+1 yılMerhabalar,
Bunun yaş ile bir alakası yok 3 yaştan da bir şey olmaz sayılara takılmamak gerekir kişinin iç dünyasında gözü dışarıdaysa yapacağını yapar kişi siz şuana odaklanın ilerisi şuandır şu an nasılsanız ileride de öyle olacaksınız ilerisi çok üst düzey bir şey değil bu günlerin nasıl geçiriyorsan ilerisi de o şekilde geçecektir.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Aslında şöyle:İlk başlarda çok problem ediyordum ona da söyledim ve o asla etmiyordu aksine saçmalama lütfen yaşla ne alakası var diyordu ben de kabullenmiştim artık. 7 ay sonra ayrılık aşamasına gelicek tartışma yaşadık ve bana ailem problem eder dedi.- +1 yıl
Tabi ailesi problem edebilir yapacak bir şey yok bu konuda burada olumlu olarak bakman gereken bir nokta var senin yıllarını çalınmaması ve ilişkinin inceldiği yerden kopması sadece bir aşk acısı çekersin konu kapanır gider daha iyi ve güzel bir insan karşına çıkar onunla mutlu bir evlilik yaşarsın zaten şunu da bilmeni isterim her önüne gelenle ciddi düşünme aşık olabilirsin aşkta mantık olmaz kişiyi önce tanı iyice tanı sonra bu kişi evlenilecek birisi dediğin anda itibaren evlilik konularını açın yoksa bu şekilde hayal kırıklıkları ortaya çıkıyor hiç bir ilişkini bir sonuca bağlamaya çalışma su ol ilişkinde her şey olacağına varır olmuyorsa da bir hayır vardır diyeceksin yoluna devam edeceksin küsmeyeceksin hiç bir şeye mücadeleci olacaksın.
Soran+1 yılSürekli ilişkisi olan birisi değilim aksine 25 yaşımdayım ve ilk defa birisine şans vermiştim ve sonrasında yanılmadığımı düşünüyordum ne olursa olsun bırakmıyordu çabalıyordu ben küssem o gün çözmeden ertesi güne geçmek istemezdi. Sonra bir gün bunları duyunca şok oldum gerçi o zaman tartışmanın etkisidir dedim ama üstünden 2 ay geçti devam ediyoruz fakat o söyledikleri şu an dokanıyor
- +1 yıl
Zaten normal olanda budur yani sürekli ilişki halinde olamazsınız ilk aşkınız olduğu için bu kadar üzüntü içindesiniz bunlar çok normal ve olası bir şey çok iyi anlıyorum sizi ama olayları kabullenip sindirmeye çalışmalısınız bir kere ilişki yaşadım bir daha kimse olmaz diye de bir algı yaratmayın hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor eğer ki çözemediyseniz kendi içiniz de bu sorunu kişiyle bir buluşma ayarlayın oturun ve güzelce konuşun birbirinizi anlayacak derece de birbirinizin üstüne çıkmayacaksanız ortak nokta buluşabileceksiniz bu konuları dile getirin masaya yatırın ama birbirinizin üstüne çıkıp kalbinizi kıracaksınız bu konuyu açmayın ve kalbiniz kırılırsa da orada ilişkinizi sonlandırın.
Soran+1 yılHaklısınız..
Bi şekilde konuşmak gerekicek bu konuyu.
En İyi Cevaplar
Ya bunu nerden bilsin insanlar hshehe yaşa ve gör evli arkadaşlarım var mesela kadın 6 yaş büyük ama rakiplerine her yönüyle 10 çakar kendine bakmış spor sağlıklı yaşam ama onu yaşça daha büyük birisi için terketti yani bilinmez bir soru sormuş oluyorsun kdkdkr
012 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder
Soran+1 yılBen 25 o 22
Soran+1 yılValla öyle bi söyledi ki ailem istemez diyince, kendimi şu an aşırı büyük hissediyorum
Soran+1 yılNeymiş ailesi hoş karşılamazmış, neymiş benim yaşım geçiyormuş eğer onunla devam edersek beni oyalamış olucakmışmışım başkası çıkarmış karşıma evlenmek istersem diye.
Soran+1 yıl2 ay geçti üzerinden ben onu çok yormuştum o sıra tartışmalarla, deidm ki bundan söylemiştir. Sonra şu an düşündükçe kötü hissediyorum.
