• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilime göre güzelim ama benden 3 yaş küçük, evlenirsek ilerde daha gençlere bakar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
27
Yapay Zekaya Sor

İyice aklıma takıldı bu konu

Sevgilime göre güzelim ama benden 3 yaş küçük, evlenirsek ilerde daha gençlere bakar mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • badboy_master
    badboy_master Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar,

Bunun yaş ile bir alakası yok 3 yaştan da bir şey olmaz sayılara takılmamak gerekir kişinin iç dünyasında gözü dışarıdaysa yapacağını yapar kişi siz şuana odaklanın ilerisi şuandır şu an nasılsanız ileride de öyle olacaksınız ilerisi çok üst düzey bir şey değil bu günlerin nasıl geçiriyorsan ilerisi de o şekilde geçecektir.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet.
      Aslında şöyle:İlk başlarda çok problem ediyordum ona da söyledim ve o asla etmiyordu aksine saçmalama lütfen yaşla ne alakası var diyordu ben de kabullenmiştim artık. 7 ay sonra ayrılık aşamasına gelicek tartışma yaşadık ve bana ailem problem eder dedi.

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Tabi ailesi problem edebilir yapacak bir şey yok bu konuda burada olumlu olarak bakman gereken bir nokta var senin yıllarını çalınmaması ve ilişkinin inceldiği yerden kopması sadece bir aşk acısı çekersin konu kapanır gider daha iyi ve güzel bir insan karşına çıkar onunla mutlu bir evlilik yaşarsın zaten şunu da bilmeni isterim her önüne gelenle ciddi düşünme aşık olabilirsin aşkta mantık olmaz kişiyi önce tanı iyice tanı sonra bu kişi evlenilecek birisi dediğin anda itibaren evlilik konularını açın yoksa bu şekilde hayal kırıklıkları ortaya çıkıyor hiç bir ilişkini bir sonuca bağlamaya çalışma su ol ilişkinde her şey olacağına varır olmuyorsa da bir hayır vardır diyeceksin yoluna devam edeceksin küsmeyeceksin hiç bir şeye mücadeleci olacaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sürekli ilişkisi olan birisi değilim aksine 25 yaşımdayım ve ilk defa birisine şans vermiştim ve sonrasında yanılmadığımı düşünüyordum ne olursa olsun bırakmıyordu çabalıyordu ben küssem o gün çözmeden ertesi güne geçmek istemezdi. Sonra bir gün bunları duyunca şok oldum gerçi o zaman tartışmanın etkisidir dedim ama üstünden 2 ay geçti devam ediyoruz fakat o söyledikleri şu an dokanıyor

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Zaten normal olanda budur yani sürekli ilişki halinde olamazsınız ilk aşkınız olduğu için bu kadar üzüntü içindesiniz bunlar çok normal ve olası bir şey çok iyi anlıyorum sizi ama olayları kabullenip sindirmeye çalışmalısınız bir kere ilişki yaşadım bir daha kimse olmaz diye de bir algı yaratmayın hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor eğer ki çözemediyseniz kendi içiniz de bu sorunu kişiyle bir buluşma ayarlayın oturun ve güzelce konuşun birbirinizi anlayacak derece de birbirinizin üstüne çıkmayacaksanız ortak nokta buluşabileceksiniz bu konuları dile getirin masaya yatırın ama birbirinizin üstüne çıkıp kalbinizi kıracaksınız bu konuyu açmayın ve kalbiniz kırılırsa da orada ilişkinizi sonlandırın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız..
      Bi şekilde konuşmak gerekicek bu konuyu.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• eaasyy
    eaasyy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 40
    +1 yıl

Ya bunu nerden bilsin insanlar hshehe yaşa ve gör evli arkadaşlarım var mesela kadın 6 yaş büyük ama rakiplerine her yönüyle 10 çakar kendine bakmış spor sağlıklı yaşam ama onu yaşça daha büyük birisi için terketti yani bilinmez bir soru sormuş oluyorsun kdkdkr

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder

Yorumla
    • eaasyy
      eaasyy
      +1 yıl

Afedersiniz yaşlarınız neydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 25 o 22

Yorumla
    • eaasyy
      eaasyy
      +1 yıl

Abi daha kaç yaşındasınız yaa ileriyi düşüncek kadar erken değil i şu an kfkdkr

Yorumla
    • eaasyy
      eaasyy
      +1 yıl

Ayrıca 3 yaş aradaki fark sanırım piskolojiniz bozuk destek alınız lütfen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla öyle bi söyledi ki ailem istemez diyince, kendimi şu an aşırı büyük hissediyorum

Yorumla
    • eaasyy
      eaasyy
      +1 yıl

Hshshdh 25 yaşındasın yaa nasıl hissedersin bunu saçmalama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neymiş ailesi hoş karşılamazmış, neymiş benim yaşım geçiyormuş eğer onunla devam edersek beni oyalamış olucakmışmışım başkası çıkarmış karşıma evlenmek istersem diye.

Yorumla
    • eaasyy
      eaasyy
      +1 yıl

Owww başkasını bulmuş bile hemen yok ver bence yakında ayrılıcaktır 8 seni terk etmeden sen onu terket ki zaten geri dönecektir ama uinede barışma b3nce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 ay geçti üzerinden ben onu çok yormuştum o sıra tartışmalarla, deidm ki bundan söylemiştir. Sonra şu an düşündükçe kötü hissediyorum.

