İlgisiz bırakan kadından olur mu?

1 yıllık nişanlıyız yani bir seven erkeğin yapması gerekenden daha yoğun bir sevgi ile seviyorum onu. Yani ben sirinevlerde oturuyorum o pendik de yaklaşık aramızda 40 45 kilometre var. yeri geliyor iş çıkışı okadar yol gidiyorum onun ile bir bardak çay içmek için bir kere sarılmak için 1 saat oturuyoruz sonra ben tekrar eve dönüyorum gece 1 flan. bunu aylardır devam ettiriyorum haftada 3 4 kez en az görüşüyoruz genelde hep ben gidiyorum çünkü onun iş saati gec oluyor. gece arasa açarım işte arasa açarım iş yerinden şikayet bile yedim bu yüzden. Ama ona çok değer veriyorum. Evin içinde benim ile sesli veya görüntülü hiç konuşmaz. Genelde onun dedikleri olur. evlenince işimi de oraya taşıyacağım çünkü annesi rahatsız ondan uzak kalmak istemiyor annesine yakın oturmak için. Yani 100 gr bilezik istedi kolye küpe yüzük hepsini aldım onun hiç çeyizi yok 3 5 tane bir şey var çatal bıçak takımı eksiklerini de ben alacağım bütün adetler bana ait. annesi kendisi için süt hakkı istiyor onu nişanlım alıp bana verecek çünkü annesinin istediğini yanlış buluyor. disarida görüşsek saatlerce konuşuyoruz gülüp eğleniyoruz ama evde iken çok az yazıyor resmen kaçıyor gibi davranıyor iki muhabbet etsek uyucam diyor ya da evde olduğu halde 2 saatte bir yazıyor bu normal mi gerçekten ona bunu söyleyince bana kızıyor ben herkese yetmiyorum iş ev sen kimin ile uğraşacağım diyor 2 ay kalmış evliliğe ama heyecanı bile olmadığını düşünüyorum. Çünkü iş yerinde patrondan iki güzel söz duysa o heyecanı bana gösteriyor ama evlilik için pek de heyecanlı olmuyor. Annem iyileşsin üvey babamdan ayrılsın öyle heyecanlı olurum diyor
İlgisiz bırakan kadından olur mu?