Soran+1 yılKimseyi oynatmak/kullanmak istemem ki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ya aslında ben öyle düşünmüyorum öyle olacağını da sanmıyorum çünkü şöyle günümüzde bir kendinden büyük sevdası varki kadın erkek herkeste. Çevremde gördüklerimi söyleyeyim kadının büyük olduğu ilişkiler daha mutlu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, böyle düşünüyorsanız veya düşünmeye başladıysanız zaten o ilişkiyi bitirin ya inanın o ilişkiden hayır gelmez. Aşkı, sevgiyi bir kenara bırakıp tamamen materyal şeylere odaklanmışsınız beyin olarak çünkü. Aşkta sadakat, güven duygusunun da zedelenebileceğini düşündüğünüz bir ilişkiyi bence daha çok uzatmadan bitirin gitsin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
14 Yorumla
Soran+1 yılAslında başlarda o ikna etmişti, sorun olmaz yaş vs diye ben de zamanla alıştım tabii ama 7 ay sonra bana ailem problem eder dedi
- +1 yıl
Tamam ailesi problem edebilir ama ben bu kızı seviyorum, evleneceğim derse de kimse bir şey diyemez o yaştaki bir insana. Reşit olmuş sonuçta.
Soran+1 yılDemek ki söyleyemeyecek potansiyelde.
- +1 yıl
Evet, olabilir.
+1 yılsaçmalamaaa 3 yaş ne ki ben daha küçüklerle bile görüştüm ve hiç sorun etmiyorlardı. bunu kafanda büyütme, bunu sorun edenler genelde bazı geleneklerine bağlı aileler oluyor, bunu sorun edecek bi tipse zaten sana naparsan yap sorun eder, ben okey deseydim kendimden 5 yaş 6 yaş küçük adamlarla evliydim şu an, hem de o kdr kaliteli adamlardı ki, diğer sevgililerim de hep benden küçüktü. sen sakın bunun sorun olduğunu düşünme. düşünürsen hareketlerine yansıtır kompleks yaparsın. ilk kendimden küçük ilşkimde kafama takıyordum o bana bi gün moruk dedi ki yaşım daha 26ydı düşün, insanlar zaten kötüyse zaafını bin beter kullanır sevdiğin bile olsa yapar bunu, ama sonrakilerde umursamadım ki cidden umursanacak bir konu değil güven bana, onlar da bana prenses gibi davrandılar.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle teşekkür ederim açıklama için.
İlk başlarda çok problem ediyordum ona da söyledim ve o asla etmiyordu aksine saçmalama lütfen yaşla ne alakası var diyordu ben de kabullenmiştim artık. 7 ay sonra ayrılık aşamasına gelicek tartışma yaşadık ve bana ailem problem eder dedi.- +1 yıl
aynısını ben de yaşadım ama tabii daha baştan bunun olacağını anlamıştım, ona da sordum hatta yok ya ailem ileri görüşlüdür sorun etmez dedi, sonra da dedi ki ya benim ailem aslında istemez anneme desem beni döver falan, ama anlamıştım yani, o yüzden yalan söyleyebilir, gerçekten bunu sorun etmeyecek insanı da anlarsın zaten merak etme anlıyo insan ya. karaktersizmiş boş ver.
Soran+1 yılBaştan hiç anlamamıştım çünkü o kadar peşimden koştu ve yaşın önemsiz olduğunu söyledi ki. Sonra bi bana bunu söylediğini gördüm
- +1 yıl
erkek milleti başta her şeyi yapar, başka bir soruda ben de bunu tartışıyorum zaten, avcı içgüdüsü, kazanana kadar her yalanı da söyler, karaktersiz bunların çoğu ya. üzülme sakın. ama sakın da yazma arama etme. ne kaybettiğini görsün ve ararsa da asla yüz verme
Soran+1 yılAslında şöyle o konuşmanın üzerinden 2 ay geçti ve biz devam ediyoruz çünkü ben o zaman haksız olduğum için ve tartışma olduğu için takma kafana demiştim kendime. şu an ise aklıma yeni yeni takılıyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayatında biri varken başkasına bakan adamdan da kadından da hayır gelmez. Başkasına bakacak bir tipse güvenmediğin bir insanla zaten hayat geçmez
152 Yorumla
Soran+1 yılAslında güveniyordum ama aklıma birçok şey takılıyor, şöyle ki:
İlk başlarda o beni ikna etmişti, ben yaştan dolayı tereddütlüydüm. Sonrasında ise 7 ay sonra tartışma anında ailem cahil insanlar sorun ederler dedi
Soran+1 yılEvet sorum da o ya zaten, 3 yaş büyüğüm
Soran+1 yılKendimi bayağı büyük hissediyorum ya o böyle diyince.