Yorumla
    • eaasyy
      eaasyy
      +1 yıl

25 yaşında olduğunu varsayarak yine söylüyorum bunu dert etmemelisin ki elinde oynatman lazım normalde 25 ok ama 23 bir erkek için çocuk diyebiliriz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kimseyi oynatmak/kullanmak istemem ki

Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Merhaba

Ya aslında ben öyle düşünmüyorum öyle olacağını da sanmıyorum çünkü şöyle günümüzde bir kendinden büyük sevdası varki kadın erkek herkeste. Çevremde gördüklerimi söyleyeyim kadının büyük olduğu ilişkiler daha mutlu

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

41

Cevap

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, böyle düşünüyorsanız veya düşünmeye başladıysanız zaten o ilişkiyi bitirin ya inanın o ilişkiden hayır gelmez. Aşkı, sevgiyi bir kenara bırakıp tamamen materyal şeylere odaklanmışsınız beyin olarak çünkü. Aşkta sadakat, güven duygusunun da zedelenebileceğini düşündüğünüz bir ilişkiyi bence daha çok uzatmadan bitirin gitsin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında başlarda o ikna etmişti, sorun olmaz yaş vs diye ben de zamanla alıştım tabii ama 7 ay sonra bana ailem problem eder dedi

Yorumla
    • Askiyasamak u
      Askiyasamak
      +1 yıl

Tamam ailesi problem edebilir ama ben bu kızı seviyorum, evleneceğim derse de kimse bir şey diyemez o yaştaki bir insana. Reşit olmuş sonuçta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demek ki söyleyemeyecek potansiyelde.

Yorumla
    • Askiyasamak u
      Askiyasamak
      +1 yıl

Evet, olabilir.

Yorumla
  • loveonthebeach
    loveonthebeach Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

saçmalamaaa 3 yaş ne ki ben daha küçüklerle bile görüştüm ve hiç sorun etmiyorlardı. bunu kafanda büyütme, bunu sorun edenler genelde bazı geleneklerine bağlı aileler oluyor, bunu sorun edecek bi tipse zaten sana naparsan yap sorun eder, ben okey deseydim kendimden 5 yaş 6 yaş küçük adamlarla evliydim şu an, hem de o kdr kaliteli adamlardı ki, diğer sevgililerim de hep benden küçüktü. sen sakın bunun sorun olduğunu düşünme. düşünürsen hareketlerine yansıtır kompleks yaparsın. ilk kendimden küçük ilşkimde kafama takıyordum o bana bi gün moruk dedi ki yaşım daha 26ydı düşün, insanlar zaten kötüyse zaafını bin beter kullanır sevdiğin bile olsa yapar bunu, ama sonrakilerde umursamadım ki cidden umursanacak bir konu değil güven bana, onlar da bana prenses gibi davrandılar.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öncelikle teşekkür ederim açıklama için.
      İlk başlarda çok problem ediyordum ona da söyledim ve o asla etmiyordu aksine saçmalama lütfen yaşla ne alakası var diyordu ben de kabullenmiştim artık. 7 ay sonra ayrılık aşamasına gelicek tartışma yaşadık ve bana ailem problem eder dedi.

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

aynısını ben de yaşadım ama tabii daha baştan bunun olacağını anlamıştım, ona da sordum hatta yok ya ailem ileri görüşlüdür sorun etmez dedi, sonra da dedi ki ya benim ailem aslında istemez anneme desem beni döver falan, ama anlamıştım yani, o yüzden yalan söyleyebilir, gerçekten bunu sorun etmeyecek insanı da anlarsın zaten merak etme anlıyo insan ya. karaktersizmiş boş ver.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Baştan hiç anlamamıştım çünkü o kadar peşimden koştu ve yaşın önemsiz olduğunu söyledi ki. Sonra bi bana bunu söylediğini gördüm

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

erkek milleti başta her şeyi yapar, başka bir soruda ben de bunu tartışıyorum zaten, avcı içgüdüsü, kazanana kadar her yalanı da söyler, karaktersiz bunların çoğu ya. üzülme sakın. ama sakın da yazma arama etme. ne kaybettiğini görsün ve ararsa da asla yüz verme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında şöyle o konuşmanın üzerinden 2 ay geçti ve biz devam ediyoruz çünkü ben o zaman haksız olduğum için ve tartışma olduğu için takma kafana demiştim kendime. şu an ise aklıma yeni yeni takılıyor

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Hayatında biri varken başkasına bakan adamdan da kadından da hayır gelmez. Başkasına bakacak bir tipse güvenmediğin bir insanla zaten hayat geçmez

1
    52 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında güveniyordum ama aklıma birçok şey takılıyor, şöyle ki:
      İlk başlarda o beni ikna etmişti, ben yaştan dolayı tereddütlüydüm. Sonrasında ise 7 ay sonra tartışma anında ailem cahil insanlar sorun ederler dedi

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Sen büyük müsün bundan yaş olarak niye sorun ediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet sorum da o ya zaten, 3 yaş büyüğüm

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

He pardon ben son kısmına odaklanınca başına çok takılmadım🤣3 yaştan bir şey olmaz ya. Adam olan aşık olan başka kadına ne olursa olsun bakmaz.3 yaşı falan sorun değil be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendimi bayağı büyük hissediyorum ya o böyle diyince.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Yani genelde kadının büyük göstermesi sorun edilir çoğunluk olarak ama 3 yaş sorun edilecek kadar değil bence. Fazlası olsa biraz tuhaf karşılanabilirdi ama 3 yılı çokta sorun etmemelisiniz lafı bile açılmamalı hatta bunun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ilk başta sorun ediyordum o da saçmalama diyordu bana şöyle olgunum böyleyim bilmem ne diye sorun olmadığına beni inandırdı ama 7 ay sonra tartışmada bana dediği şey: ailem yaşı problem eder.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

"Hem senin yaşın da ilerliyor, seni oyalamak istemiyorum. Evlenmek isteyeceksin hakkın, önüne çıkan birilerini engellemiş olucam" dedi

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Ohoo böyleyse hiç zorlama ya ne kadar erken kurtulsan kardır. boş ver bırak gitsin bu ne. Başkasıyla evlenme ihtimalini bile sorun etmiyor sevdiği falan yok bunun. Boş bahaneler üretiyor

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Yaşlar kaç da böyle diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten aramıyorum sormuyorum son zamanlarda o mesaj atarsa cevap veriyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 25 o 22 oldu

