Sevgilimin Annesi Kapanmamı İstiyor?

Arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım lütfen bir öneri sunun, erkek arkadasim Muşlu Sakarya’da yasiyorlar ama babası Muşlu Kürtler ve gelenekleri devam ediyor anladığım kadarıyla. Biz baya baya ciddi yoldayız, nişanlanmayı düşünüyorduk yaza. Ama öyle bir annesi var ki hep telefonda konuştuğumuz da kapalılık mevzusu acıyordu oğlum şöyle istiyor böyle istiyor sen üzülme diye söylemiyor diyordu. Bir gün ben sevgilime söyledim Allah rızası icin kapanırım kulunun isteği icin değil içime doğduğu an kapanırım dedim saygı göstermişti sevgilim tamam demişti. Dün annesiyle beraberdik sevgilimde vardı işte benim oğluma inanma o öyle diyorsa seni üzmemek için evlendiğin an kapanırsın haberin olsun gibisinden şeyler söyledi cok moralim bozuldu cok baskıcı bir kadın dayanamıyorum artık. Yok işte kayınbabanın yanında yemek yenmez bizde yok şöyle yok böyle ve her şeyi tekrar tekrar söylüyor dün sevgilime bir yalan söyleyip benden ayrılmasını sağlamak zorunda kaldım o kadar psikolojik baskıya girdim ki, ama sevgilim bırakmadı ben simdilik susuyorum evlenince kimse evime karışamaz istediğin zaman kapan dedi ama annesi de inkar ediyor öyle değil böyle diyor ne yapacağım

Sevgilimin Annesi Kapanmamı İstiyor?