Orta tip'te biri ile meslektaş diye ve ailesi varlıklı diye evlenir misiniz?

Ben doktorum, o da öyle. Aileler sayesinde karşılaşmış olduk, onun ailesinde herkes doktor ve varlıklılar, bizim durumumuzda iyi, ama yinede onlar daha varlıklı tabi. Bizim aileden de ben babam ve 1 kardeşim var doktor olarak. Hastane yemeğinde karşılaştık zaten. Çocuğun tipi orta, bu arada ikimizde henüz stajyer doktoruz mezun olmamıza 1-2 yıl var. Meslektaş olmamız açısından çok yattı aklıma, ailesini de beğendim açıkçası düzgün insanlar belli, hatta annesi bana övgüler yağdıra yağdıra bitiremedi tanıştığımız gece, o kadının beni beğendiğine eminim. Çocukta benden hoşlandı anladım. Ama tipi orta, beni çekmedi o gece en azından, annem diyorki o gün zaten uzaktan gördün belki tanışınca fikrin değişecek (bu arada foto'sunu da gördüm yine de beğendiğimi söyleyemem), insan baştan beğenmediği birini sonradan beğenebilir mi? İlgi duyabilir mi? Sizce tanışmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben çocukla tanışmadım, arkadaşım falan değil, bir gece davette aileler tanıştı, ayrıca normalde de babamla onun babası çok yakın arkadaşlar. Sadece biz ilk kez karşılaştık, ben daha çok annesiyle muhatap olmuş oldum, çünkü kadın resmen sadece bana odaklandı o gece yemekte.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Orta tip'te biri ile meslektaş diye ve ailesi varlıklı diye evlenir misiniz?