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Yani bende 26 yaşındayım bizim yaşlarda artık evlilik baskısı oluyor üzerimizde genelde. Bu arkadaşta pek evlilik meraklısı değil gibi seninde evlilik yaşlarının geldiğinin farkında işi zaten ben seni tutmayayıma çevirmiş. Gönlü var gibi durmuyor ciddi ilişki adamı değil. Öyle olsa aile vs diye bahane üretmez zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet sanırım benimle o düşünceyi kesmiş.
      Bi de şey demişti o an ben de artık çalışmaya başlıcam ailem evlenmemi isticektir felan.
      Ben bunları çok önemsememiştim o an tartışma anında oldu devam etmemek için sebep arıyoruz gibi geldi diye (çünkü bizim gelecekte birlikte olmamız da zor ayrı ülkeler) ama şu an aşırı takıyorum.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Yani kendince bahaneler üretmiş işte ayrılmak için olay bundan ibaret aslında. Ayrı ülkeler derken nerelerdesiniz ki çok mu aşırıydı mesafe onunda etkileri olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an aynı ama ileride mecbur ayrı ülke olucak. Ve evet bahane çünkü ben bunları ilişkinin başında kaç kez sorun edip ayrılmak istemiştim o demişti hep sorun değil bir yolu bulunur Allah büyük felan ama o an her şeyi o problem etti.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

İleride neden mecbur oluyor o mu yurt dışına çıkacak sen mi? O çıkacaksa ben nasıl olsa gitcem kafasıylada böyle davranmaya geçmiş olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet o gidicek mecburi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En başta da vardı bu durum sen gidiceksin diyordum sürekli zaten ilerisi olmayacak dediğimde Allah büyük bi yolu bulunur diyordu güya

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Yani o zaman durum belli hemen evlilik düşünmüyor ve gittiğim yerde rahatım bozulmasın kafama göre takılayım kafasına girmiş. Bu süreçte sana yakınlaşmak gibi farklı amaçlar güttüyse sana eğlencelik olarakta bakmış olabilir umut verip kandıracakmıştır belkide o kadad pislik olmasa bari

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani muhtemelen artık gidince başkasını bulurum orada onunla devam ederim kafasına girdi sanırım.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Yanii gözüken o. Sana boşuna umut vermesi çok kötü olmuş yalnız ayıptır. Umut veripte yarı yolda bırakanın 2 dünyadada affı yoktur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet maalesef aslında umut değil kimseye muhtaç değilim. Bu zamana kadar sevgilim olmadı buna güvenerek şans vermek istemiştim ama bana başta dediği şeylerle sonra dedikleri arasındaki tutarsızlık resmen ayıp.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

boş ver böyle olduğu iyi olmuş yanlış birinden erkenden kurtulmuşsun. Herkes böyle değil bu durum güvenini kırmasın senin için doğru olanla karşılaşırsın illaki. Bu yaşa kadar niye sevgilin olmadı ki güvenmedin mi kimseye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında hala birlikteyiz.
      O an ben duygusallıkla ayrılmak istememiştim fakat yeni yeni kafama takılıyor.

Bu zamana kadar güvenmemek değil de gerçi o da var ama önceliklerim farklıydı, hissetmediğim insanlarla sevgili olmak istedim vs vs.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Hissetmediğim insanlarla sevgili olmak ne demek anlamadım. Hala birlikteyseniz iyice düşün taşın kararını ver bence. Böyle belirsizlikler insanı çok yıpratır çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani şöyle daha önce sevgilin olmadı dedin ya, başkalarına karşı hissetmiyordum hissettiklerim de platonik oldu geçti demek istedim.

Evet, ben de düşünüyorum sadece o gücü bulmam lazım.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Kimse vazgeçilmez veya unutulmaz değildir. Kendin için en doğru olan kararı ver hayat senin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle tabii ki vazgeçilmez birisi değil zaten. Onu bıraksam başkaları çıkıcak biliyorum hem ondan kat kat daha iyi meslek ve tipte. Ama ben biraz insanlara ve yaşananlara önem veren birisiyim o yüzden üzüyor beni.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Bir şey olmaz 4 yıllık ilişki bıraktım geride geçti gitti. Haketmeyen insanlara harcanan fazladan her dakika bile kendimize zarar olur takılma o kadar.
      Geleceğin için doğru olanı yap sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet geçer gider tabii ki de işte insan yine de aklı kalıyor.
      Yapacağım zaten, eskiden yazmasa aramasa deli olurdum.
      Şimdi hiç yazmıyorum o ancak 2 günde bir felan yazarsa cevap veriyorum.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Hakkında hayırlısı olsun. İyice düşün taşın yanlış kararlar verme kendi mutluluğun her şeyden önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle tabii ki artık zaten ne kadar istese de seviyorum dese de pek inanmıyorum.
      Bak mesela deprem oldu, o da yurtdışında şu an. Tamam o bölgede değilim ama insan bi arar sorar değil mi yazı paylaşıyor sabah bana ancak akşamında mesaj atabildi..
      Oysa bi başkası deprem bölgesinde olan çocuk kendi hissetmesine rağmen sabahın köründe beni arıyor orada durum nasıl iyi misin sen diye.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Ohooo bu iş bitmiş çoktan ya. Valla zaman ayırmak bir yana aklına getirdiğine bile yazık bunu be. İnsan sevdiğiyle sürekli konuşmak ister sürekli iletişim halinde olmak ister bu merak bile etmiyor. Def et gitsin. O ne öyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet diyorum ya 2 günde bir seni seviyorum özleidm diyor başka bi konuşmamız yok, oysa ben ona bana bunları söyleme demiştim içinden gelmiyorsa.
      Ama haklısın bitti bile sadece kendime yediremiyorum.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Seninle konuşmak için boş vakit yaratanlarla boş vaktinde sana yazanlar arasında dağlar kadar fark vardır. Bunu iyi kavramak lazım bu boş vaktinde bile aklına gelirse yazıyor heralde. Harcadığın zamana yazık üzüldüm durumuna

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet maalesef. Gerçi şu da var onun açısından bakınca ben hiç yazmıyorum
      Kırk yılda bir yazıyorum.
      Böyle düşününce de işin içinden çıkamıyorum