Soran+1 yılBen ilk başta sorun ediyordum o da saçmalama diyordu bana şöyle olgunum böyleyim bilmem ne diye sorun olmadığına beni inandırdı ama 7 ay sonra tartışmada bana dediği şey: ailem yaşı problem eder.
Soran+1 yıl"Hem senin yaşın da ilerliyor, seni oyalamak istemiyorum. Evlenmek isteyeceksin hakkın, önüne çıkan birilerini engellemiş olucam" dedi
Soran+1 yılZaten aramıyorum sormuyorum son zamanlarda o mesaj atarsa cevap veriyorum
Soran+1 yılBen 25 o 22 oldu
- +1 yıl
Yani bende 26 yaşındayım bizim yaşlarda artık evlilik baskısı oluyor üzerimizde genelde. Bu arkadaşta pek evlilik meraklısı değil gibi seninde evlilik yaşlarının geldiğinin farkında işi zaten ben seni tutmayayıma çevirmiş. Gönlü var gibi durmuyor ciddi ilişki adamı değil. Öyle olsa aile vs diye bahane üretmez zaten.
Soran+1 yılEvet sanırım benimle o düşünceyi kesmiş.
Bi de şey demişti o an ben de artık çalışmaya başlıcam ailem evlenmemi isticektir felan.
Ben bunları çok önemsememiştim o an tartışma anında oldu devam etmemek için sebep arıyoruz gibi geldi diye (çünkü bizim gelecekte birlikte olmamız da zor ayrı ülkeler) ama şu an aşırı takıyorum.
Soran+1 yılşu an aynı ama ileride mecbur ayrı ülke olucak. Ve evet bahane çünkü ben bunları ilişkinin başında kaç kez sorun edip ayrılmak istemiştim o demişti hep sorun değil bir yolu bulunur Allah büyük felan ama o an her şeyi o problem etti.
Soran+1 yılEvet o gidicek mecburi
Soran+1 yılEn başta da vardı bu durum sen gidiceksin diyordum sürekli zaten ilerisi olmayacak dediğimde Allah büyük bi yolu bulunur diyordu güya
- +1 yıl
Yani o zaman durum belli hemen evlilik düşünmüyor ve gittiğim yerde rahatım bozulmasın kafama göre takılayım kafasına girmiş. Bu süreçte sana yakınlaşmak gibi farklı amaçlar güttüyse sana eğlencelik olarakta bakmış olabilir umut verip kandıracakmıştır belkide o kadad pislik olmasa bari
Soran+1 yılYani muhtemelen artık gidince başkasını bulurum orada onunla devam ederim kafasına girdi sanırım.
Soran+1 yılEvet maalesef aslında umut değil kimseye muhtaç değilim. Bu zamana kadar sevgilim olmadı buna güvenerek şans vermek istemiştim ama bana başta dediği şeylerle sonra dedikleri arasındaki tutarsızlık resmen ayıp.
Soran+1 yılAslında hala birlikteyiz.
O an ben duygusallıkla ayrılmak istememiştim fakat yeni yeni kafama takılıyor.
Bu zamana kadar güvenmemek değil de gerçi o da var ama önceliklerim farklıydı, hissetmediğim insanlarla sevgili olmak istedim vs vs.
Soran+1 yılYani şöyle daha önce sevgilin olmadı dedin ya, başkalarına karşı hissetmiyordum hissettiklerim de platonik oldu geçti demek istedim.
Evet, ben de düşünüyorum sadece o gücü bulmam lazım.
Soran+1 yılÖyle tabii ki vazgeçilmez birisi değil zaten. Onu bıraksam başkaları çıkıcak biliyorum hem ondan kat kat daha iyi meslek ve tipte. Ama ben biraz insanlara ve yaşananlara önem veren birisiyim o yüzden üzüyor beni.
Soran+1 yılEvet geçer gider tabii ki de işte insan yine de aklı kalıyor.
Yapacağım zaten, eskiden yazmasa aramasa deli olurdum.
Şimdi hiç yazmıyorum o ancak 2 günde bir felan yazarsa cevap veriyorum.
Soran+1 yılÖyle tabii ki artık zaten ne kadar istese de seviyorum dese de pek inanmıyorum.
Bak mesela deprem oldu, o da yurtdışında şu an. Tamam o bölgede değilim ama insan bi arar sorar değil mi yazı paylaşıyor sabah bana ancak akşamında mesaj atabildi..
Oysa bi başkası deprem bölgesinde olan çocuk kendi hissetmesine rağmen sabahın köründe beni arıyor orada durum nasıl iyi misin sen diye.
