Uzun süreli ilişki aşk bittiği akla başka kişiler girdiği halde neden bırakılmaz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ideal kisidir aliskanlik yapmistir
Ondan ayrılıp başkasına rahatlıkla yöneldi ama ne olduysa baristi
Belkide yenisi bulunmaz mı zannederler
Yenisini bulup ona yönelip tekrar niye eskiye dönerler
Çoluk çocuğun oyunu gibi
Yenisinden emin olmayınca güvenli limana mi dönerler
Basit kız modeli olarak görmektir böyle şeyler erkeler için de geçerli olur
Kimi basit görüyor
Kim kime geri dönerse yeri dolmamış bari geri ona gideyim demiştir
Yani bir teorim var şimdi kız barışmak istiyor sende başka kız için istemiyorsun sonra kız bir iki telefonla konuşunca, iskillenip bozuluyorsun sonra gidip barisiyorsun yani akıl var mantık var başta barismayip başkasına gidip ne diye dönersin dimi demek ki aradığını bulamamis
Evet ve geri dönen eskiciye dönmüş ikinci el gibi
Uzun süreli bir ilişki ya herhalde düşündü dedi bu kızla olmayacak en iyisi ben ona gideyim onu da elimden kacirmayayim erkekler böyle düşünür mü
Ne o ona karşı sende istekli gibisin ucundan kıyısından biraz aklamak ister gibisin onu ve seni sevse senle mutlu olsaydı arayışta olutmuydu
Benle bir aylık bakismalar ve flortlesmeler dışında bir şey olmadı karşıdaki 8 senelik biri yani tabiki bana da saçma gelmişti kafamda sildim diyip bana yönelip tekrar dönmesi felan
kim kime ne kadar çok şey veriyorsa bence sevgi bu oldu örneklerle de kanıtlarım
Peki beni sizce neden kiskandiriyor? Kendi sevgilisi var
aslında belkide kıskanmıyordur sadece sana senin istediğin gibi görülme yollarını biliyordur
Nasıl yani detaaya gelir misiniz
seni nasıl etkileyeceğini bilip ona göre davranıyor olamaz mı sahtelik gibi
özelden pek sevmiyorum buradan yaz istersen
Yani sahte derken? Telefonla konuşup Kiskandirmaya çalışıyor alaacele çıkmaya çalışıyor bir işi varmış gibi yapıyor gizemli hallere felan giriyor 🤷🏻♀️ bir derse girmeyip diğerine giriyor merak edilme gibi? Bunların amacı nedir
sen gibi sevgiye inanan kızları kullanan birisi ve hep derim aşk çoluk çocuğun kurduğu düştür amacı çıkarı olan bi kavramdır bence gereksiz de bişi seni kim ne kadar mutlu etmeyi bilirse o en doğru kişidir
Yani amacı nedir niye böyle davranışlara giriyor
Havalı egolu görünme göze batma görülme yöntemleri
Doğru da yani boylle yaparak dikkatimi cekecek
sence işe yarıyor mu dikkatini çekmeyi başarıyor mu
Aynen ama sevgilisi var neden dikkat çekiyor işte
sen slk falanmısın hala sevgilisi var diyosun liseli saf kızsın sen sanırım yazdıklarımdan ne anlıyorsun durmadan sevgilisi var diyosun
Tamam işte sevgilisi var diyorum bana niye bunu yapıyor
valla her şey yazılmıyorda cinsellik bazen kim olursa olsun fazlası göz çıkarmaz deniliyor
liseli misin sen
Cinsellik olsaydı hayatımda biri var diyip önünü kapatmazdi
bazen anlayamazsınız erkek sizi önce etkiler beğeninizi kazanır sonrada siz onu kaybetmemek için çabalarsınız bazen teklifler sizdende gelir ama kurallara uyularak
Tamam ben gidip sordum bana karşı hissin var mı diye bu da hayatımda biri var dedi ertesi gün sürekli bana bakıyo tebessüm ediyor sevgilisi olan birininn bunları yapması aşırı saçma değil mi ne ayak bu cocuk
ne kadar safsın valla bak
ona açıldın oda sevgilim var dedi ama bakışlar herzaman sende ve o beni kazanmak için çabala peşimde dolaş diyor sende sanırım onun isteklerine göre hareket etmeye başlıyorsun
Açılmadim ona sordum hissin var mı diye ne kazanması ya öyle bir şey istemiyorum ne yani çabala sevgilimden ayir mi diyor?