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

E senin içinde bitmiş çoktan neden bu kadar zorluyorsunuz ki ortada ilişki denecek bir şey kalmamış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü bi kere bunun canı sıkkın olduğu dönem vardı benim yüzümden böyleyiz canım biliyorum diyordu o halde ben de onu arayıp sormamıştım, ilgi bekliyorum demişti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben hep böyleydim ki çoğunlukla ondan bekledim çok sevdiğim zaman bile

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Alakasız şekilde şundan mı oldu bundan mı oldu gibi düşünceler kafanızı kurcalamaktan başka bir şeye yaramaz. Olan olduktan sonra bunları düşünmenin pek bir anlamı kalmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama işte ben en son ayrılmama sebebim bir miktar da olsa hatamı biraz telafi etmekti.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Karşı tarafa ilgi vermediğin içinde uzaklaşmış olabilirsiniz. Zamanla duygular bitmiştir. Sadece erkekler ilgilenecek diye bir şey yok. İlgi karşılıklı olan bir şeydir. Bende bir erkek olarak fazlasıyla ilgi beklerim mesela. Hayatımda biri olduğunda sürekli konuşsun hiç susmayalım sürekli arasın sorsun merak etsin ilgilensin isterim ki aynı ilgiyi bende gösteririm. Ama karşıdan bunları göremezsem bir süre sonra uzaklaşma başlar sıkıcı olur çünkü. Hele kendi bir şey yapmayıp, konuşmayıp sürekli karşıdan ilgi bekleyen, konu açmasını bekleyen kızlar oluyor bazen ışık hızıyla uzaklaşmalık fazlasıyla itici oluyor

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Hatanı telafi etmenin yolu sürekli konuşarak ilişkiyi canlandırmaktan sürekli ilgilenmekten ve bunu hiç kesmeden karşılıklı hale getirmekten geçer. Sizin durumunuzda bu pek kalmamış alakanız bile kalmamış artık çünkü çok zor buradan dönüş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet aslında onu deniyordum tek taraflı beklemeden mesaj atıyordum felan ama bi de deprem olayları olunca zaten iyice kendimi insanlardan soyutladım konuşasım gelmiyor, o da 2 günde bir yazıyor ancak seni çok özledim diye.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Bitmiş bir ilişkiyi ve duyguları zorla devam ettirmeye çalışmaktan başka bir şey değil yaptıklarınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Farkındayım

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Uzatmak ve bu belirsizlik ikinizide gereksiz yıpratır. Bir seçim yapmanız lazım ya tam olmalı ya hiç olmamalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Farkındayım. Tam olsa bile ilerde ülke problemi var.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

O zaman napman gerektiğininde farkındasın zaten gerisi sende boşuna yıpratma kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum sağol konuşma için

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu😅

Yorumla
  • mavi_saçlı
    mavi_saçlı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

3 yaş fark güvensiz hissetmek için az değil mi insan 3 yılda değişmez bile çocuk değilsen
    bi de ailem sorun eder demesi sanki evlilik düşünme der gibi olmuş
    yani ailesi sorun edecek olsa bile niye kalkıp sana bunu desin
    üstelik hiçbi aile 3 yaşı dert etmez
    bahanesini hazırlamış gibime geldi

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Muhtemelen bahanesi ya da ailesi istemese bile kendisi istiyorsa ikna ederdi sonuçta.

Yorumla
    • mavi_saçlı
      mavi_saçlı
      +1 yıl

bana da öyle geldi burdaki yazından anladığım bu

Yorumla
  • Butterflyy_0
    Butterflyy_0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.

Bence üc yas önemli degil. Yani gözünü dısarı kaydırmaya sebep yok Sen 50 yasında olsan o da 47 olucak neredeyse aynı yasta görünüste olucaksınız. Gözü dısarda olursa da o senden alakasız kendi karaktersizliginden olur zaten

0
    0 Yorumla
  • varolduğumgibiyoukum
    varolduğumgibiyoukum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.

güven meselesi başlamış sonra kıskançlığa sonra da ilişki GG. neden öyle düşündün. oyle mi davrandı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kıskançlığım yüzünden çok tartıştık zaten.
      Aslında şöyle İlk başlarda çok problem ediyordum ona da söyledim ve o asla etmiyordu aksine saçmalama lütfen yaşla ne alakası var diyordu ben de kabullenmiştim artık. 7 ay sonra ayrılık aşamasına gelicek tartışma yaşadık ve bana ailem problem eder dedi.

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

İlişki sadece yaş veya güzellik mi? Bir şeyler paylaşılır bir sevgi ortamı oluşur ilişkide ve bunları en güzel kadında dahi bulamaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu çıkarsız seviyorum, öyle de hissediyordum ama şöyle bir şey oldu ilk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder

Yorumla
  • Ebru-F
    Ebru-F Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ailesi nereden anlayacak? Bir insandan büyük olduğunu anlamak için en az 10 yaş büyük olmak gerekir

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana en son söylediği oydu. Ailesi problem edermiş. Kalktı 7 ay sonra bunu diyor. Başta ben yaştan dolayı sorun etmiştim o etmemişti hiç

Yorumla
  • Yamahamotocross
    Yamahamotocross Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Hem çirkin hem de senden küçük adama şans vermişsin totosu kalkmıştır onun sana sadık kalma ihtimali düşük sana söylüyorum kusura bakma

0
    0 Yorumla
  • vurkan24
    vurkan24 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

3 yaş büyük olsada bakar.. bakacaksa eğer..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orası öyle ama işte..
      İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder

Yorumla
    • vurkan24
      vurkan24
      +1 yıl

ailesini dinleyen insan bana göre kendisi de farklı düşünmüyodur. ben olsam eğer istiyorsam olaya şöyle yaklaşırım " ailem bişeyler diyor ama önemli değil ben seni seviyorum"

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Muhtemelen öyle.
      Aslında onu demeden önce 7 ay boyunca ben konusunu açsam o saçmalama diyordu

Yorumla
  • Lipia
    Lipia Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ailesi sorun yapmıyorsa problem olmaz bnce aranizda

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında şöyle: İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder.
      Ve ailesi bilmiyor bile

