Tipim bu çocuga benziyor yaş 18 sarışın mavi gözlüyüm neyse dış görünüş böyle biliyorum tipim yumuşak ama sevimliyim bence sıkıntı şu Yaş 18 Okulda herkes herkesle takipleşiyor okuldaki en tipsiz erkeğin bile Instagram hesabına kızlar çok yakışıklısın diye yorum atıyor ama benimle kimse takipleşmiyor size göre neden erkeklerde kızlarda benle takipleşmiyor takip isteği atsam ya kabul ederler ya etmezler kabul etselerde geri takip yapmazlar bunların cidden benimle derdi ne sizce neden beni sevmiyorlar dürüst olursanız sevinirim bence bu yaptıkları psikolojik şiddet benimle sizce neden takipleşmiyorlar lütfen dürüst olun arkadaşlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sarisin mavi gozlu falan oldugun icin seni yakisikli goruyorlardir senin onlara yuz verecegini dusunmuyorlardir algi iste
ya tamamda çok saçma ya türkiyede esmer sevdası var tüm kızlarda sarışın mavi gözlülerden nefret ediyor Türkiye'de bence kızlar kızlar sanalda benim gibi babyface sever gerçekte tipsiz at hırsızı sever türkiyede sizce neden
bence de sacma ama herkes senin benim gibi dusunmuyor iste yillardir suregelen bir algi var hala bu algiya dayanarak hareket ediyorlar tek nedeni bu
Bu algı ne sanalda babyface severiz diyorlar ama gerçekte esmer tipsiz severler
ya iste sarisin renkli gozluler yakisikli ve egoludur algisi bu demek degildir ki sen oylesin ama gel de bunu o algiya endekslenmis beyinleri olan kisilere anlat
Evet ya bundan dolayı benim gibi erkeklerden sebebsiz yere nefret eden kişiler var tek suçumuz sarışın mavi gözlü olmak yemin ederim aglicam
ya uzulme elbette bu algiyi beyninde yikmis kisiler de vardir umarim karsina bundan sonra oyleleri cikar
Bu algı yüzünden bazı sarışın mavi gözlü erkeklerden türkiyede nefret eden kızlar bile var biliyorsunuz dur zaten özellikle okul yıllarında oluyor
@ecemozdemir1999
Araya giriyorum ama profil fotoğrafın mükemmel. Kaliteli halini nasıl bulabilirim?
evet bizde de vardi hatta su an arkadasimin okulunda da var hala devam ediyor
@anyl7 tesekkur ederim dhwjbdhsbshs bana bir arkadasim pinterestten bulup atmisti pintereste komik pp falan yazsan cikar belki
neden yani neden sırf sarışın mavi gözlüyüz diye nefret ediyorsunuz yazık günah degilmi bize
ya canım cidden canım bende renkli gozluyum bana da ayni muameleyi yapanlar var ama artik inan umrumda degil kim ne dusunurse dusunsun
En iyisi yurtdışına göç etmek o zaman dediğin şeyler cidden doğru ise kızların beynini tabi tam bilemem ama
evet hadi biletimizi alalim gidelim elveda turkiye
Doğru bazı renkli gözlü kızları egolu bulup nefret eden erkekler var
Türkiye'de mallesef kıskanıyorlar sarışın mavi gözlü erkekleri yine kızlar birşekilde kurtarıyorda erkekleri baya kıskanıyorlar öldürmek istiyorlar neden bende bilmiyorum
yazik kafalarina
Bencede katılıyorum türkiyede sarışın mavi gözlü erkeği kızıda erkegide öldürmek istiyor mallesef bunu en yakından tecrübe ettim hep dışlanıyoruz genelde saç ve göz rengimiz yüzünden birde bizden sebebsiz yere nefret eden kızlar var bizden nefret edip tipsiz esmer kekolarla takılıyor bu tip kızlar neden böyleler bende bilmiyorum türkiye geri kalmış bir orta doğu ülkesi ben Avrupada doğsaydım bu tiple bu saç ve gözle o zaman severlerdi bence beni bu yüzden Avrupa'ya göç edicem zaten
Erkeksileşmen lazım sorun bu
Neden sorun bu?
sorunsal