Türk erkeklerinin çoğu sapık kız peşinde koşuyor delik olsun nefes alsın yeter onlar için derler...
işine gelmeyince erkekler güzel kız haricinde başka çirkin kıza bakmaz derler.
1.95 boyundaki berkecan reddedince öyle derler tabi.
Kendileri hem paraya boya makam mevkiye erkeğin tipine bakarken hiç sorun yok , erkek sadece az bişe güzel kız istediği zaman büyük problem...
Kendiyle çelişen TC Kızları
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türk kızlarının bir çoğu ne istediğini bilmeyen, sevgilik için yeterli hayat standartları olmayan ve daha çok özenti ilişkiler isteyen tiplerdir.
Özellikle 18-22 yaş grubu kızlar genel olarak saf ve platonik aşklar peşinde koşar, karakterleri oturmamıştır ve tehlikelidirler.
Kesinlikle kardeşim katılıyorum
1. Her insan pis düşünceli insanlardan tiksini
2. Kadınlar hani insan ya hani canlı ya onlarında beklentileri var erkeklerden eli yüzü düzgün karakterli ve seksi olsun isterler
3. Zaten kadınlar sizin gibi iğrenç olmadığı için birden fazla şeye bakarlar hatta bazıları hayvan besleyen erkek ister bazıları kel sever bu çok değişken
4. Çok terbiyesizsin delik melik pislik
canım 4. maddeyi ben kızlardan duydum. Biz erkekler kızın mesleğine statüsüne bakmayız içine kalbine bakarız çoğumuz böyle kusursuz güzellikte veya ona yakın kız aramıyoruz arasak İskandinav slav kızları ile uğraşırız. Partnerimiz kadınsı özellikleri fiziği ön planda olsun her haliyle çekici gelir. Fizik kilo almayla veya vermeyle yapılacak olabilecek bir şey. Örnek veriyorum bir kızın yüzü çok güzel ama fiziği yok fakat başka kızın yüzü çirkin ama fiziği çok iyi. Yüzü çirkin fiziği iyi olan kız daha çekici gelir.
Erkeklerin kendileriyle çekiştiğini düşünmeye başladım bir kız size b0k gibi davransa bile çok bakımlı olduğu için bişey demezsiniz ama çok güzel seven kızlara bakmazsınız sonra dersiniz ki abi kalbi güzel olsun bak dış görünüş çok önemli her taraf için ama en azından biz tipi iyi diye her şeye katlanmıyoruz çoğunluk hatta bakmıyor
Öyle bir şey yok karakteriz kız bana kesinlikle itici geliyor. Bir kız başka erkekle konuşsa anında soğururum. Gerçekten sevecek kız karşımıza çıktıda bizmi reddedettik çoğumuz doğru düzgün kız arkadaşımız yok bile kızların çoğu zengin kariyer yapmış uzun boylu erkekler peşinde koşuyor.
Sana nasıl teselli vereyim ki erkeklerde de hayıe yok kızlarda da sen yabancı kızlara git en iyisi bende yabancı bir erkek alıcam
Yabancı erkek sana ne fayda artı sağlayacak? Ben bir ara moldovalı bir kız ile tanıştım baktım kültürü yaşam tarzı espiri anlayımış bile uyuşmuyor adım bile atmadım. Ama aynı ortamda acıları yaşadımız kafa dengi olduğumuz aynı müzikleri dinlediğimiz aynı dili konuştuğumuz kültürümün içinde olan Türk kızı neden istemiyim.
Peki öyleyse bu yolda başarılar dilerim bahsettiğin türk kızları var ama denk gelmesi uzun mu sürer bilemem ben türk erkeklerinden yana pek gülemedim