Yorumla
    • Lipia
      Lipia
      +1 yıl

Bu ne knka niye baştan söylememiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte bilmiyorum madem aileni tanıyosun başta da bana ima ediyordu evlilik vs eee düşünseydin ya

Yorumla
    • Lipia
      Lipia
      +1 yıl

Knka çocuk saçmalamış baştan söyleyecekti o zman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ben de ona deli oluyorum, başta ben hep problem ettim. O ikna etti sürekli sorun olmayacağını söyleyerek

Yorumla
  • 999-9
    999-9 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk o kadar basit bir şey değil, bakacak olan daha genç olsan da bakar. Bunun yaşla bir ilgisi yok

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • 999-9
      999-9
      +1 yıl

Direkt ayrıl ciddiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte o an ayrılmamıştım, tartışma anında söyledi.
      Şimdi 2 ay geçti fena kafama takılıyor

Yorumla
    • 999-9
      999-9
      +1 yıl

Söyle bunu

Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Bakmaz. Birde bu bakma ihtimali her harükarda var. Aynı yaşta olsaydınız da olacaktı.

0
    0 Yorumla
  • ImVictory
    ImVictory Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

O da sevdiğin adamın karakterine bağlı bir şey.

0
    0 Yorumla
  • Renaissance21
    Renaissance21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bakarami bilmiyorum ama erkek kadından 8-9 yaş büyük olması iyidir.

0
    0 Yorumla
  • Fenerligenc34
    Fenerligenc34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 101%
    +1 yıl

Böyle bir güvensizliğin varsa hiç başlama ilişkiye en azından oda sende daha huzurlu olursunuz...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgilime göre güzelim diyor bide senin gibi egolu kızları anlayamıyorum başta sevgili olma daha iyi güven sorunu da yaşıyorsan

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ego için yazmadım her şeyi ince düşünüyorum ki nice güzeller var.
      Fakat şöyle bi problem yaşadım.
      İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu aileleri anlayamıyorum bizim ülkemizde erkekler kendilerinden yaşça küçük kadınlarla evlenebiliyor ama kendisinden yaşça büyük kadınla evlenmeyi ayıplıyorlar bizim insanlarımız neden böyle ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum sinir bozucu. Daha da sinir bozucusu ailesine bunu söylemekten bile korkması

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman karşısında dursun iş kendisinden bitiyor ben evlenicem desin erkek çocuk olduğu içinde bir şey diyemezler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendisi istemesi önemli, demek ki kendi de istemiyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Katılıyorum kendisi istedikten sonra onu kimse durduramaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eğer çocuk dindarsa annesi o kızla evlenirsen sana sütümü helal etmem demesine kanıp korkudan senden evlenmekten vazgeçebilir seni sevsede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen hayırlısı

Yorumla
    • vurkan24
      vurkan24
      +1 yıl

burada biraz evrim bilmek gerekiyor bilmesek bile en basiti allahın bize ne demek istediğini anlamak gerekiyor. şöyle düşünün bir kadın ortalama 40 yaşına kadar doğurabiliyor ötesi yok gibi, ama bir erkek çok ileri yaşlara kadar baba olabilir. buradan şu çıkıyor allah bizim çocuk yapmamız içinmi seks yapmamızı istiyor? bana göre evet. ama bunu bize zevkli hale getirmiş sen çocuk olacağını bilme ama zevk aldığın bişeyi yaparken benim isteğimide yapacaksın diyor. bu anlamda yaşı küçük kadın ile yaşı büyük erkeğin cinsellik yaşamasının ya da evlenmesinin allah tarafında bir karşılığı var. ama kadının büyük erkeğin küçük olmasının bir karşılığı yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@vurkan24 3 yaşla mı çocuk olmuyor

Yorumla
    • vurkan24
      vurkan24
      +1 yıl

yok bu senin konunla ilgili değildi genel bir düşünce biraz felsefe-bilgi vs içerir

Yorumla
  • Yasamaksanatı
    Yasamaksanatı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

3 yaş büyük bir sorun olmaz. Sen kendine dikkat ettikten sonra hemen çökmezsin. Ayrıca senden yaşça büyük olsa bile torunu yaşındakine meyleden çıkıyor. Güveniyor musun Esas olan bu.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet o zaten ayrı bi konu ama şu var:

Yorumla
    • Yasamaksanatı
      Yasamaksanatı
      +1 yıl

E o zaman o adamla yola çıkılmaz kusura bakma da yaşını gizlemedin köpek gibi peşinden de koştu. Uzak dur anne kuzusu bu evlensen bile hayır gelmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet en başından beri sürekli peşimde koşmuştu ama sonra tartışmada bana böyle bi şey söyledi.
      Haklısın anne kuzusu demek ki.

Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

3 yaş bir şey değilki niye baksın

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum neden acaba diye sebep arıyorum.

Yorumla
    • Pelin73748
      Pelin73748
      +1 yıl

7 ay sonrada bunu demesi ne saçma baştan dese ya ayrıca 3 yaşın neyini problem edecekler ki sanki 13 yaş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte başlarda ben sorun ediyordum o asla etmiyordu aksine saçmalama yaşla olgunluk mu olur diyordu.
      Sonra tartışma anında söyledi ailesi cahil insanlarmış sorun ederlermiş

Yorumla
    • Pelin73748
      Pelin73748
      +1 yıl

Söylemezsiniz sizde zaten nereden bilecekler söylemek zorunda değilsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşine gelince söylememeyi biliyor, bi kere kız kardeşine bilerek foto atmıştı benim de ojelerim çıkmıştı bak farkedicek demişti. Sonra o gün kızkardeşi kim felan dye sormuş. Sonra biraz daha açtım aynı yaştayız demiş kız kardeşine

Yorumla
    • Pelin73748
      Pelin73748
      +1 yıl

İşte öyle bilsinler boş ver zaten cahil insanlarmış nereden bilecekler senin 3 yaş büyük olduğunu gerek yok bence bilmelerine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence bahane buldu o gün. Ve ben yalandan hoşlanmıyorum çıkar elbet.
      Bi de çok kırıcıydı o sözü, demek ki ailesinin istemediği en ufak şeyde dik duramayacak