Soran+1 yılEvet diyorum ya 2 günde bir seni seviyorum özleidm diyor başka bi konuşmamız yok, oysa ben ona bana bunları söyleme demiştim içinden gelmiyorsa.
Ama haklısın bitti bile sadece kendime yediremiyorum.
Soran+1 yılEvet maalesef. Gerçi şu da var onun açısından bakınca ben hiç yazmıyorum
Kırk yılda bir yazıyorum.
Böyle düşününce de işin içinden çıkamıyorum
Soran+1 yılÇünkü bi kere bunun canı sıkkın olduğu dönem vardı benim yüzümden böyleyiz canım biliyorum diyordu o halde ben de onu arayıp sormamıştım, ilgi bekliyorum demişti.
Soran+1 yılBen hep böyleydim ki çoğunlukla ondan bekledim çok sevdiğim zaman bile
Soran+1 yılEvet ama işte ben en son ayrılmama sebebim bir miktar da olsa hatamı biraz telafi etmekti.
- +1 yıl
Karşı tarafa ilgi vermediğin içinde uzaklaşmış olabilirsiniz. Zamanla duygular bitmiştir. Sadece erkekler ilgilenecek diye bir şey yok. İlgi karşılıklı olan bir şeydir. Bende bir erkek olarak fazlasıyla ilgi beklerim mesela. Hayatımda biri olduğunda sürekli konuşsun hiç susmayalım sürekli arasın sorsun merak etsin ilgilensin isterim ki aynı ilgiyi bende gösteririm. Ama karşıdan bunları göremezsem bir süre sonra uzaklaşma başlar sıkıcı olur çünkü. Hele kendi bir şey yapmayıp, konuşmayıp sürekli karşıdan ilgi bekleyen, konu açmasını bekleyen kızlar oluyor bazen ışık hızıyla uzaklaşmalık fazlasıyla itici oluyor
Soran+1 yılEvet aslında onu deniyordum tek taraflı beklemeden mesaj atıyordum felan ama bi de deprem olayları olunca zaten iyice kendimi insanlardan soyutladım konuşasım gelmiyor, o da 2 günde bir yazıyor ancak seni çok özledim diye.
Soran+1 yılFarkındayım
Soran+1 yılFarkındayım. Tam olsa bile ilerde ülke problemi var.
Soran+1 yılBiliyorum sağol konuşma için
+1 yıl3 yaş fark güvensiz hissetmek için az değil mi insan 3 yılda değişmez bile çocuk değilsen
bi de ailem sorun eder demesi sanki evlilik düşünme der gibi olmuş
yani ailesi sorun edecek olsa bile niye kalkıp sana bunu desin
üstelik hiçbi aile 3 yaşı dert etmez
bahanesini hazırlamış gibime geldi12 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen bahanesi ya da ailesi istemese bile kendisi istiyorsa ikna ederdi sonuçta.
- +1 yıl
bana da öyle geldi burdaki yazından anladığım bu
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılBence üc yas önemli degil. Yani gözünü dısarı kaydırmaya sebep yok Sen 50 yasında olsan o da 47 olucak neredeyse aynı yasta görünüste olucaksınız. Gözü dısarda olursa da o senden alakasız kendi karaktersizliginden olur zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılgüven meselesi başlamış sonra kıskançlığa sonra da ilişki GG. neden öyle düşündün. oyle mi davrandı.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlığım yüzünden çok tartıştık zaten.
Aslında şöyle İlk başlarda çok problem ediyordum ona da söyledim ve o asla etmiyordu aksine saçmalama lütfen yaşla ne alakası var diyordu ben de kabullenmiştim artık. 7 ay sonra ayrılık aşamasına gelicek tartışma yaşadık ve bana ailem problem eder dedi.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki sadece yaş veya güzellik mi? Bir şeyler paylaşılır bir sevgi ortamı oluşur ilişkide ve bunları en güzel kadında dahi bulamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu çıkarsız seviyorum, öyle de hissediyordum ama şöyle bir şey oldu ilk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder
Ailesi nereden anlayacak? Bir insandan büyük olduğunu anlamak için en az 10 yaş büyük olmak gerekir
11 Yorumla
Soran+1 yılBana en son söylediği oydu. Ailesi problem edermiş. Kalktı 7 ay sonra bunu diyor. Başta ben yaştan dolayı sorun etmiştim o etmemişti hiç
+1 yılHem çirkin hem de senden küçük adama şans vermişsin totosu kalkmıştır onun sana sadık kalma ihtimali düşük sana söylüyorum kusura bakma
00 Yorumla3 yaş büyük olsada bakar.. bakacaksa eğer..
03 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama işte..
İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder
Soran+1 yılMuhtemelen öyle.
Aslında onu demeden önce 7 ay boyunca ben konusunu açsam o saçmalama diyordu
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ailesi sorun yapmıyorsa problem olmaz bnce aranizda
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında şöyle: İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder.
Ve ailesi bilmiyor bile
Soran+1 yılİşte bilmiyorum madem aileni tanıyosun başta da bana ima ediyordu evlilik vs eee düşünseydin ya
Soran+1 yılEvet ben de ona deli oluyorum, başta ben hep problem ettim. O ikna etti sürekli sorun olmayacağını söyleyerek
Aşk o kadar basit bir şey değil, bakacak olan daha genç olsan da bakar. Bunun yaşla bir ilgisi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder
Soran+1 yılİşte o an ayrılmamıştım, tartışma anında söyledi.
Şimdi 2 ay geçti fena kafama takılıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakmaz. Birde bu bakma ihtimali her harükarda var. Aynı yaşta olsaydınız da olacaktı.
00 Yorumla O da sevdiğin adamın karakterine bağlı bir şey.
00 Yorumla
+1 yılBakarami bilmiyorum ama erkek kadından 8-9 yaş büyük olması iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir güvensizliğin varsa hiç başlama ilişkiye en azından oda sende daha huzurlu olursunuz...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilime göre güzelim diyor bide senin gibi egolu kızları anlayamıyorum başta sevgili olma daha iyi güven sorunu da yaşıyorsan
011 Yorumla
Soran+1 yılEgo için yazmadım her şeyi ince düşünüyorum ki nice güzeller var.
Fakat şöyle bi problem yaşadım.
İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder.
Cevap sahibi+1 yılBu aileleri anlayamıyorum bizim ülkemizde erkekler kendilerinden yaşça küçük kadınlarla evlenebiliyor ama kendisinden yaşça büyük kadınla evlenmeyi ayıplıyorlar bizim insanlarımız neden böyle ya
Soran+1 yılBilmiyorum sinir bozucu. Daha da sinir bozucusu ailesine bunu söylemekten bile korkması
Cevap sahibi+1 yılO zaman karşısında dursun iş kendisinden bitiyor ben evlenicem desin erkek çocuk olduğu içinde bir şey diyemezler
Soran+1 yılKendisi istemesi önemli, demek ki kendi de istemiyordu
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum kendisi istedikten sonra onu kimse durduramaz
Cevap sahibi+1 yılEğer çocuk dindarsa annesi o kızla evlenirsen sana sütümü helal etmem demesine kanıp korkudan senden evlenmekten vazgeçebilir seni sevsede
Soran+1 yılAynen hayırlısı
- +1 yıl
burada biraz evrim bilmek gerekiyor bilmesek bile en basiti allahın bize ne demek istediğini anlamak gerekiyor. şöyle düşünün bir kadın ortalama 40 yaşına kadar doğurabiliyor ötesi yok gibi, ama bir erkek çok ileri yaşlara kadar baba olabilir. buradan şu çıkıyor allah bizim çocuk yapmamız içinmi seks yapmamızı istiyor? bana göre evet. ama bunu bize zevkli hale getirmiş sen çocuk olacağını bilme ama zevk aldığın bişeyi yaparken benim isteğimide yapacaksın diyor. bu anlamda yaşı küçük kadın ile yaşı büyük erkeğin cinsellik yaşamasının ya da evlenmesinin allah tarafında bir karşılığı var. ama kadının büyük erkeğin küçük olmasının bir karşılığı yok.
Soran+1 yıl@vurkan24 3 yaşla mı çocuk olmuyor
+1 yıl3 yaş büyük bir sorun olmaz. Sen kendine dikkat ettikten sonra hemen çökmezsin. Ayrıca senden yaşça büyük olsa bile torunu yaşındakine meyleden çıkıyor. Güveniyor musun Esas olan bu.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet o zaten ayrı bi konu ama şu var:
İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder- +1 yıl
E o zaman o adamla yola çıkılmaz kusura bakma da yaşını gizlemedin köpek gibi peşinden de koştu. Uzak dur anne kuzusu bu evlensen bile hayır gelmez
Soran+1 yılEvet en başından beri sürekli peşimde koşmuştu ama sonra tartışmada bana böyle bi şey söyledi.
