiyorum. Çabaladığınıda görmedim. Sonra bıraktım ilgi göstermeyi. O da ne tesadüf, kısa zamanda ayrıldı benden. Demek ki, gerçekten beni değil, ona verdiğim ilgiyi sevmiş.
Sen onu değil ilgisini seviyormuşsun yani aslında tam olarak senin bakıcın olmuş. Her kız elbette senin üstüne bu kadar düşmeyebilir ama hiçbir duygu hissetmeden bu şekilde de ilerlenmezdi doğrusunu yapmışsın
Hayır o değil de kızlar çok bencil gerçekten niye biliyon mu? kendileri bi erkeği beğenmeseler o erkek o kızla ilgilense deli gibi sevse her türlü aşağılamayı yaparlar fakat sen kızı beğenmedim sadece ilgisi hoşuma gitti dediğinde seni linçlemeye başlarlar. Oysa kızların çogu bu olayı misliyle yapıyor erkeklere
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ya bak bu çok doğru kızların zaten normalde yaptığı şeyler bunlar
O yüzden acıma sevmiyosan salla gitsin. kızlar ah vah çekmiş linçlemişler yorumlarda seni ama kendileri kat kat fazlasını yapıyor. Emin ol erkekler daha vicdanlı bu konuda.
Keşke şu genellemeyi bir bıraksanız. Her erkek aynı değil. Her kadında aynı değil. Sırf siz 1-2 yanlış insanlara denk geldiniz diye tüm karşı cinsi aynı kefene koyamazsınız. Dünya o iki üç kişiden ibaret değil. Çevremde, ailemde o kadarı güzel seven kızlar var ki. Yani cidden hem haksızlık yapıyorsunuz o kadarı seven insanlara hem yanlış bu yaptığınız çünkü gerçekte öyle değil işte.
Evet bir sürü kız var ama her insandan bir tane var. o kızın senin hayatındaki rolü seni herkesten çok sevmesi. Hayatında başka insanlar olacak ama diğer kızlarda onu aramayı bırak. Her insan farklıdır onu sadece onda görebilirsin başka kızlarda değil. Kızda olsa erkekte olsa değerlendirmek gerekiyor. Ben sevmediğim halde değerlendirdim çünkü kıpır kıpır hissettiğimiz insanlar zaman geçtikçe o his kayboluyor ve aldatıyor aşık olmanın sevmeninde anlamı kalmıyor. Zaten aşık olduğun sevdiğin kişiye de zaman geçtikçe böyle hissedecektin. Ben en azından beni seven bana ilgi veren kişiyi tercih ettim. Çünkü sevdiğimiz insanlar en ufak şeyde moral bozar en ufak şeyine takılıriz. Mutsuzluk her anında olabilir. Ama sevmediğin insanın davranışları gözüne batmaz ve senin için çokta çabalar onu sevmeye başlarsın. Maalesef bir insandan bir daha gelmez. Ben şanslıyım bu konuda beni seveni seçtim
2
32 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende senin gibi düşündüm o yüzden denedim zaten ama olmadı yani ona bakınca o heyecan istek yok içimde
İstek yokta içinde istek olan kişiye karşı bile zamanla hislerin gidecek her ilişki monoton olmaya mahkumdur. Özellikle erkeklerin hisleri gidiyor. Kadın ömür boyu ilgi verir. Şanssızlık işte
Heyecan, kıpır kıpır olmak istiyorsun. Olgunlaşınca bunların bir önemi kalmayacak dürüst düzgün karakterli insanlar arayacaksın. Arkadaki gecime önem vereceksin. Çünkü o heyecan gidiyor eskisi gibi bakmıyorsun o kişiye
Ben karakter olarak diyebilirim ama benim için için çok çabalar. Dış görünüşü sorun etmiyorum zamanla önemsiz geliyor çünkü yakışıklı erkeklerle de tanıştım ama zeki değildi. Sirf yüzüne bir yere kadar ilgi duyuyorsun sonra o yakışıklılik sıradan geliyor
Sen yüzüne bakıp hayran olacağın tipler arıyorsun peki konuşursa ne olacak? Egositse kibirliyse hiçbir iş yapmayıp hep senden bekliyorsa o dış görünüşü seni heyecanlandiran kişinin kahrını çekecek misin
Sen daha kazık yemişsin pişmemişsin o zaman anlarsın karakterin seni sevenin herşeye bedel olduğunu. Bak şu sorulara Instagramda yorumlara bak dışarıda insanlara bak, insanlar çok sevilen birini görünce şu kadar sevilmedim diyor. Sende yakında onlardan birisi olacaksın
Bence sen heyecan duyacağın herhangi bir kizlada olma ona da yazık. Çünkü heyecan gidecek zamanla alışacaksın. O zamanda onu bırakıp yeni heyecanlar mı arayacaksın. Bu hep böyle sürecek onu bırakacaksın ona geçeceksin sonra diğerine hep bir heyecan arayacaksın ömür boyu. Yaşlanınca belki mutluydum diyeceksin belki de aradığının dürüst bir insan olduğunu anlayacaksın. Önünde iki seçenek var.