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Muhtemel. Senin küçük olman gerekiyordu. Kadınlar ne zamandır kendinden küçük erkeklere bakıyor?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yıllardır bakıyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben hiç göremedim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben ne kadar tipsiz kadınlara yazdım, yolda görsen yüzünü çevirirsin ama bana dönmediler bile. Yani evet herkes herkesi daha iyisi için bırakabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

erkeklerin zirve zamanı 35-42 arası kadınların 18-24 arası

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani? O yaşlara gelince aldatır diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

35-42 yaşındayken 20li yaşlardaki kızlara bakar evet ama seni seviyorsa sadece cinsel amaçlı bakar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yengem dayımdan 3 yaş büyük 20 yıldır beraberler bi sorun çıkmaz merak etme

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aileler nasıl karşılıyor, hiç konusu açılıyor mu?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sorunuza bayıldım tamamen karakter ve adamlıktan geçiyor

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kişiliği oturmamış mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olabilir, 7 ay boyunca benden daha mantıklı sanıyordum çünkü bi sorun olsa çözmeye çalışıyordu vs.
      Ama bana bunu demesi bayağı üzdü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

demekki kendi de kararsız. Üzgünüm ilişkinin temeli sağlam olmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef farkındayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

konuşun bence. çözülebilecek bir duruma gelebilir belki. sevgi hemen yıkılabilecek bir şey değil. Allah yardımcınız olsun. keşke böyle ince düşünüp seven kızlar olsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnce düşünmekten kaybediyorum, keşke düşünmeseydim ve silip atsaydım.
      Konuşasım gelmiyor pek. Önceden bu konuları açtığımda bana hep saçmalama derdi..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yok öyle düşünmeyin. sorunuza cevap alamamaınız problem olmuş gördüğüm kadarıyla

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sen buyuk biri ile takil bnce. Sen kac yasindasin bkremsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkeklerin daha büyük olması her zaman daha tercih edilesi...
    Olgunluk açısından.

0
    0 Yorumla
  • Amhsts07
    Amhsts07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Seni hak etmiyor net. Çok şanslı olduğunun farkında değil

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesele güzellik felan değil aslında.

Yorumla
    • Amhsts07
      Amhsts07
      +1 yıl

Nerede yaşıyorsunuz. Yanlış anlama ama çocuk tam sopalik. Ayrıca seninle niyeti farklıymış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanırım ilk başlarda bnimle sevgili olamayacağını düşünüyordu sonra olunca biraz yürütüp gerçek düşünceleri ortaya çıktı diye yorumluyorum artık

Yorumla
    • Amhsts07
      Amhsts07
      +1 yıl

Seninle birlikte olmak istemiş bence. İstediğini alamadı sanırım ya da aldı bilmiyorum. Ama tek derdi senin güzelliğin ve bedenin miş. İstediğin zaman bana mj atabilirsin dertleşmek konuşmak iyi gelir insana

Yorumla
  • ecemozdemir1999
    ecemozdemir1999 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

3 yas cok buyuk fark degil ozellikle ileride tam olarak kapanir o fark

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder.

Yorumla
    • ecemozdemir1999
      ecemozdemir1999
      +1 yıl

yaslariniz kacki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O 22 oldu ben 25

Yorumla
    • ecemozdemir1999
      ecemozdemir1999
      +1 yıl

hee yazmissin tamam bence 22 ile 25 arasinda cok bir fark yok hemen evlenmeyi dusunmuyorsaniz cocugun ailesi yillar sonra bile hala yasa takilmaz bence o fark iyice kapanacak zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok henüz değil zaten

Yorumla
  • TheCursedCake_
    TheCursedCake_ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Bakacaksa her türlü bakar bence yaşla alakası yok

1
    0 Yorumla
  • Gizemerçin
    Gizemerçin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Kişiye bağlı güveniyor musun

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında şöyle ilk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder

Yorumla
    • Gizemerçin
      Gizemerçin
      +1 yıl

Canım gene tabiki sen bilirsin ama ailesi sorun edecek olsaydı 7 ay önce dile getirirdi 7 ay olmuş şimdi mi söylüyor bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet o gün biraz ayrılıktan konuştuk olmuyor gibi sonra ben en son ayrılmayalım gibi konuşunca gelecekte napıcaz ailem cahil insanlar sorun çıkarır bunu dedi o da yetmiyor gibi senin de yaşın ilerleyecek evlenmek isteyeceksin ve belki de olmayacak bi şey için seni oyalamış olucam dedi

Yorumla
    • Gizemerçin
      Gizemerçin
      +1 yıl

2.3 yaş büyük ya da küçük sorun olmaması lazimken sorun ediyor tekrar söylüyorum en iyisini sen bilirsin yine ama olmasin bence daha iyi çünkü sürekli bunu söyler sana elinde bir koz var gibi düşünüyor 2.3 yaş buyuksun sorun olmaması lazimken baksana belli etmiş kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ilk büyük tartışmada bunu söyledi.
      Hep ben derdim bu problem ayrılsak mı yürümez diye sonra o söyledi.

Yorumla
    • Gizemerçin
      Gizemerçin
      +1 yıl

7 aylıkken böyle düşün canım boş ver gitsin kendine göre birini bulsun o zman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu söylediğinde bu kadar kırılmamıştım tartışma anında onun etkisi vs diye şimdi üzerinden zaman geçti aklıma geliyor söylediği bayağı sinir bozucuymuş

Yorumla
    • Gizemerçin
      Gizemerçin
      +1 yıl

Tabiki sinir bozucu olur empati kuruyorum şimdiden böyle yaş problemi yaparsa hep yapar umursamam bile ben hadi yoluna kardeşim derim boş ver sen güzelsin ve kimseye ihtiyacin yok 🫱

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet zaten en ufak bi şeyde aranıyorum gibi şu an devam ediyoruz ama hiç yoktan bunu tekrar ortaya atasım da gelmiyor

Yorumla
    • Gizemerçin
      Gizemerçin
      +1 yıl

Kendin bilirrsin canım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Enerjisiyle baş edebilirsen sorun olmaz ben evliyim eşim 7 büyük benden enerjimle baş edemiyor başka arayışlarım oluyor

0
    0 Yorumla
  • Blackskdkdkkd
    Blackskdkdkkd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 104%
    +1 yıl

Bir borderline daha. @yaramazmico 😂

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

What

Yorumla
    • yaramazmiço
      yaramazmiço
      +1 yıl

Arkadaş olun :D

Yorumla
    • Blackskdkdkkd
      Blackskdkdkkd
      +1 yıl

@yaramazmiço hahahhshd

Yorumla
  • Ayrılıkotu
    Ayrılıkotu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.

