Annem zorla kapanmami istiyor?

lutfen okuyun) evet bastan anlaticam Şu an yazsam mi yazmasam mi onu bile bilmiyorum. sabah annem beni kaldirdi kal dukkana git musteri gelmis dedi bu arada annem baya dindar babam o kadar olmasada sonrasinda mizmizlik yaptim annem peki musteri 1 saat sonra gelicek kal hazirlan
dedi kalktim hazirlanmaya basladim benim saclarim baya kivircik oyuzden duzlestiryorum sonra annem gordu duzlestirdigimi her zaman goruyo zaten ama bu sefer dedi ki"... beni dinle bugun kapanicaksin git dukkana kendi biseyler bak bayram gelene kadar kapanicaksin"dedi ben hayir dedim annem "ne demek hayir ben senin annenim" dedi. Ben takmadin sustum cevap vermedim ama o okadar sinir olmustum ki, o hala konusmaya devam etti. Odama gittim devam ettim sacima gene odama girdi "ben kapanicaksin diyorum sen hala ugrasiyosun"dedi gene cevap vermedim. Kahvalti ederken gene acti konuyu (babam yok işte o sira)" cabuk ye yemegini dukkana git idarelik biseyler al kendine" dedi (bizim dukkan tesettur dukkani) gene cevap vermedim...
dukkana gittim googleye yazdim bu olayi sonra karsima bu siteden bir soru cikti okudum cidden benim annem gibi o kiz her kimse ayni seyleri yasamisiz. uygulamayi yukledim ve ağlamam bittikten sonra bunu yazdim sizce ne yapmam gerek? kapanmak istemiyorum.
Annem zorla kapanmami istiyor?