Ben gençliğimi yaktım o çocuk için uyuşturucu kullanıyordu beni dövdü zorla ilişkiye girdi bakireydim (zorla) aldı. Her şeyi kenara bırakıp tekrar başladım. Beni şizofreni hastası yapacaktı aklımı kaybetmeye başlıyordum iyice ayarlarımla oynuyordu. O kadar çok seviyordum ki bu çok kötü bir şey insan tecavüz ettiği kişiye geri dönmez ama döndüm. Bunun farkındaydı ne kadar sevdiğimin o yüzden sıkıldı sevgim ağır geldi gitti. Uğruna can verirdim... Yazık etti bana bu arada güzel ve bakımlı kızım hani güzellik de sorun değildi. Sevgim ona ağır geldi. Ben Allah'a havale ediyorum içim çok yandı hayatım boyunca unutamam can cekislerimi. Sevgi yoksa oyalamayin en başından söyleyin yani değer mi lan bir gençliği kahretmeye.
Bakire olduğum için o an istemiyordum hazır değildim. Sevgi cinsellik ile olmuyor her zaman cinsellik olmadan da sevebilir insanlar evliliği beklediği biliyordu
Insan bu şekilde düşündüğü biriyle neden vakit gecirmek istesin ki.. sevgi ve ilgi dedigimiz kavramlar deger verdigimiz kisiden geldiğinde kiymetli olur, diğer türlüsü anlamsız.. her iki kisi icin de vakit kaybindan baska bisey degil.. hele de sevgi ve ilgi gosteren, emek veren taraf icin daha da sacma
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet öyleymiş ben zamanla belki bende hoşlanırım diye düşündüm böyle bir kızı kaçırmak istemedim
Bulamazsın işte bu devirde adam akıllı seven mı kaldı bulmuşsun başka istiyorsun aq evlensen bence gayet mutlu bir evlilik olur sende zamanla onu seversin zaten
Sevgi olunca hepimizin kırılır. Duygusal pişmanlık yaşayacaksın, hata birinden hoşlanıp red alimca senin aklina gelecek AMA SEVGI TEK TARAF OLMAZ , DOGRU YAPTIN.
Kanka ben de aynı durumu yaşadım o benden hoşlanıyordu ben onu arkadaşım olarak görüyordum daha fazla ümit vermemek adına konuşmayı kestim daha fazla ne yapabilirim bilmiyordum
Bir kızı sırf ilgisi için istiyorsunuz halbuki sevseniz evlenmeye kadar bile gider. Benim ex te benden çok seven olmayacağını iyi biliyordu pişman oldu ama ne fayda...
İsminden de belli ne kadar zeka geriliği sahip olan biri olduğun,, insanların duyguları ne zaman oyuncak oldu da "ne pişman olması bir sürü kız var" diyip insanı yaptığı hatasından geri manevra yaptırmaya çalışıyorsun !!! Umarım sizin gibi iğrenç insanlara bir sürü kız var dediğin kızlardan en iğrenci en ahlaksızı en çıkarcısı en sadece makyaj güzeli en çakması en samimiyetsizi en yarı yolda bırakanı gelir ,, Allah'ım amin 🥀
Genelleme yapma bu bir İkinci ise biz erko değiliz erkeğiz erko diyen kızlar çok itici ya bir konuda haklı bile olsa erko dedikten sonra benim gözümde haksız duruma düşer
Kimse kimseye bir şey hissetmeden duramaz bence sen kızı istememişsin o kız gibisini de bir daha bulamazsın bir deneseydiniz belki önyargılı düşünüyorsundur.
Soruyu tam okumamışım iyi yapmışsın bence sen kızın ilgisini sevmişsin sadece illaki iki tarafında birbirini sevdiği bir ilişkin olur diye düşünüyorum.
Aynı şey değil sen kızı sevmemişsin ayrılmışsın başka kızlarda o kızı arama. Nasibinde olanı bulursun bir gün elbet. Sadece vicdan azabı çekiyorsun ama verdiğin karar doğru bir karar bence. Niye bir insan sevmediği kişiyle birlikte olsun ki¿
Orası da öyle kaldıramayacağın şeyleri yapmayacaktın o zaman madem sevmiyordun sevgili olmayacaktın kızın duygularıyla oynadın olumlu tarafı bunu fark edip ayrılman anlatmak istediğim bu. Umarım anlatabilmişimdir