Yok be üç yaş çok problem olmaz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başta o beni ikna etmişti, ben yaştan dolayı tereddütlüydüm. Sonrasında ise 7 ay sonra tartışma anında ailem cahil insanlar sorun ederler dedi

Yorumla
    • Ayrılıkotu
      Ayrılıkotu
      +1 yıl

Ailesi yedi ayda mi cahillesmis
      Bilmiyor muymus ailesinin huyunu suyunu. canım herif yaa boş ver ayrıl gitsin

Yorumla
  • pirpirella000
    pirpirella000 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Seni seviyosa yapmaz heralde..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başta o ikna etmişti 7 ay sonra yaptı bile..

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Oooo

Yorumla
  • rumeysayemis
    rumeysayemis Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

3 fazla bir yaş farkı değil takma kafana

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Beyazzz2525
    Beyazzz2525 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Herkes herkes icin iyisi icin birakabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orası öyle tabii de aklımı kurcalıyor

Yorumla
  • Ceylin_45
    Ceylin_45 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Bu ilişki fazla sürmez

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden küçük olduğu için mi

Yorumla
    • Ceylin_45
      Ceylin_45
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • Dazzle_
    Dazzle_ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkeğin küçük olmasini hiç doğru bulmuyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de bulmuyordum ama oldu

Yorumla
  • theyus
    theyus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yaşlarınız kac şu an önemli olan bu

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O 22 ben 25

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Yani bilmiyorum. Ciddi düşünüyor mu acaba seninle Yani bende 22 yaşındaydım bakmazdım ya ben 3 yaştan ne olacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Cinsellik yaşadınız mı hiç? Aklıma birseyler geliyor ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Dedim acaba cinsellik yaşamak için mi bu kadar ısrar etti ama. Bak herkesin ailesi sıkıntı çıkartır. Ama seven insan ailesini de ikna eder.

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Zati bana çok saçma geliyor. Kız 15 yas erkekle çıkınca, evlenince sorun yok. Ama erkek çıkınca sorun var. Ne saçma ya aşkın yaşı yok bence. Hele ki 3 yaş çok normal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte ben eskiden pek sıcak bakmıyordum ama mantıklı düşününce büyük bi fark değil ve ondan daha güzelim, daha mantıklıyım vs vs.
      Yani ama bana aileisni sebep sunması sinir etti

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Ayrılmak için boş bir sebep. Senin şu an ego yapmanda ayrı bir boş. En nefret ettiğim şeydir. Sevgili olurken seversin edersin. Ayrıldığında küçümsersin. Bu sevmek değil bana göre ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayrılmadım ki küçümsemiyorum da ve ayrıca hiç bi zaman ego yapmadım ama aklıma takılıyor acaba daha güzelini ve genç biri mi istiyor diye bu sebepten onu yazdım, yoksa kalkıpta o varken başkası olsun bana boş gelir.

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Ondan daha güzelim? Ondan daha mantikliyim?

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Ailesini sebep gösteriyorsa bana kalırsa bu ayrılığın yavaş yavaş geleceğinin bir kanıtı. Böyle bir sebep sunuyorsa kesin ayrılacaktır , bilgin olsun. Bugün olmazsa yarın yarın olmazsa 1 ay sonra.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bazı durumlarda daha mantıklıyım, yoksa onun da artı yönleri var tabii ki bana göre.
      Daha güzelim derken acaba bana bunu söyleme sebebi daha gençler daha mı güzel de o yüzden mi söyledi diye kafama takıldı.
      Her şeyi ince ince düşünüyorum maalesef :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 ay önce konuştuk ve ayrılmak için söyledi. Ben de ayrılmak istememiştim çünkü o ara baysğı tartışmıştık mantıksız gelmişti ani karar gibi.

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Guzellik konusunda birsey diyemeyeceğim, hem seni görmedim. Hemde eğer birini seviyorsam , onu sadece güzelliği için sevmem ya, guzellik arkaplanda kalır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya zaten güzelim felan demiyorum niceleri var. Ama o ilk başlarda öyle diyordu bana bakmazsın sanırım felan diyordu. O yüzden aklıma takılıyor

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Bosveer ama dediğim gibi böyle bir konu acildiysa ilerisi gelecektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakalım zaten gelirse ben ayrılacağım.

Yorumla
    • theyus
      theyus
      +1 yıl

Hayırlısı olsun ne diyelim.

Yorumla
  • Kani666
    Kani666 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

3 yaşta çok abartılacak bir yaş farkı değil

0
    0 Yorumla
  • Nes2mvarhayatt4
    Nes2mvarhayatt4 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 95%
    +1 yıl

Onu sen bilcen taniyan sen degil misin

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan
    mehmetsercan Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

öyle bi ihtimal var tabi

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Belki

0
    0 Yorumla
  • mehmet1adamm
    mehmet1adamm Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bakarsa bu kendi kişiliği ile alakalı bir şey

0
    0 Yorumla
  • NE-VAR-KUZUM
    NE-VAR-KUZUM Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 25 o 22 oldu

Yorumla
    • NE-VAR-KUZUM
      NE-VAR-KUZUM
      +1 yıl

Yol ver gitsin uğraşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden küçük olduğu için mi

Yorumla
    • NE-VAR-KUZUM
      NE-VAR-KUZUM
      +1 yıl

O yaşta erkeklerin aklı başka yerde olur. Yaş farklı var şu an Ergen tam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bakarsa gözlerini oynarsın olur biter 😁

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakmaya hazırlık yapıyor, şimdiden aklına yerleşmiş demek ki. Ailesi kabul görmezmiş

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen 3 yaş büyüksün diyemi ailesi kabul etmicek yani?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet.
      Başta o beni ikna etmişti, ben yaştan dolayı tereddütlüydüm. Sonrasında ise 7 ay sonra tartışma anında ailem cahil insanlar sorun ederler dedi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

walla hayat sizin ama geleceğinizi şüpheyle kurmayın derim ?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şüphe değil işte, çocuk kalktı bana ailem problem eder diyor.
      Zaten yakındır ayrılmamız

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

iyi tartın biçin olayı

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet düşünüyorum

• bitburger
    bitburger Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.