Haklısın anne kuzusu demek ki.
+1 yıl3 yaş bir şey değilki niye baksın
17 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum neden acaba diye sebep arıyorum.
İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder- +1 yıl
7 ay sonrada bunu demesi ne saçma baştan dese ya ayrıca 3 yaşın neyini problem edecekler ki sanki 13 yaş
Soran+1 yılİşte başlarda ben sorun ediyordum o asla etmiyordu aksine saçmalama yaşla olgunluk mu olur diyordu.
Sonra tartışma anında söyledi ailesi cahil insanlarmış sorun ederlermiş- +1 yıl
Söylemezsiniz sizde zaten nereden bilecekler söylemek zorunda değilsin
Soran+1 yılİşine gelince söylememeyi biliyor, bi kere kız kardeşine bilerek foto atmıştı benim de ojelerim çıkmıştı bak farkedicek demişti. Sonra o gün kızkardeşi kim felan dye sormuş. Sonra biraz daha açtım aynı yaştayız demiş kız kardeşine
- +1 yıl
İşte öyle bilsinler boş ver zaten cahil insanlarmış nereden bilecekler senin 3 yaş büyük olduğunu gerek yok bence bilmelerine
Soran+1 yılBence bahane buldu o gün. Ve ben yalandan hoşlanmıyorum çıkar elbet.
Bi de çok kırıcıydı o sözü, demek ki ailesinin istemediği en ufak şeyde dik duramayacak
Gizli Üye(18-24)+1 yılMuhtemel. Senin küçük olman gerekiyordu. Kadınlar ne zamandır kendinden küçük erkeklere bakıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır bakıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBen hiç göremedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ne kadar tipsiz kadınlara yazdım, yolda görsen yüzünü çevirirsin ama bana dönmediler bile. Yani evet herkes herkesi daha iyisi için bırakabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerin zirve zamanı 35-42 arası kadınların 18-24 arası
02 Yorumla
Soran+1 yılYani? O yaşlara gelince aldatır diyorsun
Cevap sahibi+1 yıl35-42 yaşındayken 20li yaşlardaki kızlara bakar evet ama seni seviyorsa sadece cinsel amaçlı bakar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYengem dayımdan 3 yaş büyük 20 yıldır beraberler bi sorun çıkmaz merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılAileler nasıl karşılıyor, hiç konusu açılıyor mu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunuza bayıldım tamamen karakter ve adamlıktan geçiyor
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkişiliği oturmamış mı
Soran+1 yılOlabilir, 7 ay boyunca benden daha mantıklı sanıyordum çünkü bi sorun olsa çözmeye çalışıyordu vs.
Ama bana bunu demesi bayağı üzdü
Cevap sahibi+1 yıldemekki kendi de kararsız. Üzgünüm ilişkinin temeli sağlam olmalı
Soran+1 yılMaalesef farkındayım
Cevap sahibi+1 yılkonuşun bence. çözülebilecek bir duruma gelebilir belki. sevgi hemen yıkılabilecek bir şey değil. Allah yardımcınız olsun. keşke böyle ince düşünüp seven kızlar olsa
Soran+1 yılİnce düşünmekten kaybediyorum, keşke düşünmeseydim ve silip atsaydım.
Konuşasım gelmiyor pek. Önceden bu konuları açtığımda bana hep saçmalama derdi..
Cevap sahibi+1 yılyok öyle düşünmeyin. sorunuza cevap alamamaınız problem olmuş gördüğüm kadarıyla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen buyuk biri ile takil bnce. Sen kac yasindasin bkremsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin daha büyük olması her zaman daha tercih edilesi...
Olgunluk açısından.00 YorumlaSeni hak etmiyor net. Çok şanslı olduğunun farkında değil
04 Yorumla
Soran+1 yılMesele güzellik felan değil aslında.
İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder
Soran+1 yılSanırım ilk başlarda bnimle sevgili olamayacağını düşünüyordu sonra olunca biraz yürütüp gerçek düşünceleri ortaya çıktı diye yorumluyorum artık
+1 yıl3 yas cok buyuk fark degil ozellikle ileride tam olarak kapanir o fark
05 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder.
