Aşk İlişkileri Kalbinden geçen, sessiz veya aktif fay hattı mevcut mu? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 Kalbin fay hattı üzerinde mi bulunuyor?🍎#tubasueda 🍀🍀 Kalbinden geçen, sessiz veya aktif fay hattı mevcut mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Fay hattı mı kaldı yerle bir oldu 1 0 Yorumla
Canımboğa Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Hayat arkadaşımla tanışana kadar darma dumandı halim.. şimdi her yanım güllük gülistanlık.. her yanım bahar bahçe💙 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Benim bazen bi kalbim olduğunu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. anasını aglattılar ne fay hattı paramparca olduk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fay hattı mı kaldı yerle bir oldu
Hayat arkadaşımla tanışana kadar darma dumandı halim.. şimdi her yanım güllük gülistanlık.. her yanım bahar bahçe💙
Benim bazen bi kalbim olduğunu düşünmüyorum.
anasını aglattılar ne fay hattı paramparca olduk
Fay hattını kırdılar.
Fay hattı kalmadı keşke olsaydi:)
Hepsi kırıldı yerle bir
Mevcuttur