İçinde varsa büyük küçük fark etmez

0
    0 Yorumla
  • doublemann
    doublemann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Şerefine bakar. 😉

1
    0 Yorumla
  • Ahendy
    Ahendy Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır

2
    1 Yorumla
    • Bay_boğa
      Bay_boğa
      +1 yıl

Bi şey sorabilirmiyim sana

Yorumla
  • ShellKing
    ShellKing Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Sanki jenerasyon farkı var gibi konuşmayın ya 😂

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok tabii ki ama başlarda toplumsal tabulardan ben istememiştim. O beni ikna etti saçmalama diye, sonra 7 ay sonra tartışma esnasında bana dedi ki ailem hoş karşılamaz.

Yorumla
    • ShellKing
      ShellKing
      +1 yıl

O zaman uzatma yol ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte o an duygusal durumda bunu anlamamıştım üzerinden 2 ay geçti şu an feci takıyorum

Yorumla
    • ShellKing
      ShellKing
      +1 yıl

Aile işin içine böyle absürt giriyorsa ileride daha çok üzülür kirilirsin
      Uzamadan mevzu daha çok baglanmadan ver yolu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ailesi bilmiyor bile. Ama o ailesine söyleyebilcek düzeyde bile değil. Devam etmeyi ben istemiştim aslında ama şimdi düşündükçe kırılıyorum, bi şekilde açmam lazım sanırım konuyu.

Yorumla
    • ShellKing
      ShellKing
      +1 yıl

Bana sorarsan bu konu uzarsa ve ailesi o karakterdeyse eninde sonunda konu seni kirar
      Sen kirilacagina el oğlu kırılsın yolla gitsin 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla yollayacağım da henüz kendime yediremiyorum, kırarak yollayacağım gibi. Çünkü bunca zaman o beni ikna etti inandırdı ondan dolayı fazlaca kırgınım

Yorumla
    • ShellKing
      ShellKing
      +1 yıl

Adam dediğin tutabilecegi yapabileceği sözleri verendir, söyleyendir. Madem hala çocuk gönder en iyisini yaparsın;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de adam sanmıştım işte.

Yorumla
    • ShellKing
      ShellKing
      +1 yıl

Kıyamam :)

Yorumla
  • pıhhml
    pıhhml Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl

Yaş kaç senin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 25 o 22

Yorumla
    • pıhhml
      pıhhml
      +1 yıl

Olmaz yatakta yetemez sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sorduğum soru o mu ayıp ya

Yorumla
    • pıhhml
      pıhhml
      +1 yıl

Gerçekleri söylüyorum

Yorumla
  • xXmoon_lightXx
    xXmoon_lightXx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Fiziksel olarak da mı küçük

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben yüz olarak küçük gösteriyorum, boy olarak benden biraz uzun

Yorumla
  • birseysorcammmm
    birseysorcammmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Yanlış bir evlilik baştan dön

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Küçük olduğu için mi

Yorumla
    • birseysorcammmm
      birseysorcammmm
      +1 yıl

Evet her şekilde sıkıntı oluyor

Yorumla
  • Bakbusonperde
    Bakbusonperde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Bakmaz çok fark yok anlaşıyor musunuz iyi

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında iyi anlaşıyorduk ama bazı tartışmalar çok oldu ufak tefek ama sürekli oldu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne sorusu

Yorumla
    • Bakbusonperde
      Bakbusonperde
      +1 yıl

Konuyla ilgili ve ilişkinle ilgili

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burdan sor

Yorumla
  • Espiben
    Espiben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Seven erkek kör olur o yüzden yaşamadan bilemezsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle konuştuğuna göre kör değil demek li

Yorumla
    • Espiben
      Espiben
      +1 yıl

Bahane arıyor demektir

Yorumla
  • elizaArjin
    elizaArjin Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.

Çok sacmasin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
  • arslan545454
    arslan545454 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Valla yasın 35 40 diilse gider

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O 22 ben 25

Yorumla
  • beyzzj
    beyzzj Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

karakter meselesi

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet orası doğru ama ne biliyim böyle sanki hep daha gencini arıcak gibi

Yorumla
    • beyzzj
      beyzzj
      +1 yıl

oyle bir tipse ayril ugrastirir ileride

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında şöyle, İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder

Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Bakabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sinir bozucu

Yorumla
  • hadihemengidelim
    hadihemengidelim Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Bakmaz.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklerde daha genci daha güzeli mantığı yok mu

Yorumla
  • Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime göre güzelim ama benden 3 yaş küçük, evlenirsek ilerde daha gençlere bakar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim benden iki yaş küçük evlenirsek ilerde sorun eder mi? 8 cevap verildi
33 yaşında çocuksu gösteriyorum kendimden küçük biriyle evlenmeyi düşünüyorum, sizce? 25 cevap verildi
Kızlar, Kizlar 41 yaşindayim sevgilimin yaşı benden küçük olabilir mi sizce? 2 cevap verildi
Sevgilim benden 13 yaş büyük, evlensem sorun olur mu? 86 cevap verildi
Bu yaştan sonra sevgilim olur mu? 13 cevap verildi
Kendimden 2 yaş küçükle evleniyorum iyi bir şey mi? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