- +1 yıl
yaslariniz kacki
Soran+1 yılO 22 oldu ben 25
- +1 yıl
hee yazmissin tamam bence 22 ile 25 arasinda cok bir fark yok hemen evlenmeyi dusunmuyorsaniz cocugun ailesi yillar sonra bile hala yasa takilmaz bence o fark iyice kapanacak zaten
Soran+1 yılYok henüz değil zaten
+1 yılBakacaksa her türlü bakar bence yaşla alakası yok
10 Yorumla
+1 yılKişiye bağlı güveniyor musun
110 Yorumla
Soran+1 yılAslında şöyle ilk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder
- +1 yıl
Canım gene tabiki sen bilirsin ama ailesi sorun edecek olsaydı 7 ay önce dile getirirdi 7 ay olmuş şimdi mi söylüyor bunu
Soran+1 yılEvet o gün biraz ayrılıktan konuştuk olmuyor gibi sonra ben en son ayrılmayalım gibi konuşunca gelecekte napıcaz ailem cahil insanlar sorun çıkarır bunu dedi o da yetmiyor gibi senin de yaşın ilerleyecek evlenmek isteyeceksin ve belki de olmayacak bi şey için seni oyalamış olucam dedi
- +1 yıl
2.3 yaş büyük ya da küçük sorun olmaması lazimken sorun ediyor tekrar söylüyorum en iyisini sen bilirsin yine ama olmasin bence daha iyi çünkü sürekli bunu söyler sana elinde bir koz var gibi düşünüyor 2.3 yaş buyuksun sorun olmaması lazimken baksana belli etmiş kendini
Soran+1 yılEvet ilk büyük tartışmada bunu söyledi.
Hep ben derdim bu problem ayrılsak mı yürümez diye sonra o söyledi.- +1 yıl
7 aylıkken böyle düşün canım boş ver gitsin kendine göre birini bulsun o zman
Soran+1 yılBen onu söylediğinde bu kadar kırılmamıştım tartışma anında onun etkisi vs diye şimdi üzerinden zaman geçti aklıma geliyor söylediği bayağı sinir bozucuymuş
- +1 yıl
Tabiki sinir bozucu olur empati kuruyorum şimdiden böyle yaş problemi yaparsa hep yapar umursamam bile ben hadi yoluna kardeşim derim boş ver sen güzelsin ve kimseye ihtiyacin yok 🫱
Soran+1 yılEvet zaten en ufak bi şeyde aranıyorum gibi şu an devam ediyoruz ama hiç yoktan bunu tekrar ortaya atasım da gelmiyor
- +1 yıl
Kendin bilirrsin canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnerjisiyle baş edebilirsen sorun olmaz ben evliyim eşim 7 büyük benden enerjimle baş edemiyor başka arayışlarım oluyor
00 Yorumla
+1 yılBir borderline daha. @yaramazmico 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılWhat
- +1 yıl
Arkadaş olun :D
- +1 yıl
@yaramazmiço hahahhshd
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılYok be üç yaş çok problem olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta o beni ikna etmişti, ben yaştan dolayı tereddütlüydüm. Sonrasında ise 7 ay sonra tartışma anında ailem cahil insanlar sorun ederler dedi
- +1 yıl
Ailesi yedi ayda mi cahillesmis
Bilmiyor muymus ailesinin huyunu suyunu. canım herif yaa boş ver ayrıl gitsin
+1 yılSeni seviyosa yapmaz heralde..
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta o ikna etmişti 7 ay sonra yaptı bile..
- +1 yıl
Oooo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 fazla bir yaş farkı değil takma kafana
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes herkes icin iyisi icin birakabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabii de aklımı kurcalıyor
Bu ilişki fazla sürmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden küçük olduğu için mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeğin küçük olmasini hiç doğru bulmuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de bulmuyordum ama oldu
Yaşlarınız kac şu an önemli olan bu
019 Yorumla
Soran+1 yılO 22 ben 25
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılİşte ben eskiden pek sıcak bakmıyordum ama mantıklı düşününce büyük bi fark değil ve ondan daha güzelim, daha mantıklıyım vs vs.
Yani ama bana aileisni sebep sunması sinir etti
Soran+1 yılAyrılmadım ki küçümsemiyorum da ve ayrıca hiç bi zaman ego yapmadım ama aklıma takılıyor acaba daha güzelini ve genç biri mi istiyor diye bu sebepten onu yazdım, yoksa kalkıpta o varken başkası olsun bana boş gelir.
Soran+1 yılBazı durumlarda daha mantıklıyım, yoksa onun da artı yönleri var tabii ki bana göre.
Daha güzelim derken acaba bana bunu söyleme sebebi daha gençler daha mı güzel de o yüzden mi söyledi diye kafama takıldı.
