Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen dalga geçmeden cevap verin akıl verin,
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba benim kocamda mı kadına baktı da ben farketmedim? Kadın da ondan mı yüz buldu acaba?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hastaneye gittik eşimle sıra beklerken kapalı bi kadın topuklu bot giymiş dar pantolon filan başı kapalı ama eski k…. ş…. Lardan , süreli bi bana bi kocama bakıyor eşimi uyardım sarıl bana diye eşimde sarıldı falan elimi tuttu bende kadına ne var gibisinden kaş çattım kafa salladım hala bakıyor, artık eşimle bi yrrr gitmek istemiyorum bu mallar yüzünden, kocamda 43 yaşında ben 31 , eşim diyor öyle anlarda bana hiç sarılma kendini bişi sanarlar benden kıskandı derler dedi , görmezden gel öyle anlarda dedi sizce doğru mı? Ben kaş çattığım halde neden bakar ki bi insan hala amacı ne? Ben öyle anlarda napim bana bişey deyin? Ağız dalaşından öteye gider durum çünkü ben kavg edersem darptan içeri girmek istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
belki kocanın yanında genç duruyorsun diye kendisi ile ilgili bir şey düşünüyordu
Kendisi derken?
Kendisi de kocasının yanında nasıl durduğunu merak ediyordu ya da birine benzetti vs illa en kötüsünü düşünme o işin sonu yok
Ayrıca geçmişte çapkın olabilir seni seçmiş karım demiş bitti daha bakmana gerek yok bence
Kavga olsaydı çıkan sakatlık yüz çizilmesi , (Bişey olmaz ama eşin haklı)
Yani eşim doğru diyor dimi? Şimdi şöyle bişeyde var , ben görmezden gelicem kadın rahat rahat bakıcak? İyi bi taktik mi sence?
Kadın baksın eşin k. şar değilse bişey yapmaz yani yanlış anlama
Doğru hersey erkekte bitiyor dimi? Eşimde öyle anlarda bana sarılsın mı sence?
eğer sarılırsa kadın kendisini bi bok sanar yani sarılmasın
Sen niye bilmediğin kadınlardan kıskanıyorsun. Rahat ol, eşine güveniyorsan bir sorun olmaz zaten.
Açıkçası kadınlar konusunda pek güvenmiyorum geçmişte bekarken otobüste tanımadığı kadınla öpüşmüş düşün
O zaman güven sorununuzu çözün ki böyle şeyler sorun olmasın
İşte hep kavgamız bundan oluyor ben bunu aşamıyorum sanki hep bişey yapacak gibi
Bir daha hiç güvenemeyeceksen ayrılacaksın ya da konuşup düzelteceksin. Yoksa bir gün başka yerden çıkacak bu güvensizliğin sonucu
Mesela :/
İki taraftan birisinde güven sorunu varsa en küçük sorunlar bile çok daha hızlı büyüyor. Bu yüzden sürekli tartışma çıkmaya başlıyor bir süre sonra. Sonrası hüzün m
gıcıklığına bakmıştır sende kocani korumaya çalışma adam zaten yanında kendini bisey sanmasın kendi sonra kaçar senden yasak olab hep ilgi çeker aldatan her türlü aldatir
Yani bi insan tanımadığı insana niye bunu yapıyor , peki ben öyle anlarda napim sence?
Umursama bakmaktan vazgeçer
Haklısın
Belkide önce eşin bakmıştır
Olabilir inanırım buna , ama eşime sorsan ben orada kadın görmedim diyor
Evet baktım dermi
bence sen hastasın kim napsın senin eşini
Defol mal seni
belki eşinin eski kırıklarındandır
Hayır değil, ama neden bi kadın bunu yapar , mesela sen yapsan neden yaparsın, kocamın asında maske vardı düşün adamın yüzü bile görünmüyor du
tanıdık birine benzetmiştir belki maskeden seçemediği için uzun bakmıştır
Ne kadarda olsa evli bi adama yanında karısı varken uzun uzun bakamaz yani üstelik ben kaş çattıgum halde yani