bana hislerin var mı diye sorulan soru zaten açılmadır sevgilisinden ayır demiyor benim için biraz daha ilgilen çaba göster egomu tatmin et biraz daha götümü kaldır senle sevgili olalım diyor sana ilgisi olmayanın gözü neden üzerinde olsun sen kendini onun aklına düşürdün
Siz cok doğru konuşuyorsunuz. Zaten ayrılmıştı kızın barışma isteğini kabul etmiyordu bana yönelmişti hatta beni telefonla konusurken kiskaniyordu, sonra gidip kızla barışmış bende zamanlama hatası yaptım gittim sordum dedim sevgilin varsa neden bakisiyorduk oda dedi öyle bakıyordum yani yanlış hissettitmisem. özür dilerim felan dedi tabi bunlari geveledi yani yalan söylüyordu.. ertesi gün sınıfta beni izliyor hoca bir şey sordu tebessüm edip gülümseyip bakıyor yanıma gelmeye çalışıyor yani senin sevgilin var biri sana bunu sormuş sen ne diye sürdürürsün. ?
siz çok gençlerin sevgili anlayışı sadece ego tatmini yani onlada sevgiliydim demenin bir adım ötesi çoğunda olamıyor bu özellikle uzun boylu erkeğe siz kızların fazla ilgiyle kanka kaldırmanızdan kaynaklı nerede yaşıyorsunuz
O 28 yaşında ben 25 benim sorunum yani peşimde dolaş çabala benimle sevgili ol demeye mi getiiriyor
evet şimdi kızlar erkeklerin peşinden koşuyor erkekte yakışıklıysa tamamen egosunu kullanmayı başarıyor
Sevgilim var peşimde dolaş demesi yerine sevgilisinden korkup benden uzaklaşmasi gerekmiyor mu sonuçta olan ilgili birine işik yakmaya çalışıyor bunun sevgilisi olmama ihtimali var mı cool olma adına sevgilim var diyebilir mi?
hepsi düzmece bence
Tamamen anlatır mısınız sizin yorumlarınız iyi geldi bana
neyi tamamen anlatayım soruyu beğeniyorum dönüş yap istersen
Yazdım mesajta
baglıklar ıstekler
Yenisinden emin olmayıp dönenler peki
emın olamamak degıl oncesınden ıyı olmaması
Kızı bırakıp bana gelmişti ama kızın barışma isteklerini benim için rettetmisti
İkimizde secenegiz yani
sen daha ıyısın demek
Bir ay bakistik flortlestik tabi açılma konuşma olmadı baktım gitmiş barismis ne duusnduyse artik
senın tabularınmı vardı
yakınmı sana
Uzak mesafe ilişkisi
unutursun omu ayrıldı senmi
Yok hayır birinin böyle bir ilişkisi vardı kafada bitirdim diyip bana yönelmişti kız da barışmak istiyordu sonra ne olduysa bir ay sonra felan ona dönmüş
alişkanlık gidip gelmeler
Beni de onu da seçenek yaptı benden emin olmayınca neden dönmüştür kız barışmak istiyor birde
:D
Neden güldün seçenek olduğumuz belli kız barışmak istiyor benim için reddettiyor sonra gidip barisiyor aramızda bir şey yaşanmadı tabi bakismalar flortlesmeler tek
Alışkanlık yapmış
Kafasında bitirip bana yönelmişti bir ay bakismalar sonrası ona geri döndü beni kiskandiiyor gizemli hallere bürünüyor sizce neden böyle bir şey yapıyor
Uzun bir konu ayrı konuşmak lazım
Gizli desin