Her şeyi ince ince düşünüyorum maalesef :(
Soran+1 yıl2 ay önce konuştuk ve ayrılmak için söyledi. Ben de ayrılmak istememiştim çünkü o ara baysğı tartışmıştık mantıksız gelmişti ani karar gibi.
Soran+1 yılYa zaten güzelim felan demiyorum niceleri var. Ama o ilk başlarda öyle diyordu bana bakmazsın sanırım felan diyordu. O yüzden aklıma takılıyor
Soran+1 yılBakalım zaten gelirse ben ayrılacağım.
3 yaşta çok abartılacak bir yaş farkı değil
00 Yorumla
+1 yılOnu sen bilcen taniyan sen degil misin
00 Yorumla
+1 yılöyle bi ihtimal var tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki
00 Yorumla
+1 yılBakarsa bu kendi kişiliği ile alakalı bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen kaç yaşındasın o kaç yaşında
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 o 22 oldu
- +1 yıl
Yol ver gitsin uğraşma
Soran+1 yılNeden küçük olduğu için mi
- +1 yıl
O yaşta erkeklerin aklı başka yerde olur. Yaş farklı var şu an Ergen tam
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakarsa gözlerini oynarsın olur biter 😁
07 Yorumla
Soran+1 yılBakmaya hazırlık yapıyor, şimdiden aklına yerleşmiş demek ki. Ailesi kabul görmezmiş
Cevap sahibi+1 yılSen 3 yaş büyüksün diyemi ailesi kabul etmicek yani?
Soran+1 yılEvet.
Başta o beni ikna etmişti, ben yaştan dolayı tereddütlüydüm. Sonrasında ise 7 ay sonra tartışma anında ailem cahil insanlar sorun ederler dedi
Cevap sahibi+1 yılwalla hayat sizin ama geleceğinizi şüpheyle kurmayın derim ?
Soran+1 yılŞüphe değil işte, çocuk kalktı bana ailem problem eder diyor.
Zaten yakındır ayrılmamız
Cevap sahibi+1 yıliyi tartın biçin olayı
Soran+1 yılEvet düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. İçinde varsa büyük küçük fark etmez
00 Yorumla
+1 yılŞerefine bakar. 😉
10 YorumlaHayır
21 YorumlaSanki jenerasyon farkı var gibi konuşmayın ya 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılYok tabii ki ama başlarda toplumsal tabulardan ben istememiştim. O beni ikna etti saçmalama diye, sonra 7 ay sonra tartışma esnasında bana dedi ki ailem hoş karşılamaz.
Soran+1 yılİşte o an duygusal durumda bunu anlamamıştım üzerinden 2 ay geçti şu an feci takıyorum
Soran+1 yılAilesi bilmiyor bile. Ama o ailesine söyleyebilcek düzeyde bile değil. Devam etmeyi ben istemiştim aslında ama şimdi düşündükçe kırılıyorum, bi şekilde açmam lazım sanırım konuyu.
Soran+1 yılValla yollayacağım da henüz kendime yediremiyorum, kırarak yollayacağım gibi. Çünkü bunca zaman o beni ikna etti inandırdı ondan dolayı fazlaca kırgınım
Soran+1 yılBen de adam sanmıştım işte.
Yaş kaç senin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 o 22
Soran+1 yılsorduğum soru o mu ayıp ya
+1 yılFiziksel olarak da mı küçük
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yüz olarak küçük gösteriyorum, boy olarak benden biraz uzun
+1 yılYanlış bir evlilik baştan dön
02 Yorumla
Soran+1 yılKüçük olduğu için mi
- +1 yıl
Evet her şekilde sıkıntı oluyor
+1 yılBakmaz çok fark yok anlaşıyor musunuz iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında iyi anlaşıyorduk ama bazı tartışmalar çok oldu ufak tefek ama sürekli oldu.
Soran+1 yılNe sorusu
- +1 yıl
Konuyla ilgili ve ilişkinle ilgili
Soran+1 yılBurdan sor
Seven erkek kör olur o yüzden yaşamadan bilemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder.
Böyle konuştuğuna göre kör değil demek li
- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sacmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılValla yasın 35 40 diilse gider
01 Yorumla
Soran+1 yılO 22 ben 25
karakter meselesi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası doğru ama ne biliyim böyle sanki hep daha gencini arıcak gibi
Soran+1 yılAslında şöyle, İlk zamanlarda ben çok problem ediyordum, o ikna etmişti beni saçmalama diye ama 7 ay sonra bana kalktı dedi ki ailem yaş farkını problem eder
Bakabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSinir bozucu
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde daha genci daha güzeli mantığı yok mu
- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım