1 yıllık nişanlıyız yani bir seven erkeğin yapması gerekenden daha yoğun bir sevgi ile seviyorum onu. Yani ben sirinevlerde oturuyorum o pendik de yaklaşık aramızda 40 45 kilometre var. yeri geliyor iş çıkışı okadar yol gidiyorum onun ile bir bardak çay içmek için bir kere sarılmak için 1 saat oturuyoruz sonra ben tekrar eve dönüyorum gece 1 flan. bunu aylardır devam ettiriyorum haftada 3 4 kez en az görüşüyoruz genelde hep ben gidiyorum çünkü onun iş saati gec oluyor. gece arasa açarım işte arasa açarım iş yerinden şikayet bile yedim bu yüzden. Ama ona çok değer veriyorum. Evin içinde benim ile sesli veya görüntülü hiç konuşmaz. Genelde onun dedikleri olur. evlenince işimi de oraya taşıyacağım çünkü annesi rahatsız ondan uzak kalmak istemiyor annesine yakın oturmak için. Yani 100 gr bilezik istedi kolye küpe yüzük hepsini aldım onun hiç çeyizi yok 3 5 tane bir şey var çatal bıçak takımı eksiklerini de ben alacağım bütün adetler bana ait. annesi kendisi için süt hakkı istiyor onu nişanlım alıp bana verecek çünkü annesinin istediğini yanlış buluyor. disarida görüşsek saatlerce konuşuyoruz gülüp eğleniyoruz ama evde iken çok az yazıyor resmen kaçıyor gibi davranıyor iki muhabbet etsek uyucam diyor ya da evde olduğu halde 2 saatte bir yazıyor bu normal mi gerçekten ona bunu söyleyince bana kızıyor ben herkese yetmiyorum iş ev sen kimin ile uğraşacağım diyor 2 ay kalmış evliliğe ama heyecanı bile olmadığını düşünüyorum. Çünkü iş yerinde patrondan iki güzel söz duysa o heyecanı bana gösteriyor ama evlilik için pek de heyecanlı olmuyor. Annem iyileşsin üvey babamdan ayrılsın öyle heyecanlı olurum diyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olmaz tabi ki de,.
Yanlış anlama lütfen ama seviyorda olabilir hani ben doğru adamı buldum diyodur ama sadece buldum. Biliyor onu senden başka kimsenin sevemiceğini o yüzden ayrılmıyor da. Yani demek istediğim çok tanıdık geldi huyları falan sana şunu söyliyim ilişkide seven kadın her zaman aşırı heyecanlıdır evliliğin son noktasına kadar o heyecan gitmez çok sevdiği için ama seninki çok durgun ben her dakika elime alıyorum sırf sevdiğimden mesaj gelsin duymamazlık yapmim diye. Sen çok fedakarlık yapa yapa kız kafasında zaten ben ne istesem yapıyo çünkü baya seviyor beni ee istediğimi yapmakta özgürüm dicek. Senin sözün bile ona göre bir tık geçersiz farkında değilsin kızla konuş hiç bir şey için geç değil seni seven sana değer veren emeklerini boşa çıkarmayan bir kadın ile evlen bak 50 yaşınada gelsen saçında Max 3 beyaz kıl çılar
Bazen evde iken fotoğraf istiyorum yani normal yüzünün gözüktüğü bir fotoğraf ama o diyor uzandım şimdi atamam. Bana dese git dışarıda fotoğraf çekil çekilirim. Az önce sabah bana günaydın diyip lavaboya gideceğini söyledi tamam dedim sonra 2.5 saat boyunca yazmayınca dedim en azından lavaboya gidip uyuyacağım desen bende seni merak etmem. diyor oldu artık evin içinde ne yaptığımı da soyliyim flan diyor iyide ben ona bukadar karışmıyorum yani ben öyle düşünüyorum. Tek istediğim ilgi. heyecan.2 3 ay kalmış heyecanı yok yani gerçekten. Madem bukadar istemiyor gibi neden benim ile yani çok zengini yakışıklısını boyu benden uzun olanını fa bulur yani param da yokki doğru düzgün benim ile param için olsun. yani herseyi onun istediğine göre yapıyorum nikahı bile onların orada kıyacagız. Benim ne yapmam gerekiyor nasıl haraket etmem gerekiyor gerçekten doğru bir fikre ihtiyacım var ne önerirsiniz kalbim genelde huzursuz. Mutlu da oluyor ama mutsuzluk daha ön planda düşüncelerim vesvese mi diye düşünüyorum acaba şeytan düğün arifesinde bana vesvese mi veriyor bilmiyorum
Vesvese ile alakası yok belkide bu zamana kadar farketmedin ve Allah'ta o kişinin sana gerçek yüzünü gösterip huzursuz hisettiriyordur sırf sen fark et diye bak lütfen dediklerimi yanlış anlama ben sadece bir ihtimal söylüyorum illa böyledir diyemem kıza tanımıyorum sen daha iyi bilirsin. Ama kız çok çabasız gibi geldi sana gelince kendinde bir zorunluluk besliyorsun o ne isterse yaparım gibi ve şua tuvalete gidip 2 buçuk saat yazmama işi nedir ya sen gerçekten çok sadık ve iyi kalplisin bence bu kalbini ona verme üzülürsün. Öyle hissediyorum anlıyorum evlilik yaklaştı ama mutsuz bir evlilikmi yaşıcaksın hep bu his içindemi olucak evlilikte huzur olmazsa boşanmaya kadar gider. Sana seni olduğu gibi seven ve senin gibi ilgi vericek olan bir kız lazım. Böyle kafası estiği gibi değil ya da bi sıcak bi soğuk değil bazı şeyleri alttan alma çok masum davranma sertliğini koy ortaya bakalım nolucak.
Yazdıklarınızı okudum gerçekten bazı şeylerin farkına varıyorum aileme vs asla anlatamam biliyorsunuz dedi kodu vs işin içinden çıkamam önemli bir durum olursa buraya tekrar yazabilir miyim mesajın altına
Takipleşedebiliriz sorun yok
Sabah bana yazmadi hani lavaboya gidicem diyip sonra başka şeyler yaptı ya şu an saat 15.30 ama hala bir mesaj bile yazmıyor o şu an çalışıyor bazen telefona bakıyor bazen bakmıyor en son attığım mesajı hala görmemiş belki de bildirimler kısmının üstünden bakmıştır bilmiyorum normalde 16.00 molada telefonda görüşüyoruz sizce ben yazayım mı mesaj yine yoksa onun görmesini mi bekleyim. Ne bileyim ben barışmak istemesem o hiç istemiyor
Bu ilişkide mutlu olamicağın belli ama sen yazma bu sefer o yazsın zor ol biraz yazmak istemiyorsa yazma sende
ondan olmaz ayrıl